Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Camel

Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Post by Camel »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=663645" onclick="window.open(this.href);return false;

A ovo go**o zove Ramadanijeve igrace. Bio i ostao PERSONA NON GRATA. go**o jedno nekulturno sto glumi civilizacijske vrednosti,sto odredjuje pravila i uvodi kodekse i busa se kako je patriota,a ozenio Italijanku,deca mu ne znaju rec srpskog,a on od kolicine boravka u majci Srbiji poceo da razmislja na italijanskom.
:pegla:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ja sam bio ubedjen da je polusezona gotova proslog vikenda.
Iza omladinaca je vec vise od godine dana fenomenalnih igara i rezultata, gde su izrasli u pravi sampionski kolektiv. Cesto su ove godine igrali u okrnjenom sastavu (blago receno) sto im nije smetalo da zabeleze ovako impresivan skor. Ono sto je cinjenica jeste da su ovi momci zaista pravom recju ekipa, tako se ponasaju na terenu, sto je sigurno zasluga njihovog trenera koji me baaas iznenadio, a pri tom sam i od nekih momaka iz sampionske generacije cuo dosta hvalospeva na njegov racun, kako trenerski tako i ljudski, zbog cega mi je bilo veoma drago. Samo se nadam da ga necemo "potrositi".

Vec sam gore rekao da su ovi momci pre svega ekipa, ali ajde i da izdvojim par imena koju su bila za nijansu ispred ostalih ovu polusezonu, a tu pre svega mislima na Mijata Gacinovica brzog i tehnicki izuzetno potkovanog spoljnog igraca, fenomenalnog Georgija Ilica koji poseduje neverovatne realizatorske sposobnosti, i ofanzivni vezni, odlicne tehnike i ideje (i skoro 2 m visine) Sergeja Milinkovica-Savica (mladji brat Vanja brani za kadete i reprezentaciju Srbije). Spremo je odavno vec na "sceni", kao i Petric, Sekulic i golman Kordic. Janjusevic ima potencijal, ali mora jos dosta da radi pre svega na shvatanju fudbala, jer fudbal sigurno nije samo "daj mi loptu da ga izdriblam", Stefan Nikolic, Cvijic (radilica koja je u stanju da odigra bilo koju poziciju).

Imamo u nasim redovima trenutno impozantan broj izuzetno nadarenih decaka, vise nego li ceo Beograd zajedno, samo se prema toj deci treba odnositi onako kako oni zasluzuju i bez preterivanja, bice pisana nova istorija kluba, njihovim "rukopisom".
Helm

Post by Helm »

Da ne bude samo pisana istorija Sutjeske, Mogrena i slicnih centara za pozajmice. :juggle:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mi hitno moramo napraviti B tim, jer ne mogu i nije logicno da svi talentovani decaci zavrse (odmah) u prvom timu. Neki imaju kvalitet da odmah pruze odredjeni kvalitet i u seniroskoj konkurenciji, dok neke ipak treba malo sacekati. Ukoliko nastavimo dosadasnju praksu olakog pustanja igraca bicemo sve cesce svedoci da drugi ubiru plodove neceg sto smo mi stvorili. Pogledajte samo ovu listu decaka koji cekaju svoju sansu u prvom timu:

Marko Kordic (95) - golman
Milos Cavic (94) - golman, iako je u drugom planu zbog fenomenalnog Kordica, i ovaj momak ima veliki potencijal
Stefan Nikolic (94) - desni bek
Srdjan Becelic (92) - desni bek/spoljni, na pozajmici u Cg
Milovan Pertic (94) - stoper i kapiten omladinaca
Aleksandar Glumcevic (94) - stoper, doduse veliko je pitanje sta ce biti sa njim posle one teske povrede kolena
Bojan Nastic (94) - ne znam zasto je vracen medju omladince, opet?
Marko Poletanovic (93) - vec je tu
Nemanja Radoja (93) - kao i Poletanovic
Nemanja Sekulic (94) - zadnji vezni
Dejan Meleg (94) - verovatno na izlaznim vratima
Mirko Ivanic (93) - ofanzivni vezni i moj favorit medju nadolazecim klincima
Nebojsa Kosovic (95) - ofanzivni vezni
Stefan Cvijic (94) - polivalentni veznjak, a stoper i bek po potrebi
Sergej Milinkovic-Savic (95) - ofanzivni vezni
Milan Spremo (95) - spoljni, poluspic
Mijat Gacinovic (95) - spoljni, poluspic
Bozidar Janjusevic (94) - spoljni
Djordje Susnjar (92) - spic
Saleta Kordic (93) - spic
Georgije Ilic (95) - spic

