28. kolo: Vojvodina-Hajduk (Kula) 0:0

Dejan

28. kolo: Vojvodina-Hajduk (Kula) 0:0

Post by Dejan »

Mesto:stadion Vojvodine
datum:29.4.2006
vreme: 17h

U ovoj utakmici ce se pokazati pravo lice i vrednosti naseg tima :!: Videcemo da li su uzaludno "potroseni" mladi igraci nase Vose koje je Turija bio pomenuo,ili je Maric uradio pravu stvar...Veoma vazna utakmica u kojoj cemo videti da li ljudi iz nase uprave imaju ambicije da se klub posle dosta vremena plasira barem u ITC kup ili je vazno samo opstati u ovoj nazovi ligi...
Srecno nam bilo :!:
Djumi

Post by Djumi »

Utakmica iz koje mozemo izaci kao pobednici samo pod uslovom da odigramo dobro svih 90 minuta.Bio sam ubedjen da cemo pobediti i Jedinstvo i Zetu ali i ova pobeda nam daje sanse da igramo kup Uefa.Hajduk je u naletu,igra dobro ali smo mi ipak za njih Vojvodina.Naravno to treba pokazati na terenu.Mislim da je veoma vazna podrska navijaca u ovoj utakmici.

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Za mene je prvenstvo zavrseno..... shvaticete ovu moju recenicu kroz koji dan!!!!
Image
BondNS

Post by BondNS »

Da, dobro si to rekao Đumi, mi smo za njih ipak (na zalost samo) Vojvodina. Hajduk je ekipa koja igra protiv nas bez trunke respekta, što je jako dobro (za njih). U Kuli smo super prošli, jer je Hajduk imao brdo šansi. Evo i rezultata mečeva ova dva tima u poslednjih 5-6 godina (special thanx to soccerway.com):

19-11-2005 Hajduk K Vojvodina 0 - 0

07-05-2005 Hajduk K Vojvodina 2 - 0
06-11-2004 Vojvodina Hajduk K 1 - 1

24-04-2004 Hajduk K Vojvodina 0 - 1
22-11-2003 Vojvodina Hajduk K 0 - 0

08-03-2003 Hajduk K Vojvodina 0 - 0
24-08-2002 Vojvodina Hajduk K 1 - 0

25-05-2002 Vojvodina Hajduk K 0 - 0
01-12-2001 Hajduk K Vojvodina 1 - 1

19-05-2001 Vojvodina Hajduk K 4 - 1
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Turija

Post by Turija »

Ispasti iz Kupa od Crvene Stijene, igrati dva puta 0:0 sa Budućnošću P, 1:1 sa Habitfarmom u NS i 0:1 u Ivanjici, imati trenera koji cele godine priča o opstanku, pogubiti perspektivne klince (Pavlović, Kovačević, Đurović, Čović, Tadić, Colić, skoro i Vukobratović, pa Ristić, za dlaku Kačar...), u svakoj pobedi drhtanje do poslednjeg sudijskog zvižduka, previše je za navijačku dušu vojvođansku.
Umoran sam od svega.Moram da se odmorim.Za mene je ova sezona završena.Ali, zar zaista niko, u ovaj Klub, ne može da uvede red?
Ne želim da širim pesimizam, ali Vojo, ovako sam napisao 22 Aprila.29 Aprila, ne osećam se ništa bolje, iako naš trener, prvi put spominje da moramo da pobedimo u nekoj utakmici.Ispratiću Prvenstvo do kraja, bez nekog žara, jer se klub celu sezonu kockao sa osećanjima navijača.Na kraju, razočaran sam i što će ona dvojica otići bez naknade, a trpili ih godinama.Videćemo da li će leto doneti energiju našem Klubu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Nadam se pobedi,mada je veliko pitanje da li nam je to dovoljno cak i za intertoto.
Ali ipak,Hajduku moramo da pokazemo ko je ko i da se zna ko je stariji.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ogi
Administrator

Post by ogi »

Jadno.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Jambo

Post by Jambo »

ogi wrote:Jadno.
Ovo je tužno da tužnije nemože biti.Džimi je..š ovakvu igru pa da se i pobedilo.
Cause

Post by Cause »

Gde sam bio, šta sam radio?
Ništa od igre. Igrači su bili izrotirani tako da mi je prvih nekoliko min. prošlo u razgledanju da vidim ko gde igra.
Ovo neće valjati!
" Dečko je pun zmajova! "
Zorge

Post by Zorge »

