EDIT:
evo ga

[video]http://www.youtube.com/watch?v=wQH_VGv7QdA[/video]
Nebojsa KosovicBravo momci, bravo Vojvodina, cestitam svima koe navija za Vojvodinu
Mijat GacinovicMa gazi Partizan,gazi sve redom ma tako jee
Ciribu ciribaaaaa
Jebi sve redom breeeeee
Obrisan je tebi, kao i onome na čiji si post odgovorio, jer nemaju veze sa temom. Ne želim da ulazimo u to šta je Katai - on je VojvodiNAŠ, i to je početak i kraj svake priče.shecky wrote:Jel mogu da znam zasto mi je obrisan post?
[video]http://www.youtube.com/watch?v=_CE-Errcy5Y[/video]KoKanidja wrote:Јел може негде да се нађе снимак наших голова али уз уживо коментар са Арене, а не уз поновљени снимак, тражим по јутубу, немогуће да нема?
Објавио је и он лично на фејсбук профилу, каже нада се брзом опоравку... Надамо се и ми!Junior wrote:Ako je verovati online prevodu, Abu je povredio koleno i neće igrati protiv Slobode...
U tom slučaju gleda se međusobni skor ta 3 tima, ali nemojmo se zaluđivati nečim što nije realno. Naravno, ne pričam o kvalitetu, to je u ovoj ligi najmanje važno nažalost.FCVNS1914 wrote:Ako pobedimo sve utakmice do kraja prvensta uzimamo titulu!
Jel zna neko, ako 3 tima na kraju imaju isto bodova da li se gleda njihov medjusobni skor ili gol-razlika?
Ako je prvo onda u takvom scenariju mi uzimamo titulu.Titula nije izgubljena treba igracima reci da grizu na svakoj utakmici, kao kad igraju protiv blizanaca.ako bude takav pristup na svakoj utakmici, ne sumnjam u sve pobede.zasluzili su duplu krunu.Pogotovo kapiten Vule, Abu, Trajkovic kojima je ovo verovatno poslednja sezona u dresu naseg kluba.
shecky wrote:Slazem se sa poslednjim postom.. kakva crna titula.. nema od toga nista.
Nit je "mi" zelimo niti ce nam biti dozvoljena.
Elem eo nesto sto sam naso
Grobarima noćna mora, Abubakar Oumaru.
Abubakar crna strela, ka vama se odapela,
prema vašem golu kreće, odbrana vam strepi cela.
Ostojić se ukopao i ostao bez rešenja,
Ivanov je bar pokušao, odbila ga crna stena.
Stojke mase ručerdama, k’o da ispred gola vrača
Ne uspeva s’ vradžbinama, vudu magija je jača.
Golmačina svetskog glasa prošlosti se svoje stidi,
pada ispred crnog asa i u mreži loptu vidi.