Tribina - nekad i sad
- KoKanidja
Re: Tribina - nekad i sad
Мало си се зајебао да то тако може, није то игрица и нису људи слепе фигуре. Јер да је тако, ми сад о овоме неби ни причали.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Evo je slika sa poslednjeg gostovanja u Borci,nije bilo bas nesto ljudi ali je bila dobra zajebancija,pobeda i nesto mi ostalo u glavi da sam se smrzo...valjda ce biti vise ljudi za vikend

Bok te coece.. pa koliko vi imate godina kada vam je 2006 retro? o0
Nije 2006 retro nego je na utakmici iz 2006-e na klipu koji je okacio limanfkv bilo navijanje u retro fazonu. 

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Objašnjenje za situaciju je vrlo prosto, kad se bude politika isterala sa tribine onda se može nadati boljitku.
bobanrb wrote:Objašnjenje za situaciju je vrlo prosto, kad se bude politika isterala sa tribine onda se može nadati boljitku.

Kao i sve ono što nema veze ni sa Vojvodinom, ni sa fudbalom...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Schteph_F89
Edit: Brisem post. To pitanje, molim te, postavi negde drugde. Preko pm-a, ili kako god, samo ne ovde.
Nboya
Nboya
Prvo da pozdravim sve forumase posto prvi put pisem na ovom forumu,
ako ne racunamo glasanje za igraca utakmice.
Utakmice Vojvodine na nasem stadionu moj kum i ja pratimo od 1986 god.
Slaninari do koske. Na navijackoj tribini do pre 10-12 godina, a od tad redovni na zapadu.
Odemo pre 2-3 god. na sever nasa Vosa igra protiv nkp, da damo svoj skromni
doprinos navijanju.
Prvo poluvreme navijamo, drugo pocnemo sedeci, posto kum ima sipku u nozi i ne moze dugo da stoji,
a onda kao grom iz vedra neba nailazi neki opasni gari, koji se nije ni rodio kad smo mi isli na recimo gostovanje u Osijek,
hoce da nas tuce zato sto sedimo i ne navijamo, mi se naravno suprotstavljamo e onda dolazi jos 5-6
opasnih garija i mi se povlacimo. To je moj poslednji kontakt sa severom i takozvanim navijacima Vojvodine.
Nadam se starom duhu i tribini gde je dobrodosao svaki navijac nase Vose.
ako ne racunamo glasanje za igraca utakmice.
Utakmice Vojvodine na nasem stadionu moj kum i ja pratimo od 1986 god.
Slaninari do koske. Na navijackoj tribini do pre 10-12 godina, a od tad redovni na zapadu.
Odemo pre 2-3 god. na sever nasa Vosa igra protiv nkp, da damo svoj skromni
doprinos navijanju.
Prvo poluvreme navijamo, drugo pocnemo sedeci, posto kum ima sipku u nozi i ne moze dugo da stoji,
a onda kao grom iz vedra neba nailazi neki opasni gari, koji se nije ni rodio kad smo mi isli na recimo gostovanje u Osijek,
hoce da nas tuce zato sto sedimo i ne navijamo, mi se naravno suprotstavljamo e onda dolazi jos 5-6
opasnih garija i mi se povlacimo. To je moj poslednji kontakt sa severom i takozvanim navijacima Vojvodine.
Svasta.. msm naravno da nema vajde da se pravdas kad ti tako pridju.. kod da njih to zanima ..
U stustini kontam ja taj stav ..brate doso si na sever onda navijaj! Ali svakako tako nesto se ne bi desilo i nije se desavalo svojevremeno na malom istoku..posto vidim da ovde tu tribinu niko ni ne spominje,nego svi pricaju o jugu.
To je najzalije sto smo otudjeni jedni od drugih, ljudi se ne poznaju i eto neko ko gleda Vosu duze nego sto neki imaju godina na severu jos moze ispasti i navijac drugog blizanca koji je dosao da navija protiv svog vecitog.. pa kao zato sedis ..
Ne kazem da znam za takav slucaj nego samo kazem da ladno moze i tako nesto da se desi.
Bilo kako bilo ,jes da sam bio klinac na malom istoku ali sam se osecao kao predsednik ,jer se nisam ni murije bojao jer znam da ima ko da me brani.
ps jos jedna stvar o kojoj koliko vidim niko nije pricao ,tj to je vise kao neko zapzanje..
mozda je jedan od razloga kao sto neki navode da nije to to sto se duha tribine tice.. mozda je razlog i to sto je tribina prevelika realno gledano.. kada bi bili opet recimo na jugu ili na novoj tribini ona bi skoro stalno delovala krcato i to samo zblizavanje ljudi bi znatno doprinelo tom nekom zajednickom duhu
U stustini kontam ja taj stav ..brate doso si na sever onda navijaj! Ali svakako tako nesto se ne bi desilo i nije se desavalo svojevremeno na malom istoku..posto vidim da ovde tu tribinu niko ni ne spominje,nego svi pricaju o jugu.
To je najzalije sto smo otudjeni jedni od drugih, ljudi se ne poznaju i eto neko ko gleda Vosu duze nego sto neki imaju godina na severu jos moze ispasti i navijac drugog blizanca koji je dosao da navija protiv svog vecitog.. pa kao zato sedis ..
Ne kazem da znam za takav slucaj nego samo kazem da ladno moze i tako nesto da se desi.
Bilo kako bilo ,jes da sam bio klinac na malom istoku ali sam se osecao kao predsednik ,jer se nisam ni murije bojao jer znam da ima ko da me brani.
ps jos jedna stvar o kojoj koliko vidim niko nije pricao ,tj to je vise kao neko zapzanje..
mozda je jedan od razloga kao sto neki navode da nije to to sto se duha tribine tice.. mozda je razlog i to sto je tribina prevelika realno gledano.. kada bi bili opet recimo na jugu ili na novoj tribini ona bi skoro stalno delovala krcato i to samo zblizavanje ljudi bi znatno doprinelo tom nekom zajednickom duhu
Sve objašnjeno.baraba wrote: Odemo pre 2-3 god. na sever nasa Vosa igra protiv nkp, da damo svoj skromni
doprinos navijanju.

