Jel vama nije ni malo cudno to da u 95 minutu, kad svi cekaju kraj zlezda pravi kotru 4 na 2 i daje gol. Pa u tom trenutku treba da je makar 9 igraca Radnickog u ili oko kaznenog. a pre toga kad su promasili one dve 100% sanse, niko za ni za glavu nije uhvatio. Ja, koji sam cesto tvrdio da neka utakmica blizanaca nije namestena, glavu dajem da je ova prodata.laki wrote:Gledao sam cigane, ne deluje mi da je utakmica izrezirana. Igraci radnickog su zavrsnicu igrali kao pizde i ispucavali loptu kao da mozga nemaju, nisu pokusali nista da urade i stigla ih je kazna, jel su cigani napadali 10 min bez prestanka.
Ista kazna je nas mogla da stigne protiv |Donjeg Srema jer smo poslednjih 10min igrali kao pizde i odugovlacili i samo se branili. A Srem stvorio 2 povoljne sanse za gol. Ok, povuces se, imas rezultat, ali zasto moras glavu da izgubis?
Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Kup je nas!
Uopšte ne mora da bude nameštena dovoljno je da sudija tendenciozno produžava za 5 minuta... da postoji neka statistika o tome bilo bi zanimljivo...
Sudija je učinio sve što je do njega da da ovi pobede. Da je zvezda vodila igrali bi 2 minuta bez obzira na 6 izmena.
To je suštinski problem a druga stvar, verovatno i mnogo važnija od same utakmice je ona suština o kojoj ja pričam već dugo...
Oni su odigrali lošu utakmicu za razliku od Radničkog koji je odigrao fantastičnu utakmicu ali sada će na primer Mudrinski zato što je njihov igrač biti "svetac" (kako ga već nazivaju po nekim portalima) a igrači Radničkog neće dobiti ni minimum pažnje koju su zaslužili.
E to je upropastilo naš fudbal i sport uopšte... ali oni to ne razumeju...j**e se njima za sve osim za svoje dupe.
Sudija je učinio sve što je do njega da da ovi pobede. Da je zvezda vodila igrali bi 2 minuta bez obzira na 6 izmena.
To je suštinski problem a druga stvar, verovatno i mnogo važnija od same utakmice je ona suština o kojoj ja pričam već dugo...
Oni su odigrali lošu utakmicu za razliku od Radničkog koji je odigrao fantastičnu utakmicu ali sada će na primer Mudrinski zato što je njihov igrač biti "svetac" (kako ga već nazivaju po nekim portalima) a igrači Radničkog neće dobiti ni minimum pažnje koju su zaslužili.
E to je upropastilo naš fudbal i sport uopšte... ali oni to ne razumeju...j**e se njima za sve osim za svoje dupe.
Mi smo jedno to je naša snaga...
Sve i svasta!vosa do groba wrote:Sta bi se konkretno pisalo na tom sajtu?Drina wrote:Znam da ova tema nije prikladna za ovo. Ali, zanima me da li ima zainteresovanih da pokrenemo sajt "Istina o Srpskom Fudbalu"? Ja bih pokrio troskove pokretanja sajta(hosting, domen) i sredio bih nekakav sajt. Informacije nisu problem posto ih obicno dobijem pre svih novinara.

A jesi ti siguran da takav sajt ima zakonsku osnovu da sme da postoji? 
I drugo, bitnije pitanje. Da li si siguran da ti ili neko ko učestvuje u sajtu neće završiti u nečijem gepeku, da ne kažem nečijim gepecima?
I još nešto, budući da bi ti preuzeo čitavu organizaciju na sebe, a pritom bi jedini sakupljao informacije, šta bi bila uloga onih koji ti se pridruže?

I drugo, bitnije pitanje. Da li si siguran da ti ili neko ko učestvuje u sajtu neće završiti u nečijem gepeku, da ne kažem nečijim gepecima?
I još nešto, budući da bi ti preuzeo čitavu organizaciju na sebe, a pritom bi jedini sakupljao informacije, šta bi bila uloga onih koji ti se pridruže?
Sta bi konkretno krsilo zakon? Pisala bi se istina i samo istina na tom sajtu. Stvarno pozitivno razmisljas. Iskreno se nadam da su takva vremena prosla. Uloga onih koji su zainteresovani za ovakav projekat bi uglavnom bila da pisu te vesti, najbolje bi bilo kad bi vec imao nekog iskustva sa pisanjem slicnih tekstova. Iskreno, posle ovoga sto cujem vise nisam ni siguran u pokretanje takvog sajta.Helm wrote:A jesi ti siguran da takav sajt ima zakonsku osnovu da sme da postoji?

Pa ne znam šta bi moglo da krši zakon, ali pod utiskom situacije Asanža samo mislim da bi trebalo proveriti da li ima nekih stvari koje ne smeju da se objavljuju 
A veruj mi, zaista bih voleo da tako nešto postoji, ali ne po cenu nečijeg života. Pritom, ne mislim konkretno na likvidacije, nego recimo, Brankica Stanković (ako ne grešim ime) je pod visokim stepenom zaštite pod kojim bi mogla ostati doživotno. Kao i čuveni advokat iz Serije A. A i oni su samo pričali istinu. U toj priči je još Asanž najbolje prošao, zatvoren u ambasadi, odlično mu je ako ne izbije rat oko izručenja.
Hoću da kažem, nije to samo uzeti i pisati takve stvari. Ja nemam predstavu koliko bi to veliko moglo da bude, ali ti znaš i treba da razmisliš da li bi svi otkriveni mogli da pređu preko toga.

