Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h
http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako dobra slika!!
Jako dobra slika!!
-
http://balkan-sport.net/livestream/index2.html?id=2" onclick="window.open(this.href);return false; Odlično radi i ovde! Napred Vošo!
овај павловић ће направити неко ср*ње...
-
Odlična igra, dobar rezultat! Kup je naš! Napred Vošo!
- churguzijanac
Rezultat je pravi, taman da odrzi tenziju za revans!
Realno po svemu vidjenom ofk-a je zasluzio 3 komada. Mi smo stvarno muski odigrali, sa jako malo gresaka. Nisu nam na gol sutnuli!
Svaka cast svima. Alivodic je ponovo pokazao da je veliko pojacanje.
Djura se preporodio. Igra sezonu karijere!
Realno po svemu vidjenom ofk-a je zasluzio 3 komada. Mi smo stvarno muski odigrali, sa jako malo gresaka. Nisu nam na gol sutnuli!
Svaka cast svima. Alivodic je ponovo pokazao da je veliko pojacanje.
Djura se preporodio. Igra sezonu karijere!
Утисци су:
-Вигњевић комплетан идиот. Вади Врањеша који му је главни креативац, а оставља Радоју који је мало рећи био очајан...Ни Катаи није бриљирао...наш тренер као да игра ПЕС јеботе, централни мења централног и другачије не може изгледа.
-Шушњар у прву поставу моментално! Момак је имао прљавији дрес од неких који су играли од првог минута...
И никако резултат који нам даје миран реванш. Први гол је био офсајд вероватно, још у почетку акције...али и онако није свирао руку у шеснаестрцу ОФКе тако да кад се све сабере и одузме, то је то. Голман ОФК Београда изузетно добар, свака част момку или човеку, нисам толико упућен. Атмосфера и посета на нивоу. Сви на Карабурму за реванш!
-Вигњевић комплетан идиот. Вади Врањеша који му је главни креативац, а оставља Радоју који је мало рећи био очајан...Ни Катаи није бриљирао...наш тренер као да игра ПЕС јеботе, централни мења централног и другачије не може изгледа.
-Шушњар у прву поставу моментално! Момак је имао прљавији дрес од неких који су играли од првог минута...
И никако резултат који нам даје миран реванш. Први гол је био офсајд вероватно, још у почетку акције...али и онако није свирао руку у шеснаестрцу ОФКе тако да кад се све сабере и одузме, то је то. Голман ОФК Београда изузетно добар, свака част момку или човеку, нисам толико упућен. Атмосфера и посета на нивоу. Сви на Карабурму за реванш!

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Rezultat po meni nerealan buduci da oni nisu imali (ako ne gresim) nijedan sut uopste (ako ne racunamo onaj koji je izasao u aut na 20 metara od gola), a da smo mi imali dvocifren broj stopostotnih sansi. Sto bi rekao jedan momak koji je sedeo blizu mene: "Ovaj u Real ide!" govoreci za golama Ofke.
Sve u svemu, zgazili smo ih i nismo primili gol. Po meni, odlican rezultat. Brz gol u Beogradu i sve je reseno.
Nisam bas zadovoljan igrom pojedinih igraca, ali ne bih o tome. Cestitke momcima na pobedi.

Sve u svemu, zgazili smo ih i nismo primili gol. Po meni, odlican rezultat. Brz gol u Beogradu i sve je reseno.
Nisam bas zadovoljan igrom pojedinih igraca, ali ne bih o tome. Cestitke momcima na pobedi.
Dobar rezultat, mogli smo i vise golovi ali sta je tu je. Lukac odbranio "sve". U revansu ce se oni morati otvoriti i tu je nasa sansa. Mislim da prolazimo. Gazi, lomi, jebi!
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Odlicna utakmica! Sabili smo ih , nisu mrdnuli sa njihove polovine.Lukaca pod hitno na neki doping test ili mu kupiti ricinusovo ulje da ga protera, jer posle onakvih odbrana izbacice 2kg k'o od sale!
Da li moze neko da mi objasni kako to funkcionise sa kartonima u kupu? Posto je dosta OFK-inih igraca dobilo zute..
Last edited by Perf on Wed Mar 13, 2013 10:01 pm, edited 2 times in total.
Ocigledno nisi gledao nase prethodne utakmice. Vranjes uvek izadje posle sat vremena. Ili udje posle sat vremena.Passion wrote:Утисци су:
-Вигњевић комплетан идиот. Вади Врањеша који му је главни креативац, а оставља Радоју који је мало рећи био очајан...Ни
Verovatno povezano sa nedostatkom snage.
Meni ovo uopste nije bilo lose.
U odnosu na jesen cist pimpleraj.
Solidna utakmica. Dobra atmosfera.
Jedino nas j**e sto niko osim Abua ne zna da zabije gol.
Enver

Posle 100 godina imamo nekoga ko zna da centrira. I ne samo to, nego zna i da centrira u punom trku.
Bice covek novi ljubimac kad Abu ode.
- naseljekolumbija
Dobra igra Vojvodine,trebalo je da bude minimalno 3-0,ovako ostaje ta tenzija pred revans kao sto je neko rekao ali mislim da ovi ne mogu da nas pobede 2 razlike.
Tamo trebamo da odigramo lagano i cekamo priliku da ih kaznimo posto oni verovatno planiraju da se zalete od prvog minuta..naseljekolumbija wrote:Dobra igra Vojvodine,trebalo je da bude minimalno 3-0,ovako ostaje ta tenzija pred revans kao sto je neko rekao ali mislim da ovi ne mogu da nas pobede 2 razlike.
Alivodic je pokazao da je igracina! Ne pamtim kad sam poslednji put bio ovako pod utiskom zbog partije jednog igraca.