Jebes ga kad ne znam kako da raspodelim bodove. Hteo sam originalno Traksu 2 i Supicu 1 ali onda ga Enver zavukao... A dobri bili i Djuka i mali Radoja.
Uf, stvarno teška odluka, svaka čast svim momcima! Slatke muke, što kažu naši novinari, ali 'ajde neka bude ovako:
Trajko 3 - Počistio sve pred sobom, bez greške.
Abu 2 - Mašina, napravio klovnove od franjevačke odbrane kod gola.
Enver 1 - Doduše nije bio mnogo zapažen veći deo meča, ali golčina!
Bas slatke muke
3-Trajkovic -Uvek na pravom mestu,strpao u dzep one nazovi napadace
2-Abu -preleteo celu odbranu kod gola,vracao se i nazad i sekao napade
1-Enver -KAKVA GOLCINAAAAA
Posle ovakvih utakmica uvek mi je jako teško da dam bodove, jer mi se uvek pojavljuje dilema šta bodovati: značaj poteza igrača ili celokupnu igru pojedinca?Na kraju, većinom sam se odlučivao za ovo drugo, pa ću tako i sada.
1.Trajković 3 boda - kao poslednja neprelazna prepreka pred našim golom.
2.Radoja 2 boda - (kao mladom igraču bi mu dao prednost u odnosu na Ađurua) odlična igra na sredini terena.
3.Ađuru 1 bod - zajedno sa Radojom držao nas u meču (pre i posle golova)
Pohvalio bih Abua i Alivodića zbog ekstra golova, a Pavlovića, Vuleta, Đurića za dobre partije.
Velik minus treneru.Izmene ne da su zakasnele, nego ne mogu da verujem šta se čekalo (da primimo gol?)?Katai i Vranješ, već posle prvog poluvremena, nisu mogli da stoje na nogama, a ne da (po)trče.Sportska sreća i veoma pošteno suđenja internacionalne sudijske trojke spaslo nas je poraza.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov