Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Drina

Re: 1/2 finala Kupa: OFK Beograd-Vojvodina (0:1), sreda 16h

Post by Drina »

shecky wrote:Uf aj mojne stim vredjanjem !!
Katai je takav kakav je al eo sta ako bas on zakuca golcinu kakvu samo on ume i to nam donese pehar??
I sta dizete tu Jagodinu jbt ko da je mancester....
Jagodina nije mancester, daleko od toga.. Ali, dovoljno je samo da nasim igracima bude los dan i mi smo gotovi.
Cela godina ode u ..... Jagodina ce znati to da iskoristi, to je sigurno! Sto se tice vredjanja Kataia... Da posle svakog
treninga ostane 30ak minuta da suta garantujem da bi makar na svakoj drugoj utakmici davao gol!
shecky

Post by shecky »

Katai zna znanje nego ko zna na koji nacin on ulazi u utakmice .. kao da ima 2 Kataija .. jedan koji igra ko lud a drugi koji kao da ima 70 godina ... danas je igrao ovaj drugi.
A sta mislis da ce Jagodina onako rutinski da odigra najvecu utakmicu u istoriji kluba??
Da nas Vigi ima iole mozga on bi stiso Jagodince poptunim napadom i zabicemo im 2 komada do 20og minuta.
Drina

Post by Drina »

shecky wrote:Katai zna znanje nego ko zna na koji nacin on ulazi u utakmice .. kao da ima 2 Kataija .. jedan koji igra ko lud a drugi koji kao da ima 70 godina ... danas je igrao ovaj drugi.
A sta mislis da ce Jagodina onako rutinski da odigra najvecu utakmicu u istoriji kluba??
Da nas Vigi ima iole mozga on bi stiso Jagodince poptunim napadom i zabicemo im 2 komada do 20og minuta.
U svakom slucaju zao mi je sto Javor nije prosao dalje, da jeste kup bi bio gotovo sigurno nas!
shecky

Post by shecky »

Jeste ali s druge strane mi je i drago jer nekako ne mirisem bas tu Jagodinu... Javor mi je nekako simpatican tim jer uvek izbunare nekog dobrog Afrikanca ,ne bodu oci kao klub , tako da Jagodina ce meni licno dati neki motiv vise u onom navijackom smislu.
tulip

Post by tulip »

laki wrote: Elem, nadam se da cemo konacno uzeti taj kup pa da slavimo vec jednom. A ISTO TAKO SE NADAM DA CEMO SLEDECE SEZONE ISPASTI U PRVOM KOLU KUPA I DA CEMO SVE SNAGE USMERITI KA PRVENSTVU, GDE ĆE MO UZETI TITULU, DA NE SLUSAM VISE TE PRICE O KUPU, MUKA MI JE OD TOG PROKLETOG KUPA! :cheers:
Laki Legendo :cheers:
DAJ GOL!!!
milancl

Post by milancl »

Logično je igrati malo povučenije sa ovakvim rezultatom iz prve utakmice, ali mi ga danas preterasmo. Igrali smo totalni bunker, samo je to malo lepše izgledalo zahvaljujući neverovatnom Abuu, čovek im je pravio malu decu danas.
Igrali smo 2 minuta, pokazali da smo bolji i opet se povukli, to je neki najvažniji utisak.

Izvesnom N.S. čestitam na dobrim intervencijama, Abu najbolji, Đura stiže na sve strane, kao da ima još 2 blizanca na terenu, Radoja majstorski dao gol (mada sam mislio da ga je Enver dao, sve dok ne videh izveštaj). Katai je i mene doveo do ludila, ali šta ćeš kad od njega uvek možeš da se nadaš da će jednim potezom rešiti utakmicu. I da ne zaboravim Envera, i dalje čovek ne posustaje, svaka mu čast.

Sramota je da jedan Igor Đurić sedi nekom tamo Jokiću na klupi, sramota!!!

Jajare marš u Beograd :greenbutt: :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
shecky

Post by shecky »

Milan upravo to xaxa kao sto sam ranije reko odigrali smo dobro od 15-25-30 minute i to je to.
Kao fora .. nemoj da nas zajebavate jer cemo onda ovako igrati :) Pametan Vigi lol
duh slaninara

Post by duh slaninara »

Evo iskoristio bi prvi post,od povratka na ovaj forum,posle kratke pauze,na temu koja je od velike vaznosti ne samo po klub,vec i po nas koji ceo zivot patimo,zbog te goruce ljubavi prema Staroj Dami.Slazem se i ja da je odigrano ziceraski,da je Katai odigrao lose,ali prosli smo!To je ipak najvaznija stvar trenutno,ali ima nesto ispred toga.To je 08.05.2013 !
Na taj dan na jna mi moramo da prikazemo nas,slaninare,nas Novi Sad,nasu svetinju,u najboljem mogucem svetlu!
Treba da prevazidjemo sve moguce razlike,da okupimo ljude sa kojima smo nekada zajedno stojali na severu,jugu,istoku,da svi zajedno pokazemo ko smo i sta smo!
Zato vec sad treba da krene to cimanje,zbog toga i pisem ovaj post,jer je jedina sansa da se popravimo u tom finalu!
I ako sam malo omasio temu,izvinjavam se,osecao sam potrebu da mi ovo bude prvi post.Braco Slaninari,Firmasi,Vojvodinasi,svi na JNA!!!
Љубав и страст,јачају с' годинама!
Drina

