Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: 1/2 finala Kupa: OFK Beograd-Vojvodina (0:1), sreda 16h
Ja sam danas gledao drugo poluvreme i to na kašičicu, preko kompa, bez zvuka, pri čemu je stalno seckala slika. Gore od toga bi bilo samo još da je prenosio Predrag Strajnić.
Koliko sam mogao da naslutim, igra je bila prilično lošnjikava, kod gola su naši ispali kao šarani, a naš gol nisam uopšte ni video.
Sve u svemu, 8.05.2013. opšta invazija. Slažem se i ja da je kup utešna nagrada, ali ja ću mu se ipak radovati. Izvinite na mom pesimizmu, ali ne vidim kako ni 300% uvećanje naših ambicija može da nam pomogne da osvojimo ligu dokle god je ova teška beogradska mafijaška mašinerija prisutna u našem nesretnom prvenstvu.
Koliko sam mogao da naslutim, igra je bila prilično lošnjikava, kod gola su naši ispali kao šarani, a naš gol nisam uopšte ni video.
Sve u svemu, 8.05.2013. opšta invazija. Slažem se i ja da je kup utešna nagrada, ali ja ću mu se ipak radovati. Izvinite na mom pesimizmu, ali ne vidim kako ni 300% uvećanje naših ambicija može da nam pomogne da osvojimo ligu dokle god je ova teška beogradska mafijaška mašinerija prisutna u našem nesretnom prvenstvu.
Last edited by borrissey on Thu Apr 18, 2013 12:17 am, edited 1 time in total.
Nosioci naše igre na pripremama u Turskoj, Katai i Radoja su u velikom padu forme! Šansu pružiti Kosoviću i Gaćinoviću!
DAJ GOL!!!
Katai danas odigrao ispod proseka a da je u padu forme ne bih se nikako slozio..decko ubija! 

Gledao sam sad pregled na SOS-u, iz boljeg ugla se vidi gol OFK Beograda nego na prenosu. Jako loša intervencija našeg golmana, šut ništa posebno, on jedva kači loptu koja se odbija do prečke. Nešto slično golu Grbića u prvenstvu poslednji put. Ostatak utakmice je odlično branio.
Čestitke momcima na prolasku u finale. Vreme je za trofej.
Čestitke momcima na prolasku u finale. Vreme je za trofej.

-
Od sutra vec treba poceti misiju "Invazija na JNA".Evo prilike za marketing kluba.
Bilo bi mocno rasiriti transparent "15000 Firmasa, doslo je po ukradeni trofej kupa"uz odgovarajucu koreografiju.Imamo mnogo jaci tim od Jagodine.Ako budemo igrali kao u prvoj polufinalnoj utakmici razbicemo ih.A ako budemo igrali u grcu bice tesko.
Bilo bi mocno rasiriti transparent "15000 Firmasa, doslo je po ukradeni trofej kupa"uz odgovarajucu koreografiju.Imamo mnogo jaci tim od Jagodine.Ako budemo igrali kao u prvoj polufinalnoj utakmici razbicemo ih.A ako budemo igrali u grcu bice tesko.
Slažem se, danas je bio fantastičan za svoje standarde, odlično je čitao igru, na tv-u je to sjajno delovalo ali opet stoji da je jedan od krivaca za taj gol. Zaista neverovatno kakve pacerske golove primamo, dolazi do kikseva u nizu kompletne odbrane. Vranješ je danas imao malo više prostora nego inače tj više je učestvovao u igri, šteta što onaj sjajan šut desnom skide Lukač. Kada sam vidio prvi kontakt Katai-a sa loptom znao sam da ćemo igrati sa igračem manje sve do nekog 70-tog minuta kada Vignjević pravi prve izmene, katastrofalan danas. Ne znam šta se dešava sa tim momkom, kakve on psihološke probleme ima, ili su u pitanju vanfudbalski/kafanski razlozi, ne razumem takve oscilacije u igri.Andreyos wrote:Jokić je osim greške kod njihovog gola odigrao vrlo dobro,što je za njegove standarde utakmica sezone
Više nego zasluženo smo prošli u finale, pogotovu ako se pogleda dvomeč kao celina, jasno je da smo za klasu bolji od lažnog stogodišnjaka. Ipak današnja partija zabrinjava, opet se vraćaju neke stare loše navike i sindrom ,,malog bojažljivog kluba,, koji nije u stanju da se nosi sa pritiskom. Nadam se da ćemo u finalu konačno razbiti taj maler. Tvrdim da je za nas bolje što je protivnik u finalu Jagodina. Jeste da može biti nekih zakulisnih radnji u režiji Palme ali barem se nećemo boriti protiv bunkera i nećemo imati za nas očigledno preteško breme izrazitog favorita kao što bi bio slučaj sa Javorom.
Samo hrabro do nove pobede

EDIT: Izjave igrača za mondo, koji btw jedini korektno daje vesti o Voši http://www.mondo.rs/s286735/Sport/Fudba ... umsku.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Lepo je pročitati da momci čvrsto stoje na zemlji, da realno sagledavaju situaciju. Između redova se može pročitati pod kakvim su pritiskom bili, mislim da dugo nismo imali ovako psihički zreo sastav.
Last edited by Boske87 on Thu Apr 18, 2013 2:14 am, edited 1 time in total.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ken mahniti
Sve razumem,ne bas sjajna igra sa par bljestavih poteza,nas prolazak u finale i pobeda protiv laznog stogodisnjaka,solidna brojnost nasih navijaca sa simpaticnom koreografijom...ali dokle vise ova kretenisanja drzavnih organa i trocasovno putesestvije do tupave karaburme.... 

