Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Milan

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Milan »

Tony Starks wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 05510.html
a videćemo kako će se sve završiti i hoće li Subotičani zauzeti stav u ovoj situaciji...

Naravno da treba da zauzmu stav! Suspendovati ga i kazniti novcano da nema ni za jutarnju kafu!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Svakako sad sve troši na toalet papir. :D
Tako to biva kad se glava koristi samo za udaranje lopte. :greenbutt:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... Zvezda-sve" onclick="window.open(this.href);return false; :smoker:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
simicpk

Post by simicpk »

Ju pa ja tek sad vidim za tu 2cu kadeta, pa oni ce igrati protiv igraca koji mogu ocevi da im bude. Boze, da li je on normalan?
ФКВ
Uroš

Post by Uroš »

Могао би селектор да узме Бранка коцкицу за помоћника
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mare

Post by Mare »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=664845" onclick="window.open(this.href);return false;
Dva srpska i dva hrvatska kluba ostaju u grupi od sedam ekipa koje su i dalje pod suspenzijom UEFA i ne dobijaju bonuse za evrotakmičenja.

Partizan i Vojvodina su u društvu Hajduka i Osijeka, ali i uspešnog debitanta u LŠ Malage.

Tih sedam klubova prebačeni su drugostepenom organu, koji će dalje odlučivati o njihovoj sudbini. Na spisku su još bukureštanski rivali Dinamo i Rapid, a na njega su sada dodati i Arsenal Kijev i Leh Poznanj. Preostalih 16 klubova skinuto je sa spiska i nima su odmrznuti fondovi.

Među klubovima koji su u međuvremenu platili dugove i dobili bonuse su Rubin Kazanj, Atletiko Madrid, Fenerbahče, porting lisabon, ali i ex-YU ekipe Budućnost, Sarajevo, Željezničar, Borac Banjaluka, Rudar Pljevlja i Škendija.

CFCB (telo za kontrolu finansija pri UEFA) kaznio je 23 kluba zamrzavanjem svih premija, jer do 30. jnua nisu uspeli da isplate sve dugove. Šesnaest klubova je do 30. septembra raščistilo dugove, a preostalih sedam, među kojima su Partizan i Vojvodina, nisu to učinili.

Podsećamo da su Partizan i Vojvodina i na spisku 500 najvećih dužnika po osonovu poreza u Srbiji.

Po propisima UEFA dugovi sa zanemarljivim iznosima ne pominju se u saoopštenjima, niti se protiv takvih klubova pokreće postupak zamrzavanja, a Arsenal Kijev i Leh Poznanj su dodati jer je u međuvremenu njihov dug značajno porastao.
Nismo mi nikome dužni, sve smo rešili sa UEFA, to je bio nesporazum, tako su beše naši izjavljivali pre par meseci...
Last edited by Mare on Fri Nov 30, 2012 5:27 pm, edited 1 time in total.
the Gari

Post by the Gari »

Sad je jebena situacija. Sad treba načiniti saopštenje na engleskom.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick Liman

Post by Brick Liman »

the Gari wrote:Sad je jebena situacija. Sad treba načiniti saopštenje na engleskom.
Don't worry, Rabro will do it! :smoker: Klub slučaj! :gospodin:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
masterNS

Post by masterNS »

Mare wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=664845
Dva srpska i dva hrvatska kluba ostaju u grupi od sedam ekipa koje su i dalje pod suspenzijom UEFA i ne dobijaju bonuse za evrotakmičenja.

Partizan i Vojvodina su u društvu Hajduka i Osijeka, ali i uspešnog debitanta u LŠ Malage.

Tih sedam klubova prebačeni su drugostepenom organu, koji će dalje odlučivati o njihovoj sudbini. Na spisku su još bukureštanski rivali Dinamo i Rapid, a na njega su sada dodati i Arsenal Kijev i Leh Poznanj. Preostalih 16 klubova skinuto je sa spiska i nima su odmrznuti fondovi.

Među klubovima koji su u međuvremenu platili dugove i dobili bonuse su Rubin Kazanj, Atletiko Madrid, Fenerbahče, porting lisabon, ali i ex-YU ekipe Budućnost, Sarajevo, Željezničar, Borac Banjaluka, Rudar Pljevlja i Škendija.

CFCB (telo za kontrolu finansija pri UEFA) kaznio je 23 kluba zamrzavanjem svih premija, jer do 30. jnua nisu uspeli da isplate sve dugove. Šesnaest klubova je do 30. septembra raščistilo dugove, a preostalih sedam, među kojima su Partizan i Vojvodina, nisu to učinili.

Podsećamo da su Partizan i Vojvodina i na spisku 500 najvećih dužnika po osonovu poreza u Srbiji.

Po propisima UEFA dugovi sa zanemarljivim iznosima ne pominju se u saoopštenjima, niti se protiv takvih klubova pokreće postupak zamrzavanja, a Arsenal Kijev i Leh Poznanj su dodati jer je u međuvremenu njihov dug značajno porastao.
Nismo mi nikome dužni, sve smo rešili sa UEFA, to je bio ne sporazum, tako su beše naši izjavljivali pre par meseci...
Nemoj tako, pa zar ne vidis o cemu se radi? Pa to oni namerno, da bi nas poremetili pred mec sa zvezdom. Kako sad bas da se sete toga? Kako sad bas Apija da se javi? A? Duguje mu se vec 6 meseci, a sto se tek sad javio? Oni zele da okvare idilicnu atmoferu unutar tima, da pokvare odnos izmedju sportskog i upravljackog sektora(izdmedju Bate Butorovica i Bate Butorovica). Naravno sarkastican sam, da ne bude zabune. Sada cekrenuti price kako mi nismo nikome duzni, kako mi nikada nismo krivi, pa kako mi cak i unapred placamo, pa da dajemo i 13 platu i topli obrok fudbalerima. Pa Bati je Apija bio kao sin, voleo ga je kao brata, pa pilecu supu mu je kuvao kada bi se Apija povredio, a on mu to tako vraca. c c c... Samo mi nikada nismo krivi, kada kazem mi mislim da najbolju upravu u istoriji...
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Kakve seljacine partizanske... Kako sam samo besan... Onaj ovan miljkovic hvata coveka 2 puta za gusu, bez razloga napadaju igrace Spartaka i onom idiotu samo zuti karton...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Svaka čast za video... :klanjanje:

Inače, Rajevac izgleda novi trener petokrake...
the Gari

Post by the Gari »

Ljubomir1996 wrote: Inače, Rajevac izgleda novi trener petokrake...
Najbolje da ne bude, sad posle jučerašnjeg devedesetominutnog patetičnog udvaranja "posrnulom gigantu"... :frown:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

the Gari wrote:
Ljubomir1996 wrote: Inače, Rajevac izgleda novi trener petokrake...
Najbolje da ne bude, sad posle jučerašnjeg devedesetominutnog patetičnog udvaranja "posrnulom gigantu"... :frown:
Sumnjam da bi dolazio bezveze na smarakanu, to je sve već dogovoreno...
Locked