Impozantna brojka, i naravno da ne mogu svi da dobiju sansu, zbog cega je B tim neophodnost, pa ko se pokaze, vratiti ga.
Helm

Post by Helm »

Grba_NS wrote:Mi hitno moramo napraviti B tim
:cheers:

Ovi momci u svojoj ligi mogu samo da stagniraju jer im niko nije ni do kolena! Ali da igraju recimo trecu ligu, ili drugu, sto da ne, pa da se kale sa seniorima... I to jos da igraju po sistemu koji se igra u prvom timu, a onda kad skrenu paznju na sebe i odu gore treba samo da se priviknu na druge igrace, sistem je isti. Ne znam zasto B tima nema ni u planu.
Milan

Post by Milan »

Helm wrote:I to jos da igraju po sistemu koji se igra u prvom timu, a onda kad skrenu paznju na sebe i odu gore treba samo da se priviknu na druge igrace, sistem je isti.

Ne daj Boze da igraju po sistemu prvog tima...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Milane, nemoj da brkaš pojam formacije sa amaterizmom. :deal:
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Omladinci trenutno u emisiji na SOS-u...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Cujem da je Ivanic opet bio strelac za Proleter. Neizmerno mi je drago zbog derana, nadam se da ga klub vraca sa pozajmice i da ce mu ukazati sansu u prolecnom delu prvenstva, narocito sad kad je Moreira otisao. Puno, puuuunoooo fudbala ima u sebi Mirko, samo da mu se kockice poklope i ja verujem da ce napraviti sjajnu karijeru.

Edit:
Pojavile su se komplikacije oko transfera Melega u Ajax i on je poslat medju omladince opet (koliko cujem).
mihailov

Post by mihailov »

Nekako u tom veznom redu najviše talenata "izbacimo", tako da je dobro što je Moreira otišao. Valjalo bi zahvaliti se Ađuru-u i pustiti Poletanovića, Radoju, Ivanića i Kosovića da rade svoj posao!
Treba čuvati ove omladince. Uz sav raskošni talenat koji poseduju, oni su i emotivno vezani za klub. Srce mi je puno bilo kad sam gledao Total Soker neki dan, gde svi do jednog tvrde kako ne vide sebe u zvezdi i partizanu i kako bi želeli prvo da ostave trag u Vojvodini, a kasnije odu preko grane :cheers:
Napred Voso!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Hteo bih da izdvojim jednog momka koji bi mogao biti pojacanje za nase kadete/omladince, Aleksandar Erak, igra za Mladost iz Backog Jarka. Cudi me kako je umakao oku ljudi koji vode racuna o nasoj omladinskoj skoli. Deran je 96-o godiste i vec je debitovao za prvi tim Mladosti.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Intervjui sa Milanom Kosanovićem i Branetom Novakovićem sa zvaničnog sajta:

"MILAN KOSANOVIĆ, SNOVI PRETVORENI U JAVU"

http://www.fkvojvodina.rs/2012/12/milan ... ni-u-javu/" onclick="window.open(this.href);return false;

"BRANE NOVAKOVIĆ, STVARALAC IZ SENKE"

http://www.fkvojvodina.rs/2012/12/brane ... z-senke-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv

Post by limanfkv »

Omladinska reprezentacija Srbije igrala je prijateljski mec u Izraelu i savladala domacina sa 2:0. Strelac drugog gola bio je Georgije Ilic, par minuta nakon sto je usao u igru.
0.0625
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Iskreno se bojim da ce mali Spremo stopama Runija i Aleksica, ako se ne bude radilo sa njim.
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Uzivajte...

http://www.youtube.com/watch?v=zndboHpr ... tube_gdata" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Post Reply