16. kolo: Smederevo-Vojvodina 1:2
Re: 16. kolo: Smederevo-Vojvodina 1:2
[video]http://www.youtube.com/watch?v=8lw5dQejPKg[/video]
Odlican teren.
Prekriven je blatom samo na 60% povrsine.
Sto je znacajno manje od dozvoljenog u Srbiji.
Prekriven je blatom samo na 60% povrsine.
Sto je znacajno manje od dozvoljenog u Srbiji.
Svaka cast Vuletu kako ga je zakuco! Druga stvar izuzetno draga koju primecujem je da je Vranjesu znacio ovaj gol. Vidi se da je covek na svom mestu.
Баш га лепо Вуле закуцо. Свака част 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Odlična pozivnica za subotu.
Drago mi je zbog Vranješa jer se vidi da drži fudbal u malom prstu, a uz to je izgleda baš posvećen klubu u kome trenutno igra.
Drago mi je zbog Vranješa jer se vidi da drži fudbal u malom prstu, a uz to je izgleda baš posvećen klubu u kome trenutno igra.
Bilo je lepih akcija i poteza. Imali smo inicijativu, nesrećno primili gol. To se da zaključiti iz ovog snimka.
Neki moj rezime: zabeležili smo važnu pobedu koja donosi samopouzdanje, Vule dao prelep gol, Ađuru šutnuo u okvir i umalo dao gol - nešto se dešava
Neki moj rezime: zabeležili smo važnu pobedu koja donosi samopouzdanje, Vule dao prelep gol, Ađuru šutnuo u okvir i umalo dao gol - nešto se dešava

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Ja inace jako gotivim Djuru podbarca ali sam i ja isto tako reagovao kad sam to video!!kowalski wrote:Adjuru sutnuo u okvir gola, neverica

Ja na osnou ovog snimka ne mogu da budem nezadovoljan. Teren, što neko reče, idealan, samo 60% kaljuga. imali smo stvarno par lepih akcija, Vuletov gol vrh. Vranješ deluje stavrno dobra faca i nekako ceo tim izgleda harmonično. Jedva čekam subotu, ko će dočekati... Vidimo se na istoku! 

Da i meni je utisak slican kao borissey-ov, sad pogledah snimak znam da ovi skraceni izvestaji nisu najmerodavniji ali onako deluje mi da se vidi neki smisao u nasoj igri, da ekipa ima ideju sta hoce i kuda poslati loptu sto jesenas bas i nije bio slucaj. Naravno, mesta za euforiju neku nema, no umereni optimizam sa priprema za sada ostaje i dalje na snazi. 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Schteph_F89
Aj da dodam i ja koju...Teren je stvarno bio uzas,cak i mi koji smo imali od busa do tribine nekih 20-ak metara,smo trebali poneti 'cizme za ostrag'
Igra je koliko je to bilo moguce bila dobra,primetno je da se pokusava igrati na sto brze resavanje lopte sa sto manje dodira.Cak im je i na ovakvom terenu to uspevalo.Odbrana je imala dva omanja kiksa,ajd recimo takodje zbog loseg terena.Posed lopte nas,napadali smo stalno,broj bunar lopti je bio minimalan,svega par (sto je odlicno) a i to je zasluga Vranjesa koji je lagano prenosio loptu.Dobili smo gol iz jedinog suta,nesrecno..Sutali smo i sa distance,vrlo uspesno,isli sa strana,kroz sredinu...Treba napomenuti da je Smederevo imalo parkiran bus sve vreme i da su bili nalozeni maximalno!Utakmica uopste nije bila dosadna,kako smo navikli sa ovim rivalom.Po novinama se provlace vesti kako smo se izvukli,sto nije tacno jer bilo je samo pitanje vremena kad cemo ucackati taj drugi gol.I jos jedna bitna stvar-dali smo gol u 80 i nekom i NAPADALI SMO I POSLE TOGA!Samim tim Smederevo nije ni polovinu preslo pa smo relativno mirno priveli utakmicu kraju..-studio...
Mene je ova utakmica prilicno iznenadila i jedva cekam subotu,da vidimo jel ovo slucajnost ili stvarnost.Iskreno se nadam ovo drugo
p.s.off. Ako u subotu obratite paznju na ogradu severne tribine,primeticete novu zastavu jedne grupice koja je formirana sa ciljem da se omoguci svim Slaninarima iz Backe da vide svoju Vosu (to je osnovni i jedini cilj,osim naravno super druzenja i putesestvija)!Vidimo se u subotu!

Mene je ova utakmica prilicno iznenadila i jedva cekam subotu,da vidimo jel ovo slucajnost ili stvarnost.Iskreno se nadam ovo drugo

p.s.off. Ako u subotu obratite paznju na ogradu severne tribine,primeticete novu zastavu jedne grupice koja je formirana sa ciljem da se omoguci svim Slaninarima iz Backe da vide svoju Vosu (to je osnovni i jedini cilj,osim naravno super druzenja i putesestvija)!Vidimo se u subotu!