Transferi
Re: Transferi
Načuo sam da nam danas dolazi ovaj deran. Dal na probu ili na šta već, videćemo...
http://www.transfermarkt.de/de/dawda-ba ... 49270.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=Pp2W3sRi72A" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/dawda-ba ... 49270.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=Pp2W3sRi72A" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- gospodinFKV
Dobro, prevideo sam to da su ga poslali na kaljenje.
Bitno je da Skulinja vise necemo gledati...
Bitno je da Skulinja vise necemo gledati...
Kesić i Škuletinjo na pozajmicama u Nišu, Nestor raskinuo ugovor...
Polako se oslobađamo nepotrebnih igrača, što znači da bi trebalo biti mesta za omladince ove polusezone. Ekipi koja odlazi pridodao bih Brankovića ili Pavlovića, jer je jasno da nema mesta za obojicu na boku, pored već dokazanog Nastića.
Sve u svemu, sve živo smo pokušavali dosad i ništa nije dalo rezultata. Vreme je da šampioni svoje generacije probaju i u seniorskoj konkurenciji da ponove slične rezultate. Ako im i ne uspe, ne verujem da ćemo biti nezadovoljni jer ćemo znati da su dali svoj maksimum!
Polako se oslobađamo nepotrebnih igrača, što znači da bi trebalo biti mesta za omladince ove polusezone. Ekipi koja odlazi pridodao bih Brankovića ili Pavlovića, jer je jasno da nema mesta za obojicu na boku, pored već dokazanog Nastića.
Sve u svemu, sve živo smo pokušavali dosad i ništa nije dalo rezultata. Vreme je da šampioni svoje generacije probaju i u seniorskoj konkurenciji da ponove slične rezultate. Ako im i ne uspe, ne verujem da ćemo biti nezadovoljni jer ćemo znati da su dali svoj maksimum!
Napred Voso!
-
Bez namere da ikog uvredim ali kad se to Nastić dokazao? Mislim da na forumu vlada mišljenje da ako sutra ubacimo 11 omladinaca, oni će odmah da naprave rezultat, trebaće im sigurno vremena da se priviknu, bar nekima, a što se tiče Nastića, on je sigurno talenat, i dobar momak ali on nije ništa posebno uradio na utakmicama na kojim mu je pružena šansa, koliko me sećanje služi odigrao je poprilično lošu utakmicu u Subotici... Verovatno je on budućnost kluba ali zaista mi ide na živce što se za omladince koji odigraju prosečno govori da su odigrali vrhunski, a kada odigraju loše, onda se smatra da su odigrali prosečno, svakako da nam treba i jedan iskusan levi bek pored Nastića!mihailov wrote: pored već dokazanog Nastića.
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
- madda fakka
WeAreTheFirm wrote:Bez namere da ikog uvredim ali kad se to Nastić dokazao? Mislim da na forumu vlada mišljenje da ako sutra ubacimo 11 omladinaca, oni će odmah da naprave rezultat, trebaće im sigurno vremena da se priviknu, bar nekima, a što se tiče Nastića, on je sigurno talenat, i dobar momak ali on nije ništa posebno uradio na utakmicama na kojim mu je pružena šansa, koliko me sećanje služi odigrao je poprilično lošu utakmicu u Subotici... Verovatno je on budućnost kluba ali zaista mi ide na živce što se za omladince koji odigraju prosečno govori da su odigrali vrhunski, a kada odigraju loše, onda se smatra da su odigrali prosečno, svakako da nam treba i jedan iskusan levi bek pored Nastića!mihailov wrote: pored već dokazanog Nastića.
Ako mislis da Nastic nije prodorniji, brzi, tehnicki potkovaniji i dobar u odbrani, samo cu reci da ti je Pavlovic ljubimac u timu... I ja sam pomislio na prvoj utakmici, na kojoj sam ga uzivo gledao, "malog udario adrenalin tzv pocetnicka sreca" ali on je odigrao vise utakmica i ne secam se da je ijednom odigrao lose. Ne verujem da je bilo ko misljenja da ce nas omladinci odvesti u ligu sampiona odmah prve sezone, ali ja sam siguran da bi u trecoj-cetvrtoj sezoni zajednickog igranja opasno napali titulu prvaka drzave. Na zalost, to je ne moguce, kada pogledamo da dobri igraci provedu najvise toliko u nasem klubu i pobegnu iz ove drzave glavom bez obzira (sto je razumljivo a nama na forumu i drago stavise). Na koju utakmicu u Subotici mislis? Kup ili prvenstvo? U stvari, svejedno na koju utakmicu mislis jer mi nismo primili gol u Subotici ove godine. U kup utakmici nije igrao a u prvenstvenoj smo pobedili. Saberemo 2 i 2, tj. Nastic je odbrambeni igrac, znaci on zajedno sa ostalim igracima iz odbrane je odradio svoj posao nismo primili gol a dali smo jedan... Moje misljenje je, kada bi mogli Alivodic i Nastic da igraju na istoj strani, da bi oni bili nesto opasniji tandem od Bosketa i Vuleta.
I Bog je Slaninar...
Deluje mi da se radi ozbiljna rekonstrukcija ekipe, sto mi se dopada. Sada se treba osloboditi svih igraca sa kojima se to planiralo na leto i napraviti odmah tim za sledecu sezonu sa mogucnoscu da se po potrebi popuni pozicija do dve pred Ligu Evrope (ako je bude). Premalo je vremena na leto da se vrsi rekonstrukcija, a sada imamo jos vise od mesec dana do nastavka prvenstva.
I dalje nam nedostaje jedan napadač - ubica na koga ćemo računati na duže staze. SA jednim takvim igračem, mislim da smo pokriveni, jedino nam je golman ozbijnija rupa.
http://www.zurnal.rs/2013/01/22/u-vojvo ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;У Војводину стиже појачање из Аугсбурга?
22 јан, 2013
Немачки портали објавили су да Давда Бах, 29-годишњи играч средине терена Аугсбурга, жели да пређе у Војводину.
Пре доласка у Немачку, овај фудбалер, иначе пореклом из Гамбије, играо је у Финској. У претходном периоду није га било у тиму Аугсбурга због повреде, а након што се опоравио сматра се да би му боравак у српском фудбалу помогао да се врати у пуну такмичарску форму.
Остаје да се наредних дана види колико су тачне најаве немачких извора да ће Давда Бах појачати Новосађане.
-
Covek je reprezentativac Gambije... Reci za njega "poreklom iz Gambije" bi bilo kao kazati za Kacara "poreklom iz Srbije"... eee sta se covek sve moze nacitati iz nasih medijaDejan wrote:http://www.zurnal.rs/2013/01/22/u-vojvo ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;У Војводину стиже појачање из Аугсбурга?
22 јан, 2013
Немачки портали објавили су да Давда Бах, 29-годишњи играч средине терена Аугсбурга, жели да пређе у Војводину.
Пре доласка у Немачку, овај фудбалер, иначе пореклом из Гамбије, играо је у Финској. У претходном периоду није га било у тиму Аугсбурга због повреде, а након што се опоравио сматра се да би му боравак у српском фудбалу помогао да се врати у пуну такмичарску форму.
Остаје да се наредних дана види колико су тачне најаве немачких извора да ће Давда Бах појачати Новосађане.

