"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
stormer

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by stormer »

mali off topic

Da li neko zna koje su cene karata za Srbija - Vels i kad pocinje prodaja? Hvala :cheers:
severozapad

Post by severozapad »

500,800,1000.. Ako se ne varam prodaja je već počela, malo "guglanja" možda ne bi bilo loše :)
stormer

Post by stormer »

severozapad wrote:500,800,1000.. Ako se ne varam prodaja je već počela, malo "guglanja" možda ne bi bilo loše :)
"guglam" vec dva dana i nigde nisam uspeo da iskopam informaciju da je prodaja vec pocela, pa bih te zamolio da mi ostavis link na kom si to pronasao
severozapad

Post by severozapad »

http://www.fss.rs/sr.html" onclick="window.open(this.href);return false;

okej, proveri na ovom sajtu, ima više informacija i broj gde možeš okrenuti za karte
Helm

Post by Helm »

Da se ne zna možda nešto o sastavu?

Zanima me prvenstveno da li će braniti Brka (iako sam preko 90% uveren da neće) i hoće igrati Duća, a nisam nigde našao izjave o tome.
21114

Post by 21114 »

Prošao sam jutros pored blagajne na stadionu i video 7-8 ljudi da kupuje već karte za tekmu.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Uroš

Post by Uroš »

На жалост знам само једно:Флаша јелена или две три,зависи од расположења и напред Шкотска!Моралне громаде у нашем фудбалу,и они око нашег фудбала су успели у једном,да ме натерају да навијам против сопствене репрезентације.А нисам једини има много оних који ће да следе мој пример.Док разноразни вучићи,дачићи,шкундрићи,весићи,ружићи,палме и питај бога ко све још ведре и облаче нашим фудбалом,и док се политичари буду мешали у све живо у овој држави то ће бити тако.А волео бих да ни Бркић ни Дућа не играју,и да се више уопште не одазивају позиву овог квазиселектора,пошто нам је репрезентација полигон за покушај продаје распалих близаначких фудбалера,које чак ни наши менаџери,иначе највећи преваранти на свету,који су у стању сваког да убеде да нешто ваље,не могу да продају нигде.
Last edited by Uroš on Thu Sep 06, 2012 4:38 pm, edited 1 time in total.
DUB

Post by DUB »

Davno sam ja to prestao da gledam, još kad je sadašnji selektor bio igrač.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Naleteh na ovaj tekst lepo je covek objasnio neke stvari ! http://www.facebook.com/notes/individua ... 0314230424" onclick="window.open(this.href);return false;
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Tekst je moj, bio je okacen i na naslovnoj strani naseg sajta.
Mackycool

Post by Mackycool »

Grba_NS wrote:Tekst je moj, bio je okacen i na naslovnoj strani naseg sajta.
joj da!
a ja baš razmišljam odakle mi tekst poznat :)
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Zasto se svi sprdaju ovde sa njima? A da recimo mi kao nacija podrzimo nase fudbalere umesto da im zvizdimo (Stojkovic) i da ih omalozavamo i docekjuemo hladno i praznim tribinama?
Sta mislite da li bi Partizan onda protiv Anderlehta, odnosno sada Zvezda protiv Bordoa, odigrali onako "dobro" (jbg, nisu ih napunili, ovi su grizli) da nije bilo jake podrske sa tribina? Ne. Bitna je podrska. Ovo je naravno tipicno srpski, mi sami sebe delimo i zato smo tu gde smo (Kosovo, Vojvodina, RS) i samo kad se delimo (Firmasi, cigani, Krajisnici,Vojvodjani,Carapani, Beogradjani....) onda mozemo, a cim je u pitanju da se ujedinimo za nesto, onda to ne moze, nece Srbi nikad da se sloze (a pogledajte BH Fanatikose npr.).

