4. kolo: Donji Srem-Vojvodina 0:1
- Grof Žekula
- Administrator
Re: 4. kolo: Donji Srem-Vojvodina, subota 21h
Glavni sudija - Marušić Svetislav
Pomoćnici - Jovanović Vladimir, Davidović Petar
Četvrti sudija - Bogdanović Darko
Delegat - Karasi Stanislav
Pomoćnici - Jovanović Vladimir, Davidović Petar
Četvrti sudija - Bogdanović Darko
Delegat - Karasi Stanislav
Ne znam odakle potreba da trujete da je ovo nekakav derbi, i da zasipate temu izjavama protivnika koje nas uopste ne interesuju. Sve ispod 3:0 veceras smatram neuspehom.

Grof Žekula wrote: Delegat - Karasi Stanislav

-
A ja, sve sem poraza smatram izuzetnim uspehom!kowalski wrote:Ne znam odakle potreba da trujete da je ovo nekakav derbi, i da zasipate temu izjavama protivnika koje nas uopste ne interesuju. Sve ispod 3:0 veceras smatram neuspehom.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
OK, karte 200 i 300 ali gde i kada ce moci da se kupuju? Hoce biti otvorena blagajna kod istoka?
- Schteph_F89
Pa mi kad smo domacini pogubljeni smo sto se prodaje karata tice,zamisli kako je tek D.Sremutrešnjar wrote:OK, karte 200 i 300 ali gde i kada ce moci da se kupuju? Hoce biti otvorena blagajna kod istoka?

Sremcima svaka cast i zelim im sve najbolje osim u utakmicama sa nama. Nadam se da nece pevati veceras ovu pesmu http://www.youtube.com/watch?v=doh9kg7B61w" onclick="window.open(this.href);return false;
Over fifty
Slažem se.kowalski wrote:Ne znam odakle potreba da trujete da je ovo nekakav derbi, i da zasipate temu izjavama protivnika koje nas uopste ne interesuju. Sve ispod 3:0 veceras smatram neuspehom.
-
live izveštavanje može da se prati na meč centru http://www.mozzartsport.com/uzivo-prenos/utakmica/1054" onclick="window.open(this.href);return false;
- naseljekolumbija
To sam i ja rekao pre BSK-a pa se zna sta je bilo. 1:0 puna kapa.kowalski wrote:Ne znam odakle potreba da trujete da je ovo nekakav derbi, i da zasipate temu izjavama protivnika koje nas uopste ne interesuju. Sve ispod 3:0 veceras smatram neuspehom.
Mene zanimaju izjave protivnika i mnogo vise postujem Donji Srem od BSK-a, Metalca i slicnih.
ПУШТАМ КИШУ!
moze neki link za utakmicu?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
http://www.balkansport.info/threads/568 ... kanSport-4" onclick="window.open(this.href);return false;
imate ovde prenos, potrebna free registracija. strim je odlican
imate ovde prenos, potrebna free registracija. strim je odlican
Donji Srem igra fin fudbal, davno nisam video neku domacu ekipu (ne racunam blizance) da dodje na Karadjordje a da se ne brane sa 11 igraca, valjaju se po terenu i vec sve ono sto je klasika Bata-Djorine skole fudbala...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!