zeznuli su se sa ovim fraj, u pravu ste, trebalo je bar tih 100 pa da se resimo ove kuge...
Dobar neki kum...prijatelj fudbala wrote:Ja sinoć uzeo dva istoka, jer nije bilo zapada. Sad me kum zove i ima kartu za mene tako da ako neko hoće na istok neka pusti PM
Pre će da se desi da će ove "novajlije" da nam na nekulturan način sugerišu da im sedimo na mestu, jer šta seljak zna šta je tribina, a šta bioskop.Grba_NS wrote:Ja bih apelovao na sve ljude koji (standardno) idu na severozapad, da sutra ne sedaju već da isprate utakmicu kao da su u kopu i time daju doprinos atmosferi, a ujedno na kulturan nacin premestimo na drugi deo zapada one koji su tu zalutali. Svi ko jedan sutra!
Jbg Helm javio sam sePerf wrote:Dogovoreno!Helm wrote:Stexman, Kuzma, Fantom, DUB, Novosadjanin, oprostite ako sam nekog zaboravio slucajno. Ako ti se niko od njih ne javi do 13.30 sutra, ja cu doci po kartu, hvala.Ostavi mi mobilni u inbox pa ako niko nece kartu da mogu da te nazovem.. posto cu ja biti na forumu sutra do 7:30 max! Tada cu proveriti ko se javio, i da li se neko uopste javio, ako nije onda zovem!
Vidimo seGrba_NS wrote:Ja bih apelovao na sve ljude koji (standardno) idu na severozapad, da sutra ne sedaju već da isprate utakmicu kao da su u kopu i time daju doprinos atmosferi, a ujedno na kulturan nacin premestimo na drugi deo zapada one koji su tu zalutali. Svi ko jedan sutra!