"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Lepo delujemo konačno. Tadić i Kolarov ubedljivo najbolji po meni. Niko nije loš osim osobe krive za reakciju kod jedinog njihovog šuta u okvir. 

Даде га и Дућа!
заслужио је,данас је међу најбољима ако не и најбољи.

Po meni Duća ubedljivo najbolji. Ali baš smo lepo igrali, dugo nisam toliko lepu igru repke gledao. Toliko sam zadovoljan da ću preskočiti da prokomentarišem fantastičnu intervenciju i fenomenalne paseve golmana nam. 

- NSKrajisnik
Bravo momci!sjajna atmosfera.
Reprezentacija nikad vise u Beogradu.
Reprezentacija nikad vise u Beogradu.
Nazalost je vec sledeca u beogradu.
Dobra igra nasih momaka. Ali neki i dalje pokazuju da im nije mesto u reprezentaciji. Tosic gomilu prodanih lopti, dodaje loptu bas kada nema nikakvu alternativu i to uglavnom vraca nazad. Jednostavno ne mogu da ga smislim i ja bih radije igrao sa 10 igraca nego njega da gledam kako davi loptu bez potrebe. Stojkovic naravno nije se ni pomerio iako je gledao loptu i zid mu nije smetao ni malo. Covek sve sto odbrani to uradi na srecu. Ne volim kad mu se zvizdi jer to utice i na ostale igrace psiholoski lose, ali ne mogu da sakrijem ne zadovoljstvo njegovim igrama.
Tadic buducnost reprezentacije, prosto ne mogu da verujem koliko je momak napredovao za nekoliko sezona u Holandiji. Ovakvim pristupom igri, ja se ne bojim nikog.
Mozda se i ne plasiramo na SP, ali se bar necemo obrukati nigde! Meni je to dovoljno
Dobra igra nasih momaka. Ali neki i dalje pokazuju da im nije mesto u reprezentaciji. Tosic gomilu prodanih lopti, dodaje loptu bas kada nema nikakvu alternativu i to uglavnom vraca nazad. Jednostavno ne mogu da ga smislim i ja bih radije igrao sa 10 igraca nego njega da gledam kako davi loptu bez potrebe. Stojkovic naravno nije se ni pomerio iako je gledao loptu i zid mu nije smetao ni malo. Covek sve sto odbrani to uradi na srecu. Ne volim kad mu se zvizdi jer to utice i na ostale igrace psiholoski lose, ali ne mogu da sakrijem ne zadovoljstvo njegovim igrama.
Tadic buducnost reprezentacije, prosto ne mogu da verujem koliko je momak napredovao za nekoliko sezona u Holandiji. Ovakvim pristupom igri, ja se ne bojim nikog.
Mozda se i ne plasiramo na SP, ali se bar necemo obrukati nigde! Meni je to dovoljno

Kolarov je objasnio neke stvari veceras...Tadic odlican, zasluzio je taj gol.
Brka nije igrao nazalost al mi je srce bilo puno kad je dosao do severa na kraju..
Brka nije igrao nazalost al mi je srce bilo puno kad je dosao do severa na kraju..
Sremac, Sremac Špricer Boys!
- Само Војводина
Супер, шта друго рећи после овакве победе... Прелепо је видети наш стадион испуњен, надам се да ће ускоро опет бити... Једино ми је мало безвезе што се певало ''Толе лопове'', па то цигани певају...
Odlicna igra. Kolarov, Tadic, Tosic, Ivanovic, bez premca! Nadam se da su i nasi igraci bili na utakmici da vide kako se krece bez lopte i kako se odigrava (ostar) pas. Bravo momci!
- Tony Starks
Stvarno odlična igra, ne samo zbog ubedljivog rezultata, već i zbog mnogo odličnih rešenja u napadu, pasova, akcija, mnogo trčanja, sve je delovalo dosta tečno. Ivanović i Kolarov ubice, momci su jednostavno svetska klasa.
Duća odmah sa njima najbolji na utakmici, ali i svi ostali su stvarno bili dobri, tako da ne vredi izdvajati mnogo. Nemam neku predstavu o jačini Velsa, imaju neke vrhunske igrače i dosta igrača koji su mi nepoznanica, ali u današnje vreme bilo koga razmontirati sa šest komada je velika stvar, a kamoli tim za koji igraju Bejl i Remzi, tako da kapa dole za to. U oktobru dolazi Belgija i ide se u Makedoniju, nadam se da će ova pobeda uliti dovoljno samopouzdanja da se u te dve utakmice napravi dobar rez, naročito kada timu bude priključeno još par igrača.
Mnogo me nervira to kad stave Njega da peva himnu, ne znam kako već godinama nikako da skapiraju da je to teško sranje i da ne priliči stadionu, na stadionu treba da se pusti instrumental, a da masa peva himnu. Što se dešavanja na tribinama tiče, ovako preko TV-a mi se čini, a ljudi na koji su bili na stadionu će znati bolje, da su nažalost cigani uspeli u par navrata da se istaknu i da diriguju delom mase, što mi se nije dopalo, s tim šljamom ne treba imati posla ni pod razno. Osim toga atmosfera je delovala dobro, pravo osveženje su ove dve utakmice juče i danas u odnosu na mučne beogradske utakmice. Ne znam kakva je procedura i ima li šanse da se utakmica s Belgijom koja je već zakazana na lažnoj marakani ipak premesti u Novi Sad. A s Hrvatima na Čairu. Da se ja pitam nikad više Srbija ne bi trebalo da igra u onoj smrdljivoj rupi.