Au,kakva bruketina.Dzimi nadao sam se i verovao da ces biti trener kao u prvom delu prvenstva ali sam se prevario.Uz to,svojom slepom poslusnocu i izvrsavanjem zapovesti direktora i ovo malo vrednog si rasturio.Zbog tebe igraci koji mogu da doprinose nesto klubu ne igraju.Igra neki Petkovic a Pavlovica nigde nema.Zbog tri igraca koja forsira Cvetko rasturio si ceo tim.Dozvolio si da Vukelja radi sta hoce i umesto da njega menjas zamenio si ponovo Nastica.Sta je sa Kizom?
Da smo pobedili Jedinstvo i Hajduk bili bi cetvrti sigurno.Dali si ti svestan da smo ove polusezone pobedili Obilic,Ofk i Zemun. Sramota!
ice

Post by ice »

Taj Petkovic nema pojma.Povlacim sve sta sam rekao za ovu ekipu i pola igraca treba oterati.Maric me duboko razocarao.
Kada ce vec ti nasi mladi igraci(omladinci)dobiti priliku?Propadaju deca.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
max

Post by max »

odigrali smo onako kako igramo od kako je maric trener vojvodine,kukavicki da kukavickije nemoze biti.pa sta ce biti sad u bg protiv cigana i to na utakmici gde se oni spremaju da slave?sa tom nasom kukavickom igrom ce nas nakantati samo tako.sramota bre ljudi!dosta tih prica kako nam je tim tanak pa ovo pa ono.igra se FUDBAL 11 na 11 a mi celu sezonu nemozemo da odigramo jednu utakmicu da se makar malo isprsimo.
voleo bi da mi neko objasnio kakve mi koristi imamo sto igramo u trambaj ligi?hebem ti ja taj kukavicki opstanak.davno sam rekao da bi mi bilo draze gledati vojvodinu u drugoj ligi sa radnickim nis,radnicki kg,spartakom i sada vec radom i smederevom itd ali da igraju fudbal nego ovo mucenje naroda svake godine.sta sad treba biti sretan sto cemo obezbediti opstanak?da li je to rezultat na koji se neki pozivaju i da li je to taj rezultat za koji neki kazu da je vazniji od toga da li igramo lepo ili ne?
sta bi bilo da nismo pobedili ofk uz mnoogo srece?
KUKAVICLUK je teska rec ali perfektno pase za opisivanje nase igre ove godine,bruka i sramota su jos neke koje se mogu dodati.ako je neko moze da mi objasni i za sta je to zasluzan i sta je to dobro sto je maric (toliko hvaljeni od uprave i sa toliko tekstova po novinama koliko dugo niko iz vojvodine nije imao)uradio za ovih godinu dana a pogotovo ovu polusezonu?sto se mene tice nista cak je unazadio igru i za takvu taktiku netreba imati zavrsenu trenersku skolu,samo cuvati svoj gol i slati loptu u kukuruze znaju da narede i treneri u novosadskoj ili kako se vec zove ona beton liga
bruka i sramota :!:
max

Post by max »

zaboravio sam da kazem i da je veoma interesantna izjava marica da se i priroda okrenula protiv nas :lol: pa nas je kosava juce sprecila da pokazemo sve cari i lepotu fudbalske igre
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Dnevnik wrote:Očigledno, Kizito je nedostajao u igri Vojvodine, jer je do sada bio izuzetno važan na sredini terena, ali problemi s upravom verovatno su onemogućili internacionalca iz Gane da odigra ovu veoma važnu utakmicu za Vojvodinu...
J. Tanurdžić
Informisanost na nivou!!!
BondNS

Post by BondNS »

Po prvi put u ovoj sezoni nisam imao živaca da dođem na stadion i nisam imao nameru da dam 300 din da gledam "utakmicu" koja znam da će me koštati mnogo više (psihički).
Gledao sam na TV-u, krajnje opušteno, multiprenos na "javnom servisu", bez emocija, bez nervoze, kao da su igrali samo OFK i Voždovac, kao da druga utakmica nije ni postojala. I zaista je bila lepa utakmica... derbi kola... ekipa koja je izborila kup UEFA (OFK) protiv najprijatnijeg iznenađenja ove sezone (Voždovac), čija je igra jedna od najlepših, šta god ljudi govorili i mislili o njima.
Uživao sam u fudbalu, golovima, provukao se tu i koji lep potez... e, nekad smo i mi znali tako... u svakom slučaju čestitam na skoro sigurno izborenom opstanku... vidimo se sledeće sezone, sa novim igračima, sa novom psihološkom torturom, sa novim forsiranjem nesposobnih... ko zna možda i sa novim trenerom/trenerima
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Locked