Ja sam uz reprezentaciju, pa makar bili zadnji na svetu. A ako se kojim slucajem kvalifikujemo za SP, odmah ce da nagrne hiljade njih koji su pljuvali reprezentaciju da prvi govore "bravo majstori, orlovi ovo ono" a sad se sprdaju "vi ste kokoske, kakvi orlovi bla bla". Izvinjavam se na ovakvom ispadu, ali mi je dosta vise ovakve mrtvacke atmosfere oko reprezentacije. U utorak svi u Novi Sad :!:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

I ja sam za reprezentaciju koja je zasnovana na sportskim principima gde igraci igraju iz fudbalskih i patriotskih razloga a ne zato sto neki menadzer hoce da im pogura transfer u inostranstvo, sa selektorom koji je znalac svoga posla i ima slobodu u radu i autoritet nad igracima a ne marioneta kome drugi diktiraju sastav i taktiku.

Imali smo nedavno Antica koji je solidno obavljao svoj posao pa nije bio dobar ekipi sto vedri i oblaci u tzv. "FSS" pa smo dobili mutavog Pizona koji nije u stanju da vodi reprezentaciju neke seoske osnovne skole i prosli smo kako smo prosli, sada imamo ovog Pils Lajta koji je vise zabrinut kako mu igraci pevaju himnu nego kako igraju i da li se ozderavaju po kafanama. Reprezentacija je pretvorena u cirkus, otuda i takva "podrska"...

Njih prve, reprezentativce, strucni stab i rukovodstvo tzv. "FSS" zabole ona stvar za reprezentaciju, pa kako onda da se mi jedimo oko njih kad se oni sami ne jede?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Jel to nas Bilbija dao vec dva gola za mladu reprezentaciju Bosne?
Dejan

Post by Dejan »

Schteph_F89 wrote:Jel to nas Bilbija dao vec dva gola za mladu reprezentaciju Bosne?
U21: BiH - Grčka 4:0
Written by Dalibor Vukajlovic

Mlada reprezentacija BiH pobedila je na Olimpijskom stadionu "Koševo" selekciju Grčke sa ubedljivih 4:0, a zanimljivo je da su svi pogotci postignuti u prvih 16 minuta utakmice. Junak pobede izabranika selektora Vlade Jagodića je napadač novosadske Vojvodine i bivši prvotimac banjalučkog Borca Nemanja Bilbija koji je i načeo mlade "Helene".

Ovim trijumfom mladi tim BiH je napravio veliki korak ka plasmanu u baraž za plasman na Evropski šampionat naredne godine. U poslednjem kolu puleni Vlade jagodića na "Koševu" dočekuju neprikosnovenu Nemačku, lidera A grupe i eventualnom pobedom izborili bi poziciju među četiri najbolja drugoplasirana tima u tekućim kvalifikacijama.

BiH - Grčka 4:0 (4:0)

Sarajevo - Olimpijski stadion "Koševo". Gledalaca: 2.000. Sudija: Ištvan Kovač (Rumunija) 7. Strelci: Bilbija u 8. i 11, Bešić u 15. i Đurić u 16. minutu. Žuti kartoni: Đurić (BiH), Velios (Grčka).

BiH: Bukvić -, Čolić 7, Kvesić 7,5, Sipović 7, Markić 7, Višća 6,5 (od 60. Gnjatić 6,5), Stevanović 7,5, Bilbija 8 (od 74. Suljić -), Grahovac 7,5, Bešić 7, Đurić 6,5 (od 60. Mešanović 6,5).

GRČKA: Gkelios 5,5, Canakakis 5,5, Poturidis 5,5, Bugaidis 5,5, Lagos 5,5 (od 72. Balas -), Janiotas 5,5, Kurbelis 5, Velios 5, Katidis 5,5 (od 65. Pelkas -), Stafilidis 5,5, Kolovos 5 (od 46. Diamantakos 5).
Igrač utakmice: Nemanja Bilbija.
http://sportlive.ba/index.php/fudbal/it ... C4%8Dka-40" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply