Dodao bih da Petra Skuletica treba voditi samo na seoske religijske praznike, eventualno na poneku poljoprivrednu izlozbu.Grba_NS wrote: isto sra*e k'o i uvek.
Pripreme
Re: Pripreme

- Red Marquis
- Moderator
Hvala momku sa brojem 7 što je navukao sav gnev na sebe i sprečio eventualno narušavanje "dobrosusjedskih" odnosa sa Osiječanima.
Čoveče, dao si gol iz prestrogo dosuđenog penala, a k..čiš se kao da si ga uvaljao makazicama sa 25 metara. Jeste, baš si nam pokazao. Sramoto kluba!
Od onog Deletića možda i nešto bude, brljavio je,ali ima barem donekle neku probojnost, a to nama očajnički treba.
Čoveče, dao si gol iz prestrogo dosuđenog penala, a k..čiš se kao da si ga uvaljao makazicama sa 25 metara. Jeste, baš si nam pokazao. Sramoto kluba!
Od onog Deletića možda i nešto bude, brljavio je,ali ima barem donekle neku probojnost, a to nama očajnički treba.
Io odio Belgrado
Red Marquis wrote:Hvala momku sa brojem 7 što je navukao sav gnev na sebe i sprečio eventualno narušavanje "dobrosusjedskih" odnosa sa Osiječanima.
Upravo to sam i ja primetio...
Trebalo mu je tri 100% prilike da postigne pogodak, ali to je već druga tema. Nemamo krila tog tipa trenutno i neophodno ga je odmah ubaciti da igra. Katai i Ađuru po meni najlošiji danas...
Napred Voso!
- Само Војводина
http://www.sib.hr/sport/nogomet/7278-os ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Konačno jedno lepo subotnje popodne na Karađorđu.Da i mi ove sezone damo tri gola. Vidi se pomak u igri a klinci u drugom poluvremenu pojačani sa Grinom i Pajom igrali su mnogo lepršavije i opuštenije.
Konačno smo gledali malo fudbala zahvaljujući gostima iz Osijeka.Bilo bi lepo kada bi se nastavilo sa tim da u svakoj pauzi gostuje po neki klub iz bivše SFRJ.
Konačno smo gledali malo fudbala zahvaljujući gostima iz Osijeka.Bilo bi lepo kada bi se nastavilo sa tim da u svakoj pauzi gostuje po neki klub iz bivše SFRJ.
Mondo wrote:Voša pobedila Osijek
Pauza u nacionalnim prvenstvima zbog obaveza reprezentacija dovela je fudbalere Osijeka u Novi Sad prvi put od sezone 1988/89, kada su Vojvođani i osvojili drugu titulu šampiona Jugoslavije.
Fudbaleri Rada istovremeno su gostovali u Turskoj, ekipi Genčlerbirligija i remizirali 1:1. Gol za ekipu sa Banjice postigao je iskusni Marko Ljubinković u 19. minutu. Za domaće je u drugom poluvremenu igrao Duško Tošić.
Prijateljski okršaj na "Karađorđu"u pripao je domaćim fudbalerima, koje je Nebojša Vignjević izveo na teren u "istumbanom" sastavu, bez Abubakara Oumarua i Đorđa Jokića, koji su se prethodnih dana žalili na blaže povrede.
Meč su u dresu domaćih počeli: Žakula - Vulićević, Đurić, Trajković, Branković - Ađuru, Radoja - Bilbija, Moreira, Katai - Bojović.
Iako "pretumbani", novosadski crveno-beli uspeli su da ostvare rezultatski ubedljiv trijumf, a da su bolji dokazali su već u 11. minutu, kada je Nemanja Bilbija iskoristio centaršut Almamija Moreire i doveo domaće u vođstvo.
Mreža Osiječana zatresla se još jednom do odlaska na odmor, ali je sudija Milorad Mažić poništio gol defanzivca Igora Đurića.
Trener "lala" Nebojša Vignjević zamenio je u poluvrenu sve igrače, pa je priliku dobio sve problematičniji Petar Škuletić. U drugom poluvremenu zaigrali su: Kesić, Cvijić, Karan, Petrić, Pavlović, Grin, Spremo, Deletić, Jao, Škuletić i Ilić.
