Bilo je reči u domaćim medijima (pa i na našem forumu) o mogućem odlasku Grina iz Voše, tj da nije ispunio očekivanja, sa čime se ja, nimalo, ne bih mogao složiti.Više bih rekao da su neki nerealno mnogo očekivali (dok je npr. daleko više razočarao Moreira od Grina, a slovio je za fudbalsku zvezdu domaćeg takmičenja i shodno tome bio plaćen).
Međutim, ko je večeras odgledao emisiju ,, Sve stranci" sa Grinom, kao jednim od sagovornika u emisiji Radio Televiziji Vojvodine, mogao se uveriti da se radi o jednom veoma korektnom i odgovornom čoveku - sportisti.Nemamo baš mnogo takvih u našem klubu i, po meni, bila bi prava šteta povući još jedan pogrešan potez u proceni vrednosti naših igrača i otpustiti ga iz kluba.
Lično smatram da je Grin veoma dobar i odgovoran igrač, samo nije nametljiv čovek i potreban mu je malo duži period adaptacije na novu sredinu.Sve utakmice je, po mom mišljenju, odigrao veoma korektno i dobro.Igrao je vrlo rezonski (odgovorno), nije grešio u prijemu i predaji, podredio se ekipi, pretrčao dosta, bio dobar u svakom duelu (nije gubio lopte), a sad što nije pravio bravure, provlačio loptu ,,kroz iglene uši", davao golove i sl. pa zar je realno da se to očekuje od zadnjeg veznog, odnosno desnog beka?
Zato sam, naročito posle ove emisije, još više uveren da Vojvodina sa Grinom može mnogo dobiti na proleće.
Da sada ne bih prepričavao šta je Grin govorio, preporučujem svima da pogledaju emisiju.Dobiće jednu sasvim drugu dimenziju o Grinu.I kada se u mozaik stave Grinove igre u Vojvodini, videće se da čovek jednostavno, zbog svoje skromnosti, nije stigao da se iskaže i dokaže kao odličan i vrlo odgovoran fudbaler.Ja to od njega očekujem na proleće, tj da vidimo Grina u pravom fudbalskom svetlu.