Ako se to obistini , sto je Drina naveo, mislim da ce se probuditi puno uspavanih slaninara.U krvi nam je da ne trpimo

edit: Voleo bi da vidim Ljubu Dundjerskog u fotelji

A ko je Bati birao saradnike?Drina wrote:Peconi predstavlja usnicinog coveka koji je preko svoje firme otpisao dug crvenoj petokraki u iznosu od 140 000E. Bila je ideja da bude izabran u upravnom odboru petokrake, ali to bi donelo los imidz novoj upravi. Vosa je najambicijozniji projekat za izvlacenje petokrake iz krize i pravljenje snazne filijale, a preko politickih struja alternativa je i Smederevo. Pritisci su otvoreni, a info je proverena koliko i sve prethodne.\budababa wrote:'Ajde da sačekamo malo, da ne ispadne "e sada je i Bata dobar". Drino, do sada si davao tačne informacije u vezi transfera i u to si, koliko vidimo, dobro upućen. Ovo su ipak neke stvari koje se ne mogu tako lako proveriti i možda bi bilo dobro da se ne zalećemo previše u komentarima dok ne dobijemo neke jasnije znake u vezi ovoga. Pitanje je ko je izvor informacije i sa kojom namerom.
Inace, ja licno mislim da Bata lose radi svoj posao, da je okruzen nestrucnim ljudima i da ako sad ne uradi dobar prelazni rok i ne uzme kup pada u vodu to sto ne pustamo igrace blizancima i sto ih redovno pobedjujemo.
Ja nisam njegov advokat.zapad wrote:A ko je Bati birao saradnike?Drina wrote:Peconi predstavlja usnicinog coveka koji je preko svoje firme otpisao dug crvenoj petokraki u iznosu od 140 000E. Bila je ideja da bude izabran u upravnom odboru petokrake, ali to bi donelo los imidz novoj upravi. Vosa je najambicijozniji projekat za izvlacenje petokrake iz krize i pravljenje snazne filijale, a preko politickih struja alternativa je i Smederevo. Pritisci su otvoreni, a info je proverena koliko i sve prethodne.\budababa wrote:'Ajde da sačekamo malo, da ne ispadne "e sada je i Bata dobar". Drino, do sada si davao tačne informacije u vezi transfera i u to si, koliko vidimo, dobro upućen. Ovo su ipak neke stvari koje se ne mogu tako lako proveriti i možda bi bilo dobro da se ne zalećemo previše u komentarima dok ne dobijemo neke jasnije znake u vezi ovoga. Pitanje je ko je izvor informacije i sa kojom namerom.
Inace, ja licno mislim da Bata lose radi svoj posao, da je okruzen nestrucnim ljudima i da ako sad ne uradi dobar prelazni rok i ne uzme kup pada u vodu to sto ne pustamo igrace blizancima i sto ih redovno pobedjujemo.
Kako onda možeš da tvrdiš da je okružen nestručnim ljudima, možda je on nestručanDrina wrote:Ja nisam njegov advokat.zapad wrote:A ko je Bati birao saradnike?Drina wrote:Peconi predstavlja usnicinog coveka koji je preko svoje firme otpisao dug crvenoj petokraki u iznosu od 140 000E. Bila je ideja da bude izabran u upravnom odboru petokrake, ali to bi donelo los imidz novoj upravi. Vosa je najambicijozniji projekat za izvlacenje petokrake iz krize i pravljenje snazne filijale, a preko politickih struja alternativa je i Smederevo. Pritisci su otvoreni, a info je proverena koliko i sve prethodne.\
Al ti lozis narod...Drina wrote:Za sada najspektakularnija, ali nikako i najnemogućija opcija za Peconija je preuzimanje Vojvodine. Sadašnji vlasnik "Voše" Ratko Bata Buturović nalazi se na "skeneru" političkih neistomišljenika sa vlasti tako da je moguće da će sadašnji "gazda" novosadskog prvoligaša morati da se rastane od funkcije na Karađorđu, a u tom slučaju Peconi bi uplivao u crveno bele boje novosadskog superligaša. Vrsi se veoma jak pritisak, tada bi postali klasicna filijala crvene petokrake, imaju i podrsku i vlasti iz NS.