Odlučujući momenat drugog trenutka zbio se u 65. minutu, kada je golman Osijeka u svom kaznenom prostoru oborio Jao Antvija, Mažić pokazao na belu tačku, a Škuletić otrčao do zapadne tribine i prstom na ustima poručio navijačima na njoj šta misli o njihovim kritikama. Zviždali su mu još jače do kraja meča.
Konačan rezultat postavio je Miloš Deletić u finišu, iskoristivši zicer "jedan na jedan" pred golom protivnika.
Dobra uvertira Vojvodine u nastavak prvenstva i dolazak Hajduka iz Kule na "Karađorđe" narednog vikenda.
Igra prilično mlaka, pogotovo u prvom poluvremenu, kada je igrao "jači tim". Gol Bilbije, slobodnjak Bojovića i poništen gol Đurića premalo su od najnovije najavljene koncepcije ofanzivnog pristupa. U nastavku su rezervisti bili za nijansu opasniji, ali je u tom periodu i ekipa gostiju pripretila nekoliko puta, pa opšti utisak u drugih 45 minuta nije (puno) bolji. Definitivni highlight utakmice bilo je skandiranje nakon trećeg gola, kojem je neposredno prethodila izmena na golu Osijeka. Rezervni golman je primio gol ni minut nakon što je zauzeo mesto među stativama, pa su dokoličari sa Zapada počeli da skandiraju klupi gostiju "vrati golmana", što je malo kasnije (radi lakšeg sporazumevanja sa trenerom gostujućeg tima) preinačeno u "vrati vratara" i iskombinovano sa već pevanim "Tole lopove". Krajnji rezultat bio je nakaradni miks "Tole lopove, vrati vratara", što je prihvatio dobar deo Zapada, te se rastasmo u sreći i veselju...Mondo wrote:Škuletić za MONDO: Čemu zvižduci?
Petar Škuletić ima problem sa grupicom navijača Vojvodine kao što je, svojevremeno, i napadač Partizana Marko Šćepović imao sa grupicom pristalica crno-belih. Šćepović je, u međuvremenu, izgladio sukob sa tom grupom nezadovoljnika, a dogurao je i do reprezentativnog dresa.
Tokom današnjeg prijateljskog susreta sa Osijekom na "Karađorđu" (3:0), grupa simpatizera Vojvodine konstatno je zviždala Petru Škuletiću, a kada je uzeo loptu da izvede penal, čuli su se uzvici negodavanja i želju te iste grupe navijača da neko drugi to uradi.
Kada je pogodio iz penala, otrčao je do zapadne tribine i prstom na ustima pokazao publici da ćuti.
U izjavi za MONDO, Škuletić ističe da ne zna čime je to zaslužio, niti šta je povod za takvo ponašanje publike.
On insistira na tome da je reč o grupici navijača koji su mu zviždali.
"U ovom delu šampionata odigrao sam tek nekih 180 minuta, na našem terenu tek 60-ak. Stvarno ne znam šta je razlog i povod da mi zvižde. Nisam svojim igrama ni uticao na neke rezultate. To je neka grupica navijača sa zapadne tribine, ja sa ostalim, pravim navijačima, pogotovo onima sa severne tribine, nemam problem", kaže Škuletić.
On je dodao da se izvinjava svim ostalim gledaocima koji su bili na zapadnoj tribini ako su njegov gest protumačili kao obračun sa celom tribinom.
"Ne, to je samo ta mala grupa, njih desetak, iz 'ćoška' (tribine). Stvarno ne znam šta sam im uradio, niti zašto mi konstantno zvižde. Ostalima se izvinjavam ako su me pogrešno shvatili. Toj grupici ne dugujem izvinjenje i njeni zvižduci me nisu mnogo dotakli, jer sam igrao dobro", rekao je napadač Vojvodine.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ja kad bi znao da se šalim sve bi redom zajebavaokowalski wrote:Salis se, jel da?bobanrb wrote:Vidi se pomak u igri

Pokušavaju da igraju iz prve doduše ne uspeva al za razliku od dosadašnjeg davljenja mačića i to je pomak.
Evo nama novog Save Barca, samo sto ovaj djilkos ima ledja i od strane dela tzv.navijaca...
Tuga!