Post by Drina »

duh slaninara wrote:Evo iskoristio bi prvi post,od povratka na ovaj forum,posle kratke pauze,na temu koja je od velike vaznosti ne samo po klub,vec i po nas koji ceo zivot patimo,zbog te goruce ljubavi prema Staroj Dami.Slazem se i ja da je odigrano ziceraski,da je Katai odigrao lose,ali prosli smo!To je ipak najvaznija stvar trenutno,ali ima nesto ispred toga.To je 08.05.2013 !
Na taj dan na jna mi moramo da prikazemo nas,slaninare,nas Novi Sad,nasu svetinju,u najboljem mogucem svetlu!
Treba da prevazidjemo sve moguce razlike,da okupimo ljude sa kojima smo nekada zajedno stojali na severu,jugu,istoku,da svi zajedno pokazemo ko smo i sta smo!
Zato vec sad treba da krene to cimanje,zbog toga i pisem ovaj post,jer je jedina sansa da se popravimo u tom finalu!
I ako sam malo omasio temu,izvinjavam se,osecao sam potrebu da mi ovo bude prvi post.Braco Slaninari,Firmasi,Vojvodinasi,svi na JNA!!!
:cheers:
Iako postoji milion i jedan razlog da mracimo.. bukvalno od ovog posta moramo da pocnemo da razmisljamo pozitivno.. da iscimamo bukvalno ceo jebeni Novi Sad! Da ceo grad bude taj dan u odvratnom beogradu! Da nas ode MINIMUM 15 000! :mrgreen: Ajmo ljudi.. od danas krece masovno cimanje. Ovo treba da bude najmasovnije gostovanje bilo koje grupe u Srbiji, ikada!
Last edited by Drina on Wed Apr 17, 2013 10:04 pm, edited 1 time in total.
Firmson89

Post by Firmson89 »

Drina wrote:Ajmo ljudi.. od danas krece masovno cimanje. Ovo treba da bude najmasovnije gostovanje bilo koje grupe u Srbiji, ikada!
Што се финала тиче, ништа више не треба рећи! :mrgreen:

А данас одлично издање, лепа кореографија и број људи, судећи да је чак и радни дан био! О дешавањима на терену већ је све речено, мораће лепша игра у финалу, али за сада је битно да смо прошли! ЖИВЕЛИ! :cheers:
Passion

Post by Passion »

Игру не бих коментарисао из простог разлога зато што су момци одиграли далеко испод својих могућности, далеко. Нисам очекивао гажење као на Карађорђу, али барем неку иницијативу. Овако, на крају реално било је густо. Али без оног 0:3 :mrgreen: . Наша бројност - :cheers: ! Ко још може у овој Србији радним даном да доведе 1000+ људи на гостовање, а да није једним од близанаца? Ћао - здраво! Порука свима је да нас мало мање мрзе, а мало више уче од нас. Свакако још један од незаборавних дана проведених са својим суграђанима уз Стари Клуб. Сада имамо задатак да надмашимо сами себе, нека нас тог осмог буде још више него на прошлом финалу!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
shecky

Post by shecky »

Jos jedna bitna stvar za kup utakmice i neam vise sta reci sem da podrzim post od slaninarskog duha.
Kup nije ligaska utakmica i tamo gde se igraju 2 tekme jednostavno se ne igra kao na ligaskim tekmama.
Psihologija taktika greske sve ima drugacije znacenje tako da s te strane mogu razumeti ovakvo izdanje,nije da nismo mogli nego nismo hteli da napadamo ozbiljno.
Ipak se meni takvo razmisljanje ne svidja ali se isplatilo i ko zna kako bi bilo da smo krenuli da igramo kao u prvoj tekmi.

ps mali(passion) , svaka cast :) tvoji postovi su uvek smekerski ,kulturni :)

zaboravih reci nesto od danas.. posto nisam mogao otici na tekmu, skoknuo sam do najblizeg kafica gde ima arene i na zalost SAMO 5 osoba zainteresovana za gledanje utakmice.. ukljucujuci i mene.. ali lepa strana je sto su od 5 bila 3 klinca :)
Last edited by shecky on Wed Apr 17, 2013 10:11 pm, edited 1 time in total.
Andreyos

Post by Andreyos »

Kada odgledam neku utakmicu naše JSL,a potom neku od liga petice ili LŠ,kao da gledam dva različita sporta.
JSL-All rights reserved.
Ovo danas je opet bilo mučenje,ali oguglali smo već valjda svi,pristup iz prve utakmice bi trebalo da nam bude vodilja.
Abu odličan,Jokić je osim greške kod njihovog gola odigrao vrlo dobro,što je za njegove standarde utakmica sezone,Trajko uvek borben,sreća pa je promašio loptu kod našeg gola,inače bi sudija svirao ofsajd.
Moram da istaknem da me Radoja danas uopšte nije oduševio.Svaka čast za gol,ali je grešio kod većine dodavanja i izgubio je veliki broj duela na sredini.Izmene naravno opet kasne,što nam se može obiti o glavu pre ili kasnije.
Ajde neka više osvojimo i taj Kup i da se igračima skine sa grbače ta obaveza.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
tarantulašajkaš

Post by tarantulašajkaš »

Hoću da pitam forumaše,da li iko ima informacije o tome da li je bilo ikakvih incidenata na na kraju utakmice sa Ofk-om?Pošto sam ovde naišao na neke informacije evo i linka http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Ne znam za vas ali ja pisem Vignjevicu minus za ziherasku igru posle naseg gola.

Sanjam dan kad cemo konacno nekog odvaliti u ovakvim prilikama. Svi su preduslovi bili ispunjeni - kvalitetniji smo bar 3 puta, imamo odlican rezultat, oni u situaciji da moraju da se otvore i igraju fudbal... a Vignja ubacuje malog Kosovića u 91. min.

Cestitke momcima ali voleo bih da malo promenimo mentalitet iz smederevskog u npr. minhenski 8)
Locked