0-5!!!

Isti utisak sam stekao slušajući komentatore i izveštače sa SOS kanala, a i na poluvremenu u postu predvideo takvu situaciju, tako da nismo mi puno odmakli od prošle godine, čestitke na pobedi svakako, ali igra je ponovo ziheraška, međutim sa raspoloživim igračkim kadrom verovatno bolje i ne može!Krle wrote:Po Mocartovom izveštaju ispada da smo jednom šutnuli u okvir i pogodili... Premalo. Pohvalno je što su priliku dobili Radoja i Deletić.
To tesko, sve i ako saberemo bodove Donjeg SremaUroš wrote:Идемо даље играмо следеће три утакмице на Карађорђу,очекујем 9 бодова.
Dobro, samo baratamo onim što smo čuli. Da li bi mogao neko ko je bio da nas upozna sa drugom stranom priče? Hvala.DUB wrote:Molio bih one koji nisu bili na utakmici da nas postede svog vidjenja komentatorovog vidjenja utakmice.
Hvala!
A što druže i to je deo teme i viđenje utakmice Voše iz nekog drugog ugla, a nažalost za nas koji nismo uživo prisustvovali jedini izvor informacija. Kasnije, poređenjem viđenja utakmice ljudi koji su bili na stadionu i ovim, može se i videti kakav tretman imamo kod pojedinih, ne vidim šta ima loše u prenošenju kako su mediji videli utakmicu, onog ko neće to da vidi ne moramo mi da ga poštedimo, može sam sebe da poštedi ne čitajući to.DUB wrote:Molio bih one koji nisu bili na utakmici da nas postede svog vidjenja komentatorovog vidjenja utakmice.
Hvala!
Zbog izuzetno profesionalnog shvatanja novinarske profesije u zemlji Srbiji.Mare wrote:A što druže i to je deo teme i viđenje utakmice Voše iz nekog drugog ugla, a nažalost za nas koji nismo uživo prisustvovali jedini izvor informacija. Kasnije, poređenjem viđenja utakmice ljudi koji su bili na stadionu i ovim, može se i videti kakav tretman imamo kod pojedinih, ne vidim šta ima loše u prenošenju kako su mediji videli utakmicu, onog ko neće to da vidi ne moramo mi da ga poštedimo, može sam sebe da poštedi ne čitajući to.DUB wrote:Molio bih one koji nisu bili na utakmici da nas postede svog vidjenja komentatorovog vidjenja utakmice.
Hvala!
Pa jel smo ja i ovaj nesrećnik sa zvaničnog sajta gledali istu utakmicu?Vojvođanski derbi pripao je Novosađanima i to više nego zasluženo. „Crveno-beli“ su u svim elementima igre bili bolji od domaćina koji je potpuno razočarao i nakon dva odigrana kola nije osvojio ni jedan bod.
Kakav izvestajDUB wrote:[video]http://www.youtube.com/watch?v=3JzbI97gVi0[/video]
Bas sam hteo isto ovo da prokomentarisem, kakva tragedija od fudbala!Nevernik wrote:Kakav izvestaj![]()
![]()
2:10 nicega.
Gol nije prikazan. Takodje ni jedna akcija, sut.
Samo gomila pogresnih dodavanja.
Doduse, ta gomila pogresnih dodavanja najbolje oslikava nas fudbal ali mogli su bar taj gol da ubace