23. kolo: Vojvodina-Javor 1:1
-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
Djumi,nisam siguran ali mislim da nije stariji od 85-og godista. Cak,mislim da je bas 85-to godiste. Bivsi omladinac Rada koji ocigledno nije mogao da dobije sansu tamo,pa je isao u srpsku ligu,a onda u Vojvodinu,custo da mu se SI-VI poboljsa...Strasno... 

FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Jambo,neznam za cega me pitas.Ako me pitas za samu utakmicu,katastrofa.Nista nismo igrali,nikad slabije navijali(drugo poluvreme),jedina svetla tacka ona deca na jugu.Sve u svemu mucno.Ne bi krivio igrace i strucni stab,bojim se da ce imati prilike da se dobro potrude do kraja.Mislim da su to sve ok momci.Video sam Pekarica na zapadu,bio je smrknut kao da su sve ladje potonule i videlo se da mu je stalo do ekipe i da mu je tesko.Sto se tice Crne Gore ,pa neka idu ako hoce,samo mi je zao sto nas niko ne pita s kim bi mi ziveli.Fudbalski,svejedno mi je,mi ce mo ostati i sa njima i bez njih u ligi.Pozdrav
Mislim da taj Petković ima 19 godina.
Što se tiče utakmice,složio bih se sa ocenom da je totalna katastrofa,barem što se tiče igre Vojvodine.Izgleda da su igrači produvali taj spirometar pre početka utakmice toliko da nisu mogli da se pomere na terenu.Elem,taj Pavlović koji se upropaštava u ovoj ekipi,još više se upropaštava na pozicijama koje je zauzimao ove sezone.
Što se tiče utakmice,složio bih se sa ocenom da je totalna katastrofa,barem što se tiče igre Vojvodine.Izgleda da su igrači produvali taj spirometar pre početka utakmice toliko da nisu mogli da se pomere na terenu.Elem,taj Pavlović koji se upropaštava u ovoj ekipi,još više se upropaštava na pozicijama koje je zauzimao ove sezone.