Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Milan

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Milan »

Savrseno me boli ona stvar za cigancice, ali mi nikada nece biti jasan razlog za smene trenera kolo ili dva nakon odradjenih priprema. A mi sami smo jedno vreme bili specijalisti za tako nesto...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ernesto

Post by ernesto »

Stvarno ne razumem zast ljudi ne podnose Hajduk iz Kule i da bi voleli da ih vide u nizem rangu!
jeste kad je Dzomba bio gazda, bilo je katastrofa,ko zna sta je taj sve radio...ali sada je druga prica,sredjuju stadion,do kraja godine trebali bi reflektore da dobiju,rade zadnjih 15-stak godina odlicno sa mladjim kategorijama,sve sto valja iz okolnih mesta(Sivac,Crvenka,Vrbas,Srbobran,Odzaci itd.),dolazi kod njih,pored nas i blizanaca nikad nisu napustali prvu ligu....
A sto se tice Donjeg Srema,iskreno nemam nista protiv njih,na posten nacin dosli su do prve lige,ali da godinu dana igras na tudji stadion(znam da nisu jedini),ali tome treba stati na put VISE!!! A i nemaju navijace,istoriju,mada ako bi sredili stadion,ne bih imao nista protiv da ostanu tu gde jesu!
Banujte me molim vas :beg:
Tony Starks

Post by Tony Starks »

SPORTAL.RS: Zvezda pričala sa Bekvalcem

Zna se već da su među najozbiljnijim rešenjima Goran Đorović, Milovan Rajevac, Zoran Filipović, kao i Simo Krunić, koji, istina, gubi trku, a prema saznanjima SPORTAL.RS, u kombinaciji za posao je i iskusni Dragoljub Bekvalac.

http://sportal.rs/news.php?news=95203" onclick="window.open(this.href);return false;
:-o
njaks

Post by njaks »

Ovo je dokaz da su oni stvarno pukli :mrgreen:
Nikola

Post by Nikola »

Cuo Beki da se tamo jede guscija pasteta :)
ПУШТАМ КИШУ!
shecky

Post by shecky »

Iskreno ja npr ne mrzim ni jedan klub sem zna se kojih ,a sve vojvodjanske klubove gotivim do zna se odredjene mere.
Nemam nista protiv Hajduka ,oni su realno rame uz rame sa Spartakom u smislu klub no2 u pokrajini.
Sto se Sremaca tice ,jeste da mi nije drago sto nam unistavaju travu i nadam se da je ovo prva i jedina sezona da delimo aj da kazem teren sa nekim ,ali meni su oni skroz simpa ,jer em su iz malog mesta em nemaju ni grama respekta prema nikom ai igraju jako cudan ,zanimljiv tj atipican fudbal.
milancl

Post by milancl »

ernesto wrote:Stvarno ne razumem zast ljudi ne podnose Hajduk iz Kule i da bi voleli da ih vide u nizem rangu!
jeste kad je Dzomba bio gazda, bilo je katastrofa,ko zna sta je taj sve radio...ali sada je druga prica,sredjuju stadion,do kraja godine trebali bi reflektore da dobiju,rade zadnjih 15-stak godina odlicno sa mladjim kategorijama,sve sto valja iz okolnih mesta(Sivac,Crvenka,Vrbas,Srbobran,Odzaci itd.),dolazi kod njih,pored nas i blizanaca nikad nisu napustali prvu ligu....
A sto se tice Donjeg Srema,iskreno nemam nista protiv njih,na posten nacin dosli su do prve lige,ali da godinu dana igras na tudji stadion(znam da nisu jedini),ali tome treba stati na put VISE!!! A i nemaju navijace,istoriju,mada ako bi sredili stadion,ne bih imao nista protiv da ostanu tu gde jesu!
Ni ove godine Hajduk neće ispasti, to sad sa sigurnošću mogu da tvrdim. I veoma mi je žao zbog toga. Jedva čekam da ih vidim u drugoj ligi, gde najviše zaslužuju da budu suvi prosek.
Sa nekolicinom momaka iz Hajduka sam igrao zajedno fudbal u istom timu, dobri smo drugari. Još mnogo mojih drugara i poznanika je prošlo kroz taj klub. Želim im svima svu sreću na ovom svetu, ali Hajduku želim da ispadne iz lige. Odavno su to zaslužili, mislim da svi znamo zbog čega, oni su jedna od ekipa koja je ovu ligu napravila još većim cirkusom nego što jeste. A kad jednom ispadnu teško da će se ikada vratiti, jer lakše je izboriti opstanak nego ući u viši rang.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
budababa

