Transferi
Re: Transferi
Zafalilo Škuleti, Trajku i našoj Smilji društvo za četverac pa sredili kod Bate da im vrati Kataia, čovek večiti talenat ostade a samo svojom krivicom i sklonošću ka porocima, a baš je delovalo da će biti nešto od njega. Trenutno najjači igrač u našoj JSL je ovaj mali Lazović, dugo nije bilo takvog igrača na našim terenima, nisam ni znao da je postojala opcija da ga mi dovedemo i da su naši bili zainteresovani, šteta, dečko ubija, a Miha ga šalje u mladu dok neke balvane poziva, ako je neko iz JSL zaslužio poziv to je on. Baš šteta što nije došao kod nas i Katai ima taj neki šmek i fintu, ali jbg kad nema nešto drugo...
Ovom Kataiu čim vidim facu suspendovao bih ga na mesec dana..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Gde Abu zivi? Hajmo svi pred zgradu da blokiramo ulaz/izlaz sutra do ponocilazarr wrote:Stvarno pise na FB stranici. Ispod vesti 10-ak komentara uglavnom negativnih a administrator stranice odgovara zanimljivom recenicom:
ФК Доњи Срем Па јбг, треба Воши пошто Абубакар иде у Звезду. Ако Абубакар сутра ујутру потпише за Звезду, онда ће и Дамњановић морати за Војводину.
Svi, sve znaju, a nista se konkretno ne desava. Sutra je dan D!!!

(to bi bio nesvakidasnji potez u svetu fudbala, navijaci fizicki sprecili svog igraca
da potpise za drugi klub

Salu na stranu, to sve sto se pise po forumima, fejsu i gde sve ne je cisto nagadjanje,
negde se nesto procita i onda hajmo, zanimacija za siroke narodne mase.
-
Pazi ideja nije losa majku mulexa wrote:Gde Abu zivi? Hajmo svi pred zgradu da blokiramo ulaz/izlaz sutra do ponoci![]()
(to bi bio nesvakidasnji potez u svetu fudbala, navijaci fizicki sprecili svog igraca
da potpise za drugi klub)

Abu najverovatnije ostaje!
Damjanovic je skoro sigurno nas, za njega se interesuje jos jedan klub pa cemo videti za koga ce se na kraju odluciti!
Katai.
ps Damjanovic je dolazio na nas stadion dok je igrao za Proleter.
Damjanovic je skoro sigurno nas, za njega se interesuje jos jedan klub pa cemo videti za koga ce se na kraju odluciti!
Katai.

ps Damjanovic je dolazio na nas stadion dok je igrao za Proleter.
Toooooo Drino, čekamo da se javiš kao ozebao sunce!Drina wrote:Abu najverovatnije ostaje!

kej wrote:Ovom Kataiu čim vidim facu suspendovao bih ga na mesec dana..

Ne znam da li je bas sasvim korektno objavljivati na forumu ovakve informacije.Drina wrote: ***
Edit: Naravno da nije pa ce biti izbrisano
Nboya

....lexa wrote:Gde Abu zivi? Hajmo svi pred zgradu da blokiramo ulaz/izlaz sutra do ponoci![]()
da potpise za drugi klub)
Salu na stranu, to sve sto se pise po forumima, fejsu i gde sve ne je cisto nagadjanje,
negde se nesto procita i onda hajmo, zanimacija za siroke narodne mase.
Mada, po ovome što je Drina objavio, stvari su malo hladnije, ali ipak, za svaki slučaj.

Edit: Nemojte objavljivati adrese ljudi ovako javno
Nboya
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
još 12 sati strepnje i zebnje!

Pa nije valjda da smo toliko baksusni da nam dodje G-din 69.Zao mi Trajka ima sve kvalitete za reprezentativnog stopera, a opet sto ti kazes nema nesto drugo.Skulet i Smiljanicu se davno trebalo zahvaliti.Mare wrote:Zafalilo Škuleti, Trajku i našoj Smilji društvo za četverac pa sredili kod Bate da im vrati Kataia, čovek večiti talenat ostade a samo svojom krivicom i sklonošću ka porocima, a baš je delovalo da će biti nešto od njega. Trenutno najjači igrač u našoj JSL je ovaj mali Lazović, dugo nije bilo takvog igrača na našim terenima, nisam ni znao da je postojala opcija da ga mi dovedemo i da su naši bili zainteresovani, šteta, dečko ubija, a Miha ga šalje u mladu dok neke balvane poziva, ako je neko iz JSL zaslužio poziv to je on. Baš šteta što nije došao kod nas i Katai ima taj neki šmek i fintu, ali jbg kad nema nešto drugo...
Bez dilema Lazovic najbolji igrac Super lige
- vosa do groba
"U ponoć po britanskom vremenu biće završen prelazni rok fudbalera, posle toga ostaće mogućnost transfera u Rusiju, Izrael i zemlje na drugim kontinentima."
Znaci da postoji i dalje mogucnost onda da Abu ode u Kinu
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=639136" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci da postoji i dalje mogucnost onda da Abu ode u Kinu

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=639136" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
- Grof Žekula
- Administrator
Zvanični sajt wrote:USTUPLJENI JAO I IVANIĆ
Dvojica igrača Vojvodine provešće narednih 6 meseci kao ustupljeni igrači u drugim klubovima.
Napadač Antvi Jao predvodiće u jesenjem delu sezone napad beogradske Bežanije dok je mladi i talentovani vezista Mirko Ivanić pozajmljen novosadskom Proleteru sa Slane Bare.
Mislim da je bilo prostora za njega u prvom timu, kao alternativa za Moreiru, ali u svakom slucaju bolje i ovo nego da sedi na tribinama. Sto se mene tice, nemam dilemu, kad god mi obaveze dozvole pravac Slana bara, samo zarad ovog derana, jer takvih igraca kao sto je Comi nema puno - majstor!!!
Vrsi se ogroman pritisak na Abua i upravu! Danas se u "pregovore" ukljucio i politicar ribljih usta!
Koja

Koja

Malo pre sam u gradu kod Poste video Abua i Vulicevica kako setaju.Bilo mi je glupo da nesto dobacujem,nisam klinac,ali sasvim mi je logicno da ako se u pola tri zadnjeg dana prelaznog roka seta gradom najnormalnije da su male sanse da negde ode.