Jelen Super Liga - sezona 2012/13
- vosa do groba
Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Ima neko link da se gleda ova utakmica?
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Link ko zeli da gleda Donji Srem.
http://pakisport.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pakisport.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu!
- Red Marquis
- Moderator
Ne dajte se Sremci!
Komentator subjektivan kao da je prošao školu RTS-a...
Komentator subjektivan kao da je prošao školu RTS-a...
Io odio Belgrado
Huh, sta napisati posle 2:0 na poluvremenu? Da li je ovo iznenadjenje? Jeste. Da li je ovo iznenadjenja zato sto je Partizan favorit zbog dobre igre i jakog tima? NE! NE! NE! Isto tako nas ne treba iznenaditi ni da sremci pocnu da se sklanjaju, jer postoje polu-osnovane sumnje da ce im oni biti novi satelit. Licno, bojim se da ce tako i biti, i da ce na vermez pronaci "kljuc" za sremacku odbranu. Nadam se da gresim...
-
tromzo ce ih polomiti
sta bi tek bilo da igraju sa gornjim sremom
sta bi tek bilo da igraju sa gornjim sremom

Браво СРЕМЦИ!!!!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=xIjdpdQttOs[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=xIjdpdQttOs[/video]
Dobro je, imamo sad cak i bod vise... 

Last edited by masterNS on Sat Aug 18, 2012 9:55 pm, edited 1 time in total.
Aoj Sremče gujo ljuta, svaki junak po sto puta... 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Red Marquis
- Moderator
"Ko bude bolji od nas pobediće, ko bude lošiji, ko danas partizan, izgubiće
", reče trener Donjeg Srema na kraju. Baš mi je drago, ućutkali su danas sve one što su priželjkivali da Napredak uđe na kvarno umesto njih.
Na 2-1, umesto bunkera, otvorili su se i zasluženo dobili. Odmah mi je pala paralela sa našim mečom u Beču, da smo poslednjih 10ak minuta probali loptu da imamo u nogama, možda ne bi kukali na kraju...
Da ih i mi očetkamo u oktobru, pa da počne da se rađa kompleks Karađorđa

Na 2-1, umesto bunkera, otvorili su se i zasluženo dobili. Odmah mi je pala paralela sa našim mečom u Beču, da smo poslednjih 10ak minuta probali loptu da imamo u nogama, možda ne bi kukali na kraju...
Da ih i mi očetkamo u oktobru, pa da počne da se rađa kompleks Karađorđa

Io odio Belgrado
Mislio sam da će se igrati do 110 minuta dok ga crni ne učačka ali na svu sreću prevarih se, produženo je samo tri minuta, da li neko zna ime sudije ovog meča?
- Red Marquis
- Moderator
Ninoslav SpasićMare wrote:Mislio sam da će se igrati do 110 minuta dok ga crni ne učačka ali na svu sreću prevarih se, produženo je samo tri minuta, da li neko zna ime sudije ovog meča?
Io odio Belgrado
Za sve one kojima do sada nije bila jasna razlika između dobre defanzivne taktike i bunkera... nadam se da ste večeras gledali Donji Srem.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Donji Srem je sasvim dobra ekipa za našu Ligu, čak i bolje barataju loptom nego većina naših igrača.
Zapaženu ulogu odigrali su kapiten Josimov u odbrani (zajedno sa Vukobratom), a Josimov se istakao i izvođenjem prekida.Naše nesuđeno pojačanje Bukorac (u vezi) sasvim OK, kao i Damjanović u napadu.U drugom poluvremenu Sremci su malo pali kondiciono, te nije više bilo onako visokog presinga, kao u prvom, pa su na kraju doveli i svoju pobedu u pitanje.Nisu ni iskoristili nekoliko dobro istrčanih kontri, upropastivši ih brzopletom završnicom.Da su dali taj treći gol ušli bi u mirnu završnicu.Ovako, na samom kraju, su imali mnogo sreće posle kardinalne greške svog golmana, ali je Zabija promašio prazan gol.
U svakom slučaju čestitke Sremcima
A biće, kanda, još puno zanimljivih utakmica na našem stadionu.Trener Bogić Bogićević je dobro izanalizirao partizane i postavio delotvornu i hrabru taktiku, iako je bilo ostavljeno dosta slobodnog prostora ispred šesnaesterca Donjeg Srema (stajali su predaleko od protivničkih igrača), ali je partizan večeras bio jako jalov i bezidejan i zasluženo izgubio ovu utakmicu.Drago mi je što su sa našeg Stadiona, opet, otišli pokisli (i sa terena i sa tribina) i da im je jasno dato na znanje ko je domaćin, a ko gost u Novom Sadu.
PS
Apsolutno se slažem sa Bondom i nadam se da su i oni koji su do sada proglašavali ljude (koji kritikuju višegodišnju igru Vojvodine) čak i ,,Mapetovcima", večeras uvideli razliku između poznate antipropagande fudbala (seoske bunkerčine i bunarenja) i elastične defanzivne igre.
Zapaženu ulogu odigrali su kapiten Josimov u odbrani (zajedno sa Vukobratom), a Josimov se istakao i izvođenjem prekida.Naše nesuđeno pojačanje Bukorac (u vezi) sasvim OK, kao i Damjanović u napadu.U drugom poluvremenu Sremci su malo pali kondiciono, te nije više bilo onako visokog presinga, kao u prvom, pa su na kraju doveli i svoju pobedu u pitanje.Nisu ni iskoristili nekoliko dobro istrčanih kontri, upropastivši ih brzopletom završnicom.Da su dali taj treći gol ušli bi u mirnu završnicu.Ovako, na samom kraju, su imali mnogo sreće posle kardinalne greške svog golmana, ali je Zabija promašio prazan gol.
U svakom slučaju čestitke Sremcima

PS
Apsolutno se slažem sa Bondom i nadam se da su i oni koji su do sada proglašavali ljude (koji kritikuju višegodišnju igru Vojvodine) čak i ,,Mapetovcima", večeras uvideli razliku između poznate antipropagande fudbala (seoske bunkerčine i bunarenja) i elastične defanzivne igre.
Last edited by Turija on Sat Aug 18, 2012 11:36 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bez zelje da umanjim usped Donjeg Srema, moram da konstatujem da je groblje uzasno. Igra im je uzasna, igraci su im maksimalno precenjeni i njihovi fudbalski kvaliteti su mizerni. Ali... Uvek su tu ... Jbg...