A veruj mi, zaista bih voleo da tako nešto postoji, ali ne po cenu nečijeg života. Pritom, ne mislim konkretno na likvidacije, nego recimo, Brankica Stanković (ako ne grešim ime) je pod visokim stepenom zaštite pod kojim bi mogla ostati doživotno. Kao i čuveni advokat iz Serije A. A i oni su samo pričali istinu. U toj priči je još Asanž najbolje prošao, zatvoren u ambasadi, odlično mu je ako ne izbije rat oko izručenja.
Hoću da kažem, nije to samo uzeti i pisati takve stvari. Ja nemam predstavu koliko bi to veliko moglo da bude, ali ti znaš i treba da razmisliš da li bi svi otkriveni mogli da pređu preko toga.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... vao-kofere
I jedan od komentara:

I jedan od komentara:
Gosposdine Vucicu potrebno mi je jedno odobrenje.
Zena hoce da kupi nova kola a ja je ubedjujem da su nam dovoljna i polovna.
Posto se vi izgleda pitate za sve u ova nasa zemljata da li ste slobodni za sastanak vikend 15, 16 septembar da se dogovorimo posto ne bih nikako da dodjem na red ispred gospodina Lukica.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mondo wrote:JAGODINA: Počela izgradnja reflektora
Jagodinci će od novembra ići uveče na stadion.
Predsednik superligaša iz Pomoravskog okruga Goran Milanović potvrdio je da će ekipa Sima Krunića već u novembru dočekivati rivale u večernjim terminima.
"Konačno i definitiovno počeli su radovi na izgradnji reflektora i očekujem da negde u novembru zasvetle sijalice i odigramo prvu utakmicu na našem stadionu pod reflektorima", rekao je Milanović Tanjugu.
Dodao je da nema nikakvih prepreka da izvođač radova taj posao, koji je dobio na tenderu, ne završi na vreme.
Milanović je istakao da su sijalice za reflektore, poklon Fudbalskog saveza Srbije, već stigle u Jagodinu.
Skupština grada je u budžetu za 2012. godinu opredelila sredstva za ovu investiciju.
Reflektori na stadionu u Jagodini imaće snagu od 1.400 luksa, što je UEFA standard za igranje reprezentativnih utakmica na svim nivoima.
http://kapiten.rs/suska-se/sasa-vlaisav ... ka-zvezde/" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovi samo daju materijala za prezir.
A ovi samo daju materijala za prezir.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
-
Ja sam apsolutno za pokretanje takvog sajta! Ali, takođe se slažem sa čovekom da je to rizično. Voleo bi da ga osnuješ, ali ako se plašiš za sebe, onda nemoj.Drina wrote:Sta bi konkretno krsilo zakon? Pisala bi se istina i samo istina na tom sajtu. Stvarno pozitivno razmisljas. Iskreno se nadam da su takva vremena prosla. Uloga onih koji su zainteresovani za ovakav projekat bi uglavnom bila da pisu te vesti, najbolje bi bilo kad bi vec imao nekog iskustva sa pisanjem slicnih tekstova. Iskreno, posle ovoga sto cujem vise nisam ni siguran u pokretanje takvog sajta.Helm wrote:A jesi ti siguran da takav sajt ima zakonsku osnovu da sme da postoji?
Menjajte navike, ako već niste do sada.Mondo wrote:Lav pivo sponzor Partizana
Fudbalski klub Partizan imaće posle dve godine generalnog sponzora, saznaje B92 u klubu.
Sporazum sa kompanijom Carlsberg Srbija je na stolu, i trebalo bi da bude potpisan narednih dana.
Crno-beli bi u naredne dve godine trebalo da nose reklamu Lav pivo. Pravila o reklamiranju dozvoljavaju nošenje reklame za pivo u Azerbejdžanu, Rusiji i Italiji, gde crno-beli takođe igraju ove jeseni.
Iznos sponzorstva nije saopšten.
Ukoliko se ne dogodi neki neočekivani problem, Partizan bi ttrebalo da prvi put dres sa lavom nosi u petom kolu Superlige, u meču pred svojim navijačima sa kulskim Hajdukom (subota, 15. septembar).
Partizan je poslednji put na dresu reklame imao u jesen 2010, kada je u LŠ nosio logo EPS.
- madda fakka
budababa wrote:Menjajte navike, ako već niste do sada.Mondo wrote:Lav pivo sponzor Partizana
Fudbalski klub Partizan imaće posle dve godine generalnog sponzora, saznaje B92 u klubu.
Sporazum sa kompanijom Carlsberg Srbija je na stolu, i trebalo bi da bude potpisan narednih dana.
Crno-beli bi u naredne dve godine trebalo da nose reklamu Lav pivo. Pravila o reklamiranju dozvoljavaju nošenje reklame za pivo u Azerbejdžanu, Rusiji i Italiji, gde crno-beli takođe igraju ove jeseni.
Ukoliko se ne dogodi neki neočekivani problem, Partizan bi ttrebalo da prvi put dres sa lavom nosi u petom kolu Superlige, u meču pred svojim navijačima sa kulskim Hajdukom (subota, 15. septembar).
Partizan je poslednji put na dresu reklame imao u jesen 2010, kada je u LŠ nosio logo EPS.
Zato pijem samo spricer

I Bog je Slaninar...
i zvanično prelazim na jelenbudababa wrote:Menjajte navike, ako već niste do sada.Mondo wrote:Lav pivo sponzor Partizana
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Hvala Bogu pa samo pijem Jelen i ,kad sam u B.Luci, Nektar. Ipak je Jelen sponzor nase lige, a i mi smo deo nje. Inace, Vucic oder'o naivne porezne obveznike i sredio martovske plate CZ-a xD 

I zvanično prelazim na Staropramen.Mackycool wrote:i zvanično prelazim na jelenbudababa wrote:Menjajte navike, ako već niste do sada.Mondo wrote:Lav pivo sponzor Partizana