Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Stadion je vlasnistvo grada, a ne FKV... Grad je sredjivao svoje vlasnistvo, a tu tribinu koju su uradili maksimalno nakaradno cemo nazalost gledati jos jako dugo. Hvala im na tome, nikada im to necu zaboraviti... Ja pricam o pomoci FKV, kao sto pomoc od svog grada dobijaju Sloboda, Radnicki i ... Ne bih da pretvorimo temu u raspravu o tome koliku pomoci dobijaju drugi klubovi...
- Red Marquis
- Moderator
Sve stoji. Samo sam hteo da naglasim da nas ništa bolje ne čeka ni u budućnosti. Mnogima u ovom gradu su i dalje draže neke vuko***ine odakle su stigli no ovaj grad, dok drugima je on samo odskočna daska za karijere u BG. Zato smo(između ostalog) i bez prave pomoći grada.masterNS wrote:Stadion je vlasnistvo grada, a ne FKV... Grad je sredjivao svoje vlasnistvo, a tu tribinu koju su uradili maksimalno nakaradno cemo nazalost gledati jos jako dugo. Hvala im na tome, nikada im to necu zaboraviti... Ja pricam o pomoci FKV, kao sto pomoc od svog grada dobijaju Sloboda, Radnicki i ... Ne bih da pretvorimo temu u raspravu o tome koliku pomoci dobijaju drugi klubovi...
Io odio Belgrado
,,Како овог Пајтића није срамота,овај стадион је стар скоро сто година,а у њега се динар није уложио.Нови Сад мора да добије потпуно нов стадион,и покренућу то питање''-ово су речи Горана Јешића,у емисији после утакмице са Велсом.Наравно обећање лудом радовање,не мора нов стадион,нек ураде само оно што су обећали.Али много ће воде још протећи Дунавом...
I sta cemo dobiti kad urade ono sto su obecali? Nece biti kucice i ...? I dalje ce biti isti stadion...
-
U kojoj emisiji je to rečeno? Gde to može da se pogleda/pročita? neki link moždaUroš wrote:,,Како овог Пајтића није срамота,овај стадион је стар скоро сто година,а у њега се динар није уложио.Нови Сад мора да добије потпуно нов стадион,и покренућу то питање''-ово су речи Горана Јешића,у емисији после утакмице са Велсом.Наравно обећање лудом радовање,не мора нов стадион,нек ураде само оно што су обећали.Али много ће воде још протећи Дунавом...

edit: Hvala Grbo!
http://www.youtube.com/watch?v=D4hFn8HTu3c" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by SmallBlacksmithTown on Tue Sep 18, 2012 5:08 pm, edited 1 time in total.
U emisiji onog Petrovica (Sos), nakon utakmice Srbija-Vels.
Nadam se da se iza Jesicevih reci ne krije neki zakulisni interes poput Koletovog onomad! Mada, Delta je dosla do friskog kapitala prodajom Maxi-ja, pa mozda ponovo aktiviraju ideju gradnje trznog centra...
Ukoliko je, ipak, mislio na gradnju novog stadiona na mestu postojeceg, ja mu se duboko izvinjavam! Hmmm?
Ukoliko je, ipak, mislio na gradnju novog stadiona na mestu postojeceg, ja mu se duboko izvinjavam! Hmmm?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Sto se tice stadiona, mene zanima samo da se na zapadu instalira sank, da mogu ko covek pivo da popijem, ko da gleda ovu igru bez sedativa.
Over fifty
- Red Marquis
- Moderator
Za sve vas koji ste se uželeli novih obećanja
http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/ves ... 7498.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/ves ... 7498.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
На пролеће лимбурга месеца,на светог Живка,кад на врби роди...итд,итд има много народних умотворина 

Najbolje obozavam nas (naj)novi(ji) stadiJon!!!
Samo da ga izgrade, pa kad obucem taj crveno-beli dres u revansu polufinala CL protiv Barse pred 50.000 vatrenih navijaca, pa mi Supa doboksuje loptu na leniju 16-erca, pa predriblam sve igrace Barse od Mesija do Valdesa i onda buljom (
) dam takvu golcinu da pocepam mrezu (keva ce kuvati samo taki pasulj tog dana), al ni tu nece biti kraj... To ce biti samo prvi moj gol od hat trick-a koji ce uslediti, posto cemo prvu izgubiti 4-1 (koju ja necu igrati jer radovi na izgradnji velelepne atletsko-fuzbalsko-trotinetsko-lastisne NS arene jos nece biti zavrseni, a ja se zarekao da necu da igram dok se ne zavrse) i trebace nam 3-0 za prolaz u veliko finale koje ce uslediti na... pa pogadjajte gde i ko ce da briljira u finalu???
Samo da ga izgrade, pa kad obucem taj crveno-beli dres u revansu polufinala CL protiv Barse pred 50.000 vatrenih navijaca, pa mi Supa doboksuje loptu na leniju 16-erca, pa predriblam sve igrace Barse od Mesija do Valdesa i onda buljom (

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Gde su počeli?! Išao sam da vidim i sve stoji! Nemoj Laki da sam opet išao džabe! 

- Red Marquis
- Moderator
Nije valjda da si mu OPET poverovaoHelm wrote:Gde su počeli?! Išao sam da vidim i sve stoji! Nemoj Laki da sam opet išao džabe!

Io odio Belgrado
Hahaha, ma nisam ja ni prvi put išao da vidim, samo na šalu uzvraćam šalom.