Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
naseljekolumbija

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by naseljekolumbija »

Ovi tvrde da se igra sutra... :) http://www.telegraf.rs/sport/300259-sup ... m-partizan" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

naseljekolumbija wrote:Kad igraju Donji Srem-Partizan?
Odgovor na ovo pitanje i mene interesuje :lol:
Biće ovo vrlo zanimljiv meč (posle pobede Sremaca na Karaburmi).
Podrška Sremu, da se osećaju kao domaćini u NS, iako će to, ovaj put, biti teško, jer će se sjatiti ,,godišnjaci" i Kurta i Murta, kojima je daleko vojni stadion, pa za ,,jedinstvenu" (godišnju) priliku koriste naš :oops: .
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VUTOK

Post by VUTOK »

Cene ulaznica za ovaj meč biće 400 dinara za istočnu tribinu, gde će biti smešteni navijači Partizana, odnosno 500 dinara za zapad. Prodaja se obavlja preko Tiketlajna, a na blagajnama stadiona od 12 časova u subotu do početka meča.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

A ja reko da odem da podrzim sremce :D I gde je sada tu logika da ga jebes? Da je za gostujuce navijace jeftinija ulaznica nego za "domace" (bez obzira na brojnost onih koji za donji srem navijaju )...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Sekta...
Uskoro u EPS-u učlanjenje u partizan, a za oba u "Agrobanci"...
Blic wrote:Učlanjenje u Zvezdu od sada moguće u svim poštama u Srbiji

FK Crvena zvezda je svojim pristalicama omogućio da postanu deo crveno-bele porodice učlanjenje u klub u svim objektima Pošta Srbija na teritoriji naše zemlje.

"Dovoljno je da u nekoj od ekspozitura PTT-a priložite lična dokumenta, a službenici Pošte će direktno u već pripremljenu bazu uneti vaše podatke koji će se svakodnevno prosleđivati u naš klub. Članarina se plaća na licu mesta, a kartice se u roku od nekoliko dana prosleđuju na kućnu adresu", saopštili su crveno-beli.

Podnošenje zahteva za članstvo u klubu nije obavezno obaviti lično, već je moguće i od strane drugih lica ukoliko poseduju neophodne podatke za učlanjenje.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

VUTOK wrote:Cene ulaznica za ovaj meč biće 400 dinara za istočnu tribinu, gde će biti smešteni navijači Partizana, odnosno 500 dinara za zapad. Prodaja se obavlja preko Tiketlajna, a na blagajnama stadiona od 12 časova u subotu do početka meča.
По таквој цени, рекло би се да је Партизан домаћин??? :frown:
1892

Post by 1892 »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 91956.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Obratiti paznju na pretposlednju recenicu :evil: Ovo mi nesto poznato :shit:
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

1892 wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 91956.html

Obratiti paznju na pretposlednju recenicu :evil: Ovo mi nesto poznato :shit:
Velika sramota za Donji Srem, i bilo kog drugog superligaša, da im član uprave bude član u nekom drugom klubu istog ranga.Kakvi su to ljudi, kakav obraz imaju, kredibilitet, moral? :pegla: Nažalost, i veliko zgražavanje, imamo to i kod nas.I kako onda imati navijačko poverenje da se vuku potezi samo u interesu i za dobrobit Kluba?Nikad čovek ne može biti siguran (i u najboljim okolnostima) da nema ,,unutrašnje subverzije", a šta tek reći kad se neko javno deklariše kao navijač protivničkog tabora?Kakav je smisao navijanja za takav klub?
I u pravu su zvezdini navijači kad, i dan danas, zvižde Stojkoviću, ne samo zbog Stojkovića, već i zbog ,,novog Stojkovića" da zna šta ga čeka.Ako pređeš u rivalski klub, igraj tamo, ali sa bivšim si završio za sva vremena.Tako je to u svakoj istinskoj ljubavi, a navijanje je ljubav.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Helm

Post by Helm »

Jedno pitanje, kako to da smo mi prosli vikend igrali u "polunocnom" terminu od 18.30h, a Donji Srem na nasem stadionu igra utakmicu u nocnom terminu od 20h?! :juggle:
Avangarda

Post by Avangarda »

Вилотић у Арсеналу!

Томић у Лацију или Роми?

Клео у Ливерпулу!

Камару хоће Ливерпул и Челси, Камара мења Модрића у Тотетнхему?

Марковића хоће Челси и Барселона!

Шћеповић потписао за Анжи!

Идемо даље... :mrgreen: :deal:

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 92110.html

Јуве као хоће, а Звезда као не да, па онда овај балван сутра изјављује: "Знам за интерес јувентуса, али не идем нигде, хоћу са звездом да освајам трофеје, а звезда је и овако већи клуб од јувентуса..." :mrgreen:

Са овим нашим ћевап "новинарима" никад досадно, само ми није јасно како некад нису смешни сами себи?! Јел имају ти људи огледало? :oops:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
gardista

Post by gardista »

Helm wrote:Jedno pitanje, kako to da smo mi prosli vikend igrali u "polunocnom" terminu od 18.30h, a Donji Srem na nasem stadionu igra utakmicu u nocnom terminu od 20h?! :juggle:
Врло једноставан одговор, комплетна права преноса Јелен супер лиге за сезону 2012/13 откупила је Арена. Потписали су уговор са заједницом прволигаша, где је и наш клуб члан. Имају искључиво право да бирају и сугеришу термине одигравања мечева које ће преносити а који су у складу са њиховом програмском шемом. У преводу, ако се то њима свиди и одговара им, мечеви се могу играти и у преподневним терминима. Иначе, свако коло ће на Аренаспорту бити испраћено са по 3 преноса и то петком, суботом и недељом.
King

Post by King »

Javor vec u 15 minutu vodi protiv Smedereva 3-0,dok ih mi ne mozemo kući pobediti,bruka! :(
Mare

Post by Mare »

Smederevo kao domaćin nakon 15 min utakmice gubi od Javora 3-0, a mi ni jedan jedini gol nismo uspeli da im damo na domaćem terenu, čak ni sa igračem više!!! Puno nas koštaju ti bodovi kod kuće, za to nam nisu krivi ni Tole, ni crni a ni crveni, takve ekipe moraju biti ispraćene sa najmanje tri komada iz NS!
Krle

Post by Krle »

Donji Srem ozbiljna ekipa sa cojones-ima :devil:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Ne mogu da verujem :cheers: 2:0 za Donji Srem xD... Cisto sumnjam da ce na kraju i pobediti, ali dobili bi moje simpatije do kraja prvenstva (i ako sam na pocetku bio protiv da oni igraju JSL).. Ne volim ekipe poput BSKa, Borca, Rada i ostalih koji se guze vecitima
Locked