milancl wrote:Koliko sam shvatio iz Red Marquis-ovog posta i danas je pokazivao srednji prst zapadu i još mnogo štošta. To mu nije prvi put. Može Firma ako želi da mu pravi transparent, ali ja pozivam zapad, naročito severozapad da mu to uradimo, jer smo mu očigledno mi na udaru u poslednjih par meseci. I slažem se da ga je trebalo vređati na svakoj utakmici, ali mislim da se to nije činilo više zbog toga da se ne narušava atmosfera nego što smo mu zaboravili. Što se mene tiče ovo je kap koja je prelila čašu, ni Dunav ga ne može oprati.
Nije pokazivao srednji prst, vec je pretio nekome (pojedincu) na zapadu (i to jugozapadu negde), znaci nije u pitanju cela tribina, niti deo tribine, nego je zamerio jednom liku sa zapada.
Tacno je da covek ima problem neki u glavi, ali mislim da ga ne treba prozivati, ni zvizdati, ni vredjati, makar ne za vreme utakmice. Takvo ponasanje jako utice na koncentraciju i sampouzdanje, pogotovo se na golmane to odrazava. Sto se vise bude zvizdalo, vise ce kiksati, a siguran sam da to nije u cilji ni jednog navijaca Vojvodine. Teske i veoma bitne utakmice su pred nama, mislim da treba pruziti podrsku svim igracima, pa cak i Supicu jer je i on deo tima... makar podrsku za vreme utakmice da ima.
Pa setite se utakmice protiv Rapida u Novom Sadu, cim smo izvizdali onog njihovog golmana, lik se pogubio, nije znao gde se nalazi, zato je i napravio onakvu gresku. A zvizdanjem i prozivanjem naseg golmana bi pomoglo protivnickoj ekipi, a koliko znam, publika sluzi da pomogne svojoj ekipi na terenu.