Mnogo me nervira to kad stave Njega da peva himnu, ne znam kako već godinama nikako da skapiraju da je to teško sranje i da ne priliči stadionu, na stadionu treba da se pusti instrumental, a da masa peva himnu. Što se dešavanja na tribinama tiče, ovako preko TV-a mi se čini, a ljudi na koji su bili na stadionu će znati bolje, da su nažalost cigani uspeli u par navrata da se istaknu i da diriguju delom mase, što mi se nije dopalo, s tim šljamom ne treba imati posla ni pod razno. Osim toga atmosfera je delovala dobro, pravo osveženje su ove dve utakmice juče i danas u odnosu na mučne beogradske utakmice. Ne znam kakva je procedura i ima li šanse da se utakmica s Belgijom koja je već zakazana na lažnoj marakani ipak premesti u Novi Sad. A s Hrvatima na Čairu. Da se ja pitam nikad više Srbija ne bi trebalo da igra u onoj smrdljivoj rupi.
- Red Marquis
- Moderator
Utisak 1.Karađorđe neosvojiva tvrđava
Utisak 2.Jedan je Brka kapiten.
Utisak 3.Tole jeste lopov, i to treba svi da pevaju, pa i grobari, a kamoli mi.
Kolarov, Ivanović i Tadić klasa. Ne treba previše poleteti, Vels jeste najslabiji protivnik u grupi. Videćemo koliko su ovakva atmosfera i rezultat dovoljni da na mečevima u Beogradu ne bude govnjavo kao do sad.

Utisak 2.Jedan je Brka kapiten.
Utisak 3.Tole jeste lopov, i to treba svi da pevaju, pa i grobari, a kamoli mi.
Kolarov, Ivanović i Tadić klasa. Ne treba previše poleteti, Vels jeste najslabiji protivnik u grupi. Videćemo koliko su ovakva atmosfera i rezultat dovoljni da na mečevima u Beogradu ne bude govnjavo kao do sad.
Io odio Belgrado
-
aj sad da probam uljudnije...
Edit:
Pokusaj opet, ni ovo nije dovoljno dobro!
Grba_NS

Edit:
Pokusaj opet, ni ovo nije dovoljno dobro!
Grba_NS
- NSKrajisnik
Belgija je jedva pobedila ovaj isti Vels sa igracem vise.
- vosa do groba
Mozda ti se tako ucinilo preko tv-a,ali to nije bio slucaj.Sve pesme i navijanje tokom utakmice je vodila Firma,pa cak i Tole lopove kada je ceo stadion pevao.Tony Starks wrote:Što se dešavanja na tribinama tiče, ovako preko TV-a mi se čini, a ljudi na koji su bili na stadionu će znati bolje, da su nažalost cigani uspeli u par navrata da se istaknu i da diriguju delom mase, što mi se nije dopalo, s tim šljamom ne treba imati posla ni pod razno.

Mars iz kluba ciganski olosi !!!
-
Ne. Cigani su samo uspeli da Firma izgleda kao oni.vosa do groba wrote:Mozda ti se tako ucinilo preko tv-a,ali to nije bio slucaj.Sve pesme i navijanje tokom utakmice je vodila Firma,pa cak i Tole lopove kada je ceo stadion pevao.Tony Starks wrote:Što se dešavanja na tribinama tiče, ovako preko TV-a mi se čini, a ljudi na koji su bili na stadionu će znati bolje, da su nažalost cigani uspeli u par navrata da se istaknu i da diriguju delom mase, što mi se nije dopalo, s tim šljamom ne treba imati posla ni pod razno.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Podržavam, u utorak smo zaista imali sjajnu atmosveru na "Karađorđu" i osetilo se da igrači imaju "vetar u leđa" sa sve tri tribine. Jedino što mi smeta na ovakvim manifestacijama (mada, to je neizbežno) je zapažen broj šurdi koji se sjati iz svih krajeva zemlje. Najbanalniji primer. Čekamo da uđemo na Sever i krene priča kako se mora ući na onaj ulaz koji je naznačen na karti. Ispred nas stoje dva šurdulovića i dijalog ide otprilike ovako:B92 wrote:I sa Belgijom u Novom Sadu?
Iako je prvobitno planirano da Srbije derbi Grupe A protiv Belgije 12. oktobra igra u Beogradu, i taj meč bi mogao da bude odigran u Novom Sadu.
Selektor Siniša Mihajlović i igrači su navodno oduševljeni podrškom na "Karađorđu" protiv Velsa inicirali zahtev za promenom domaćinstva, pa se FSS odbranio FIFA u vezi sa tim.
Poslednju reč daće nadležni organi u Cirihu, jer propisi FIFA nalažu da se grad i stadion domaćin prijave najmanje dva meseca pre odigravanja utakmice.
FSS bi u slučaju odobravanja promene domaćinstva verovatno finansijski lošije prošao s obzirom da stadion u Novom Sadu prima pet puta manje gledalaca nego stadion Crvene zvezde, a tri puta manje od Partizanovog, ali je Mihajloviću najvažnije da njegov mladi tim igra u zdravoj atmosferi, koje očigledno postiji na "Karađorđu".
Srbija je u Novom Sadu deklasirala Vels 6:1 pred 11.000 navijača, nema sumnje da su oni bili bitan faktor u ovoj velikoj pobedi.
- "Šta piše, koji je naš ulaz?"
- "Piše na karti da je sedmica."
- "A koji je ovo?"
- "Ovo je G-3." (napisano sprejem iznad ulaza)

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...