Susnjar ce dobiti sansu, samo treba da grebe svaki minut koji provede na terenu. Abu odlazi na prolece i po svemu bi trebalo u toj situaciji Susnjaru da bude lakse da se izbori za vecu minutazu. Abu vec dugo igra u ovoj nasoj patos ligi i svojim igrama je potpuno zasluzio da ima status koji ima u nasem klubu. Samo neka se Susnjar ugleda na njega i nema zime!Helm wrote:Nije kao da nam je neophodan sada. I ovako nema mesta za Susnjara, a ne jos da dovedemo njega. A greh bi bio da taj momak ne dobije pravu sansu.
Imamo Kesica na pozajmici do kraja sezone u Radnickom iz Nisa. Primio je samo jedan gol ovog proleca na 6 utakmica!naseljekolumbija wrote:Vreme je da se menja golman,Rankovic iz Slobode ili Aleksic iz Spartaka su prave opcije.
Svideo mi se sada kad smo igrali s njima, deluje da ima "stofa"...Perf wrote:...struka FKV zainteresovana za levog beka Jagodine El Monira...
Gde je Nastic u toj prici? strasno...Radoye wrote:Svideo mi se sada kad smo igrali s njima, deluje da ima "stofa"...Perf wrote:...struka FKV zainteresovana za levog beka Jagodine El Monira...
Tesko da cemo moci da ih platimo..shecky wrote:Slazem se ,Omega uopste nije los igrac.
I zaista se nadam da cemo dovesti Lukaca ili Saranova, po meni 2 najbolja golmana koje Srbija trenutno ima.