hah svi isto razmisljamo, znaci i ko nije tamo zna da ce sada domacin da napadne a mi da se zagradimo i eventualno istrcimo kontru, jedini put da sam gledao da nije bilo tako je kad smo zvezdi izjednacili na 2:2 i stiskali je do kraja utakmice.trelos gia fcv wrote:Tvoj post SVE oslikava!limanfkv wrote:Kad cu prestati da verujem![]()
Ne treba ništa više ni dodati ni oduzeti!
Op!
E, sad se treba odbraniti!
86 Napada Vojvodina i posle drugog gola...:) wrote:hah svi isto razmisljamo, znaci i ko nije tamo zna da ce sada domacin da napadne a mi da se zagradimo i eventualno istrcimo kontru, jedini put da sam gledao da nije bilo tako je kad smo zvezdi izjednacili na 2:2 i stiskali je do kraja utakmice.
postman wrote:tri boda sa vruceg terena
Tony Starks wrote:86 Napada Vojvodina i posle drugog gola...:) wrote:hah svi isto razmisljamo, znaci i ko nije tamo zna da ce sada domacin da napadne a mi da se zagradimo i eventualno istrcimo kontru, jedini put da sam gledao da nije bilo tako je kad smo zvezdi izjednacili na 2:2 i stiskali je do kraja utakmice.
Red Marquis wrote: Sama činjenica da smo dali dva gola je već napredak.
Boske87 wrote: Zaboravio sam kakav je osećaj visiti pored kompa i buljiti u livescore i mozzartsport