- KoKanidja
А јел да? А да те је лепо замолио онда би ти њега послушао, устао и певао? Е јебига никад нећемо сазнати.
Север јесте где се навија, и где то треба бар донекле да изгледа та трибина како треба. МИНИМУМ ЈЕ ДА СТАНЕШ У ТУ ГРУПУ ЉУДИ, НИКО ТЕ НЕ СИЛУЈЕ ДА ПЕВАШ СВИХ 90 МИНУТА. Најбитније је да си ту.
Поготово сада кад је улаз бесплатан, а опет су неки седели на Северу, и по мени показали непоштовање, али ни то више неће моћи тако. То је тренутно исто убедљиво најмањи проблем Севера али и од нечега треба да се крене. Ако не поштујеш сам себе неће ни нико други, то је јасно за све у животу па тако и за ово.
Ако не можеш да стојиш 2 пута по 45 минута у тој групи људи - НЕМОЈ ДА ДОЛАЗИШ - ИМА ДРУГИХ ТРИБИНА И ДРАГО НАМ ЈЕ ДА ОДЕТЕ ОНДА ТАМО АКО ВАМ ЈЕ ТО ТОЛИКИ ПРОБЛЕМ И АКО ВАС ТО ЉУТИ.
Север јесте где се навија, и где то треба бар донекле да изгледа та трибина како треба. МИНИМУМ ЈЕ ДА СТАНЕШ У ТУ ГРУПУ ЉУДИ, НИКО ТЕ НЕ СИЛУЈЕ ДА ПЕВАШ СВИХ 90 МИНУТА. Најбитније је да си ту.
Поготово сада кад је улаз бесплатан, а опет су неки седели на Северу, и по мени показали непоштовање, али ни то више неће моћи тако. То је тренутно исто убедљиво најмањи проблем Севера али и од нечега треба да се крене. Ако не поштујеш сам себе неће ни нико други, то је јасно за све у животу па тако и за ово.
Ако не можеш да стојиш 2 пута по 45 минута у тој групи људи - НЕМОЈ ДА ДОЛАЗИШ - ИМА ДРУГИХ ТРИБИНА И ДРАГО НАМ ЈЕ ДА ОДЕТЕ ОНДА ТАМО АКО ВАМ ЈЕ ТО ТОЛИКИ ПРОБЛЕМ И АКО ВАС ТО ЉУТИ.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
Slabo si upucen u mali istok,posecivao sam ga od 93 pa do 98,a po ovome sto si ti napisao rekao bih da nikad nisam ni bio tamo...a ova ideja da se ide na manju tribinu mi je ocajna,sto rece neko na pocetku,ako je ne napunimo,suncobrane i sirela za sve pare,samo da nam se ne baskare dusmani...problem sedenja je prevazidjen,ali je glupavo da se sedi na istom,pogotovo sad kad je ulaz besplatan,da ima matorih drtina u kopu od 40-50 banki,niko ne bi od sramote ni sedeo dok stare kuke navijaju...ajde da malo opustimo celu pricu i da pratimo desavanja na Severu,uz po koju pricu iz ranijih dana,ne treba na silu traziti resenja,ipak treba vremena da se prevazidju problemi u koje je grupa zapala...
Na malom jugu su padali samari zbog nenavijanja samo tako. Ne dao ti Bog da kao klinac ne navijas iz petnih zila... Kasnije, na velikom jugu, takve metode nisu bile neophodne, jer su svi bili tu sa razlogom (ne govorim o obicnoj publici koja se tu zadesila dok nismo poceli ozbiljniju pricu).shecky wrote:Ali svakako tako nesto se ne bi desilo i nije se desavalo svojevremeno na malom istoku..posto vidim da ovde tu tribinu niko ni ne spominje,nego svi pricaju o jugu.
Kao sto neko rece, nemojte da ovu temu pretvorimo u pljuvacinu po severu. Svi su svesni da mnoge stvari ne stimaju, a ovo mesto treba iskoristiti pre svega u afirmativnom pravcu!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Schteph_F89
Pa nije sve do Severa,ima nesto i do nas!Ajde odatle da krenemo.
Pratim Vojvodinu od 1980 godine i sad idem na Zapada, ali naucio sam u zivotu da se sa silom nemoze nista dobiti i ako se ta samaranja nastave osta ce svega 20 ljudi na tom Severu. Taj put koji ste "vi" izabrali nevodi nikuda. Na Sever se dolazi iz ljubavi, a ne od straha da li ces dobiti batine.А јел да? А да те је лепо замолио онда би ти њега послушао, устао и певао? Е јебига никад нећемо сазнати.