Tuga!
Savo Barac 

-
Edit:johnny wrote:Evo nama novog Save Barca, samo sto ovaj djilkos ima ledja i od strane dela tzv.navijaca...![]()
Tuga!
Tesko da ces nakupiti postova na ovom forumu nastavis li ovako da pises

Grba_NS
ne vidim sta te je dirnulo u tom postu...

skuletic nema podrsku nikog ko zna osnove fudbala ni na jednoj tribini, to jednostavno nije normalno, covek jednostavno nije fudbaler...
Last edited by recni galeb on Tue Oct 16, 2012 12:52 pm, edited 1 time in total.
Mondo wrote:Vignjević: Kazna za Škuletića
Vojvodina je u prijateljskom susretu na svom terenu nadigrala Osijek sa 3:0, i trener Novosađana Nebojša Vignjević mogao je biti zadovoljan ishodom. Dodatni treninzi koje je nedavno uveo konačno su dali rezultata, pa je njegov tim slavio ubedljivo.
Ipak, postoje i razlozi zbog kojih strateg Vojvodine nije bio oduševljen posle meča. Petru Škuletiću, centarforu Novosađana, zamerio je zbog kontakta sa publikom.
Naime, kada je Škuletić uzeo loptu da izvede penal na meču, čuli su se uzvici negodavanja sa tribina i želja te iste grupe navijača da neko drugi to uradi.
Kada je pogodio iz sa "bele tačke", otrčao je do zapadne tribine i prstom na ustima pokazao publici da ćuti.
U izjavi za MONDO, Škuletić je istakao da ne zna čime je to zaslužio, niti šta je povod za takvo ponašanje publike.
Vignjević, na drugoj strani, smatra da fudbaler Vojvodine to nije smeo da uradi i najavio mu je kaznu zbog takvog ponašanja.
"Imam razumevanja za sve, ali bez obzira na to, nije smeo tako da postupi. Zvižduci sa tribina imali su odraz na igrače ne samo na terenu nego i na klupi, i on će, izvesno je biti kažnjen. Mora da shvati daje profesionalac i da su takve stvari nedopustive. 'Rat' sa navijačima na takav način niko nije dobio. Nama je potrebna interakcija, dakle istpeti kritike i igrom doći do aplauza", jasno je za "Sport" objasnio Vignjević.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Toto Riina
Toto Riina wrote:Zbog poslovnog puta necu biti u prilici da gledam prijateljski susret zbog cega mi je veoma zao. Nadam se da ce neko napisati zanimljiv izvestaj i da ce obratiti paznju na Zorana Kvrzica(igrac Osijeka sa brojem 21) koji se navodno nalazi na skeneru struke Vojvodine na ovoj utakmici.
Da li je neko zapazio ovog igraca, posto sam naisao na podatak da je nastupao u pripremnoj utakmici?
- Grof Žekula
- Administrator
Utorak (sutra) 30. oktobar
Veternik, od 13:30h
FKV - Banat (prijateljska)
Veternik, od 13:30h
FKV - Banat (prijateljska)
- Schteph_F89
Pobedili smo Banat 2:0 (golove dali Yaw u prvom i Green u drugom poluvremenu).Poletanovic se opet povredio,Vuk je bio dosta aktivan,Supic na golu (
),Skuletic los,Duric standarno odlican,Paja malo brljavio i Bilbija vidno deprimiran,omladinci dobri!Sudija je dozvoljio grublju igru pa i nije bilo bas puno fudbala (recimo da je to razlog)...To su ovako moji utisci sa danasnjeg meca.
p.s.Predsednik se hvalio (nekim njegovim ljudima) da ima dosta klinaca i pokazuje onaj je 95god. onaj 94god i na pitanje nekog njih a broj 7,ovaj odgovara,njega vodi kuci ako hoces

p.s.Predsednik se hvalio (nekim njegovim ljudima) da ima dosta klinaca i pokazuje onaj je 95god. onaj 94god i na pitanje nekog njih a broj 7,ovaj odgovara,njega vodi kuci ako hoces