Transferi
Re: Transferi
Silva ce najverovatnije biti prvo pojacanja. Jos uvek nije nista gotovo posto ga zele jos dva strana kluba.
Eliomar je kompletan igrac i veoma raznovrstan. Ako sredi svoju brazilsku narav, moze napraviti lepu karijeru. Koji strani klubovi se interesuju za njega?
ПУШТАМ КИШУ!
Jasno je da nam trebaju pojačanja u svim linijama a najviše u napadu. Ipak ja bih se dotakao odlazaka. Mišljenja sam da Abua moramo prodati na zimu jer mu ističe ugovor a i vidljivo je njegovo zasićenje, valjda smo u stanju nakon sinoćne partije da ga prodamo nekim kinezima ili rusima za solidne pare, jer petokraka će pokušati sve da ga dovede. Vulićević takođe treba da ide ali samo ako mu nađemo adekvatnu zamenu. I Pavlovića se treba rešiti, pravi je seoski igrač i nije mi jasno zašto Vignjević ne veruje Nastiću. Đurić mora ostati u klubu i biti standardni prvotimac, dosta je dobro delovao stoperski tandem Trajković-Đurić, Jokić je dobar samo za rotacije. Ne znam kakva je situacija sa pomalo zaboravljenim Grinom, ako nije u planovima pod hitno ga se rešavati, Moreiru takođe prodati ili na klupu a vezni red prepustiti našim omladincima, koji bolje igraju kada su u grupi, sa više školovanih saigrača omladinaca nego sa ,,prvotimcima,,. Pokušati dovesti Medu na pozajmicu a Ađurua na klupu, uz već pominjana potencijalna pojačanja u napadu mogli bi skockati fin tim za naše uslove, tim sposoban da uzme kup.
Sa ovim postom i zvanično kreće cirkus zvani zimski prelazni rok
Sa ovim postom i zvanično kreće cirkus zvani zimski prelazni rok

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni je Noskovic zanimljiv igrac. Kaze Boba da zbog bolesti nije prosao cele pripreme i nije skroz spreman. Kaze da je dobar fudbaler i jos bolji covek.
ПУШТАМ КИШУ!
Sada na svu muku musavih, treba im doliti ulje na vatru i uputiti ponudu za Lazovića.
DAJ GOL!!!
- Tony Starks
Slažem se, Lazović je sasvim solidan igrač, možda ne toliko dobar da napravi ključnu razilku kod nas, ali može itekako da posluži, a naročito pošto je Stevanović na izlaznim vratima, tako da bi Lazović bio sasvim solidna zamena. U petokraci očigledno stagnira, zasićen je, a vidim i da su ga navijači uzeli na zub. Vreme mu je da pređe u jači i stabilniji klub. Poslati ciganima jednu korektnu finansijsku ponudu, nemaju baš mnogo prostora za kalkulisanje s obzirom na situaciju kod njih.
Kluz i Debrecin!Nikola wrote:Eliomar je kompletan igrac i veoma raznovrstan. Ako sredi svoju brazilsku narav, moze napraviti lepu karijeru. Koji strani klubovi se interesuju za njega?
-
sa svim omladincima i najboljim kadetima potpisati ugovore na 5-6 godina.kontam da cemo imati prometan prelazni rok u obe strane,nek nam je srecno.meda umesto adjurua to bi bilo pojacanje.kontam da odlaze abu,stevanovic,trajkovic,vulicevic,pavlovic.
Ako bi zapravo otisli : Abu , Stevanovic , Trajkovic , Vulicevic i Pavlovic
Realne zamene bi bile : Ifeanyi , Deletic , Djuric , Greene? , Nastic ?
Onaj Lazovic nema pojma (licni stav).Gledao sam ga dok je bio u Falji-reprezentaciji i nista nije pokazao , bukvalno ni jedan dobar potez nije imao.A i u ovoj nasoj ligi je skroz prosecan igrac...
Realne zamene bi bile : Ifeanyi , Deletic , Djuric , Greene? , Nastic ?
Onaj Lazovic nema pojma (licni stav).Gledao sam ga dok je bio u Falji-reprezentaciji i nista nije pokazao , bukvalno ni jedan dobar potez nije imao.A i u ovoj nasoj ligi je skroz prosecan igrac...
Drino, da li znaš jel istina da odlaze Boske, Abu i Vule? Mislim da bi odlazak Paje i Traksa bio manji gubitak, mada kad sam sinoć video kako se Traks radovao kod svakog gola, dođe mi da mu sve oprostim (koji sam papak). Sranje bi bilo da sada ostanemo desetkovani, na krilu nemamo zamenu za Bosketa, a i špic bez Abua (koliko god da je igrao loše u većini polusezone) ne bi bio isti.
Nego, da li neko ima informacija - koliko je realno da, makar zbog kupa, za narednu polusezonu vratimo neke naše stare igrače: npr. Medu, Stepanova, Vladu Avramova, Krasića, Kačara
?
Nego, da li neko ima informacija - koliko je realno da, makar zbog kupa, za narednu polusezonu vratimo neke naše stare igrače: npr. Medu, Stepanova, Vladu Avramova, Krasića, Kačara

-
...zasto stajati teraj dalje ?
...Tozu Veselinovica, Boskova... 

- Red Marquis
- Moderator
Laneta, Brku, Tadića...borrissey wrote: Nego, da li neko ima informacija - koliko je realno da, makar zbog kupa, za narednu polusezonu vratimo neke naše stare igrače: npr. Medu, Stepanova, Vladu Avramova, Krasića, Kačara?
Majko mila, a prelazni rok nije još ni počeo, šta ću tek tad čitati

Io odio Belgrado
Ljudi moramo skockati jak tim makar zbog kupa ako nista drugo (ako sada nismo favoriti za osvajanje ne znam kada cemo biti onda kad blizanaca nema ) znaci ako ga sada ne osvojimo necemo NIKADA verujte mi znaci pamet u glavu sa selekcijom igraca a takodje i sa pustanjem igraca !
Mhm, čini se da smajlija nisam dovoljno istakao, pa neko nije skontao ironiju u pogledu nekih imena igrača...Red Marquis wrote:Majko mila, a prelazni rok nije još ni počeo, šta ću tek tad čitati
Imamo sjajnu bazu omladinaca, tako da pojacanja treba da budu samo igraci koji su u formi i mogu odmah da pruze sve sto se od njih ocekuje.
U slucaju odlaska supica- avramov, jovanic ili saranov
Brankovic i pavlovic- rodic ili momcilovic
Vulicevic- petkovic ili vasilic
Mojsov, trajkovic- marcel iz serifa
Stevanovic-alivodic ili eliomar
Abu, bojovic, skuletic, bilbija- tiago, ifeani, noskovic
Moreira prvi leti.
U slucaju odlaska supica- avramov, jovanic ili saranov
Brankovic i pavlovic- rodic ili momcilovic
Vulicevic- petkovic ili vasilic
Mojsov, trajkovic- marcel iz serifa
Stevanovic-alivodic ili eliomar