Ajde da i ja kažem nešta za dnevnik.
U sredu sam imao nekih poslovnih obaveza zbog kojih sam morao putovat iz Bosne celu noć s utorka na sredu, prošao sam pola Srbije, oka nisam sklopio preko 36 sati. Popodne u toku bitnog sastanka samo sam gledao na sat i računao da li ću stići u NS da bar malo pogledam utakmicu

. Konačno kad sam stigao u NS, uhvatio sam taksi sa stanice do stadiona koji me pošteno oderao kao da sam neki turista na exitu

. Ali nema veze, ja sav srećan ulazim na stadion u 80 minutu, smeštam se na divlji zapad. Tada nastupa razočarenje, ne toliko rezultatom i igrom (koje nemamo u zadnjih par utakmica) koliko ponašanjem nas navijača. Najgora smo publika ljudi, najgori i zaslužujemo ovog Supića na golu! Svi nervozni, nadrndani, više odmažu igračima sa svojim povicima, navijanje nikakvo. I kao šlag na tortu dolazi neki lik na divljem zapadu, klasična starija paljevina, ustaje i dere se na sav glas ,,mi smo firmaši, autonomaši,, ili tako nekako ali sa naglaskom na autonomaši. I još mu se na kratko pridružuje dosta likova i aplaudira mu

. Smučio mi se život u tom trenutku i napustio sam stadion pre sudijske nadoknade, nakon samo 10-tak minuta provedenih na stadionu.