Složio bih se sa Helmom.Helm wrote:Deluje mi da se radi ozbiljna rekonstrukcija ekipe, sto mi se dopada. Sada se treba osloboditi svih igraca sa kojima se to planiralo na leto i napraviti odmah tim za sledecu sezonu sa mogucnoscu da se po potrebi popuni pozicija do dve pred Ligu Evrope (ako je bude). Premalo je vremena na leto da se vrsi rekonstrukcija, a sada imamo jos vise od mesec dana do nastavka prvenstva.
Zaista mislim da, objektivno, ne postoje neke velike primedbe na transfer listu.Još ako smo raskinuli ugovor sa Nestorovićem, oslobodićemo se dosta suvišnih igrača (onih od kojih ne može očekivati napredak ili kvalitetni pomak u igri).
Po meni ne bi trebalo precrtati Grina, a naročito ne ako ode Vulićević.Čak i da se Smiljanić ,,preporodi" (u šta ja ne verujem, jer mislim da je čovek sebe toliko uništio, da više sportskog povratka nema, bez obzira na relativno mlade godine).Bilbija je sušta suprotnost Smiljaniću, ali doprinos je otprilike isti.Zašto ne znam, ali je očito da nešto ne štima, kao kod različitih krvnih grupa (svaka ponaosob je OK, al' zajedno ne mogu).
Šansu će dobiti još neki od Omladinaca, neko odmah, neko da polako stasava za velika dela.
Supić nam nije omiljen, ali objektivno i nemamo boljeg golmana, niti ga možemo dovesti, pa polako pripremati Kordića, ili čekati povratak nekog našeg bivšeg golmana iz inostranstva.
Treba odraditi pošteno i valjano pripreme, formirati kostur tima na vreme, pa se realno možemo nadati dobrim igrama i rezultatima, već na proleće.
Srećno svima koji na proleće budu branili boje našeg kluba !
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I ja sam sa vama!Turija wrote:Složio bih se sa Helmom.Helm wrote:Deluje mi da se radi ozbiljna rekonstrukcija ekipe, sto mi se dopada. Sada se treba osloboditi svih igraca sa kojima se to planiralo na leto i napraviti odmah tim za sledecu sezonu sa mogucnoscu da se po potrebi popuni pozicija do dve pred Ligu Evrope (ako je bude). Premalo je vremena na leto da se vrsi rekonstrukcija, a sada imamo jos vise od mesec dana do nastavka prvenstva.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jel neko na kraju shvatio šta se dešava sa Šaletom Kordićem? Jel na transfer listi kako piše ili je slobodan za pozajmice?
Bio sam na sajtu Meraklija....Oni jadni odusevljeni pojacinjima u vidu Skulete,Duleta i Kesica.....
A mi presrecni sto smo im videli ledja......
Daj boze da im pomognu u borbi za opstanak! Ipak je to Real s' Nisavu
A mi presrecni sto smo im videli ledja......
Daj boze da im pomognu u borbi za opstanak! Ipak je to Real s' Nisavu

Banujte me molim vas 

Meleg juce stigao u Amsterdam
http://www.telegraaf.nl/telesport/voetb ... jax__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraaf.nl/telesport/voetb ... jax__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I danjašnji Dnevnik javlja da je dogovor finalizovan, te da Meleg karijeru nastavlja u holandskom velikanu. Srećno!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...