Slažem se. Odoh ja sad da stanem uz Batu, jer, eto vidite, ima i gorihFCVNS wrote:Al ti lozis narod...Drina wrote:Za sada najspektakularnija, ali nikako i najnemogućija opcija za Peconija je preuzimanje Vojvodine. Sadašnji vlasnik "Voše" Ratko Bata Buturović nalazi se na "skeneru" političkih neistomišljenika sa vlasti tako da je moguće da će sadašnji "gazda" novosadskog prvoligaša morati da se rastane od funkcije na Karađorđu, a u tom slučaju Peconi bi uplivao u crveno bele boje novosadskog superligaša. Vrsi se veoma jak pritisak, tada bi postali klasicna filijala crvene petokrake, imaju i podrsku i vlasti iz NS.
Ово ме је мало чачнуло, од када ми то имамо власника? Такође, није ми јасано због чега се градске власти не би бавиле стањем у ФКВ јер ипак смо клуб од изузетног значаја? Што рекоше неки претходници да мало ударимо ручно са коментарима док ствари не постану јасније.Drina wrote: Sadašnji vlasnik "Voše"
Bata jako lose vodi klub, ali da li ti stvarno verujes da ne moze gore od ovog?Red Marquis wrote:Slažem se. Odoh ja sad da stanem uz Batu, jer, eto vidite, ima i gorihFCVNS wrote:Al ti lozis narod...Drina wrote:Za sada najspektakularnija, ali nikako i najnemogućija opcija za Peconija je preuzimanje Vojvodine. Sadašnji vlasnik "Voše" Ratko Bata Buturović nalazi se na "skeneru" političkih neistomišljenika sa vlasti tako da je moguće da će sadašnji "gazda" novosadskog prvoligaša morati da se rastane od funkcije na Karađorđu, a u tom slučaju Peconi bi uplivao u crveno bele boje novosadskog superligaša. Vrsi se veoma jak pritisak, tada bi postali klasicna filijala crvene petokrake, imaju i podrsku i vlasti iz NS.
U Srbiji uvek sve može još gore. Samo birati između postojećeg i nepostojećeg problema i nije izbor.Ljubomir1996 wrote: Bata jako lose vodi klub, ali da li ti stvarno verujes da ne moze gore od ovog?
Mislim da je najbolje da vreme pokaze i da se ne treba zaletati na prvu, Bata ce imati priliku da uradi prelazni rok i osvoji kup, ako to ne ispuni treba ga najuriti iz FKV!
Zaletanje na prvo sam mislio o preuzimanju kluba od strane nekog Peconija, a ne o prelaznom roku i kupu. Kup je vazan zbog omladinaca i povecanja baze ljudi koji navijaju za Vojvodinu i dolaze na stadion. Vise nego zbog samog trofeja kao trofeja.Red Marquis wrote:U Srbiji uvek sve može još gore. Samo birati između postojećeg i nepostojećeg problema i nije izbor.Ljubomir1996 wrote: Bata jako lose vodi klub, ali da li ti stvarno verujes da ne moze gore od ovog?
Mislim da je najbolje da vreme pokaze i da se ne treba zaletati na prvu, Bata ce imati priliku da uradi prelazni rok i osvoji kup, ako to ne ispuni treba ga najuriti iz FKV!
Kakvo zaletanje na prvu? Nije mu ovo prvi prelazni rok, i nije ovo prvi napad na kup, koji je i inače, jelte, naš. Prošle godine smo imali i to domaćinstvo, i najslabijeg protivnika u polufinalu, i isto je bilo...ako sad ne osvojimo...i nismo. I ništa se nije promenilo.
Ne bih više o ovome. Već je ovo na forumu x puta prežvakano.
Sto ne znaci da ne treba teziti promenama...moramo se boriti da odu losi,a dodju bolji,sto svuda u svetu navijaci fudbalskih klubova i rade,neki sa vise,a neki sa manje uspeha...uvek smo voleli da se postavljamo kao Englezi,ali od kad je dosla ova tenzija cutimo ko Kinezi...moramo se boriti za klub kao 2003/04,inace cemo se stideti pred potomcima sto smo mirno gledali ovakvo urusavanje nase svetinje,a da prstom nismo mrdnuli...Boske87 wrote:Nisam za njega ali znamo da u Srbiji promene u većini slučajeva idu samo na gore...