Post by budababa »

Prebahati Ćoki u novom izlivu gneva:

http://www.mondo.rs/s280893/Sport/Fudba ... irani.html

...a odgovara naš bivši prvotimac:

http://www.mondo.rs/s280954/Sport/Fudba ... ijaci.html
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Telep

Post by Telep »

propaganda na nivou gebelsa...

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -na-terenu" onclick="window.open(this.href);return false;
Sremac, Sremac Špricer Boys!
:)

Post by :) »

Ne znam jel ono sto pise u novinama da su dobili preslo preko racuna, no ako jeste kao sto tvrdi Coki trebali su duznici da prate najave o isplati pa da puste menicu u trenutku kad su pare legle a jos nisu prosledjene igracima :devil:
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Листа УЕФС: Воша стигла Звезду, Партизан најбољи

Партизан је и даље убедљиво најбоље пласирани наш представник на листи Удружења фудбалских статистичара Европе (УЕФС), али наредних седмица водиће се жестока борба за „српски број два“.

Војводина се приближила Црвеној звезди на само 0,13 поена и ако настави серију резултата с почетка пролећа, уз бонус бодове за учешће у Купу Србије, брзо ће новосадски црвено-беле претећи београдске.

На листи УЕФС ове седмице је 14 српских клубова, недостају само последња два суперлигаша, Раднички 1923 и Смедерево.

На врху листе је и даље Бајерн, а од расплета утакмица осмине финала и четвртфинала Лиге шампиона зависи ко ће сезону завршити на првом месту.
http://www.zurnal.rs/2013/03/06/lista-u ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

Tony Starks wrote:
Листа УЕФС: Воша стигла Звезду, Партизан најбољи

Партизан је и даље убедљиво најбоље пласирани наш представник на листи Удружења фудбалских статистичара Европе (УЕФС), али наредних седмица водиће се жестока борба за „српски број два“.

Војводина се приближила Црвеној звезди на само 0,13 поена и ако настави серију резултата с почетка пролећа, уз бонус бодове за учешће у Купу Србије, брзо ће новосадски црвено-беле претећи београдске.

На листи УЕФС ове седмице је 14 српских клубова, недостају само последња два суперлигаша, Раднички 1923 и Смедерево.

На врху листе је и даље Бајерн, а од расплета утакмица осмине финала и четвртфинала Лиге шампиона зависи ко ће сезону завршити на првом месту.
http://www.zurnal.rs/2013/03/06/lista-u ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakava je ovo lista? Iskreno ako neko moze da objasni prvi put cujem za ovo...
I Bog je Slaninar...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Pa lista Udruženja fudbalskih statističara Evrope. :mrgreen: Znam da s vremena na vreme bude objavljena ta lista, ali nemam pojma da li je relevantna za bilo šta.
ernesto

Post by ernesto »

Ne treba da se bavimo blizancima,neamo nista od toga! Treba samo nas da gledamo kako da napredujemo iz dana u dan u svim segmentima(prvi tim,navijaci,stadion,marketing itd.),imamo dosta posla!
Banujte me molim vas :beg:
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Po meni, mi vec imamo najbolje navijace, istinske ljubitelje svog kluba i fudbala.. E sad, prvi tim po meni zajedno sa Partizanom prvi, a marketing.... Tu me vec ziga ispod plecke, pa kakav potencijal imamo, mi to nista ne znamo da iskoristimo... Zasto ovi nasi ne otvore neki normalan fan shop, zasto nema kafica (pa jedna Jagodina ga ima)...? A da, stadion je prica za sebe...
Locked