-
katai izgleda kako odigra prvih 5 min. tako igra celu tekmu,il mu krene ili ne i nema sanse da proradi tokom tekme.ukupno gledano a najvise zbog prvog meca i demoliranja ofke u njemu potpuno zasluzeno idemo u finale.pisao sam i pre utakmice da je kup takmicenje nezahvalno jer ti sav trud i rad staje u jednu utakmicu i video se veliki grc u igri zbog toga.ako bog da da vise osvojimo taj kup(posle 5 finala zasluzili smo) i da se dogodine potpuno okrenemo prvenstvu i damo svoj maksimum jer ove godine da smo se bolje organizovali od pocetka prvenstva svasta bi bilo.ne razumem mentalitet nasih igraca da ne dotuku protivnika posle 1-1 kad su oni skroz pali a mi u par navrata isli u izgledne kontre,moramo da imamo motiv i mentalitet da uvek i svakog hocemo da pobedimo.u finalu s jagodinom moramo od pocetka da pokazemo ko je ko i da im nametnemo nasu igru,sanse 60-40% za nas,optimisticki.osvajanje kupa nama bi mnogo znacilo,konacno bi krunisali neki dobar rad i nesto osvojili,dobili bi na samopouzdanju,dobili bi na rejtingu.sudeci po radu kluba i igrama do sada nas interesuje pobeda u finalu kupa i pobeda protiv cigana u zadnjem kolu a ostalo u prvenstvu kako bude,bitno je da igramo na nivou.

Ostatak slika je u Galeriji. http://www.fkvojvodina.com/galerija.php ... vodina+1:1+(polufinale+kupa" onclick="window.open(this.href);return false;)
Hvala Camelu!
UPRAVA NAPOLJE!!!
Re: 1/2 finala Kupa: OFK Beograd-Vojvodina 1:1 (ukupno 1:2)
Хвала Камелу за слике!
Шта рећи после овог историјског меча? Остварен је пласман у још једно финале и то ваља памтити. Видело се од првог минута да момци играју у грчу и да је страх од неуспеха урадио своје. Посебно је лош био Катаи. Са друге стране судија је дозволио преоштре стратове према Абубакару док је тешко побројати колико је лаката завршило у реону лица наших играча. Прљаво и ниско а посебно у томе је предњачио тамнопути играч Офк Београда. Једина замерка је што су нас офковци претрчали, то се понавља по ко зна који пут. Код њиховог гола је кикснула читава одбрана, то је фудбал и зато јесу куп такмичења посебно занимљива. Једна грешка може да реши све. Желео бих јавно да се захвалим одговорним лицима за довођење Енвера и Врањеша. Да Врањеш може да трчи био би без сумње најбољи играч лиге док је Енвер постао носиоц наше игре, мотор покретач свих опасних акција. Посебно ми се свидела игра младог Радоје, колико је само лопти одузео, како се открива, преузима одговорност и дели пасове. Јесте да је при крају пао са трчањем из чега су произишле и грешке(требао је ваљда тренер то да види) али овај јуноша нам је донео финале!
Велика похвала иде и навијачима Војводине који су још једном успели да у сред Београда направе домаћу атмосферу. Поставили смо и нови рекорд у бројности на Карабурми.
Драго ми је што наш бивши тренер није одмарао играче(као што је урдио са глодарима) и да су пале разне дојаве и шпекулације о томе како ће нас Офк пустити. Све у свему ваља се ангажовати мобилисати за инвазију на Марков дан!
Шта рећи после овог историјског меча? Остварен је пласман у још једно финале и то ваља памтити. Видело се од првог минута да момци играју у грчу и да је страх од неуспеха урадио своје. Посебно је лош био Катаи. Са друге стране судија је дозволио преоштре стратове према Абубакару док је тешко побројати колико је лаката завршило у реону лица наших играча. Прљаво и ниско а посебно у томе је предњачио тамнопути играч Офк Београда. Једина замерка је што су нас офковци претрчали, то се понавља по ко зна који пут. Код њиховог гола је кикснула читава одбрана, то је фудбал и зато јесу куп такмичења посебно занимљива. Једна грешка може да реши све. Желео бих јавно да се захвалим одговорним лицима за довођење Енвера и Врањеша. Да Врањеш може да трчи био би без сумње најбољи играч лиге док је Енвер постао носиоц наше игре, мотор покретач свих опасних акција. Посебно ми се свидела игра младог Радоје, колико је само лопти одузео, како се открива, преузима одговорност и дели пасове. Јесте да је при крају пао са трчањем из чега су произишле и грешке(требао је ваљда тренер то да види) али овај јуноша нам је донео финале!
Велика похвала иде и навијачима Војводине који су још једном успели да у сред Београда направе домаћу атмосферу. Поставили смо и нови рекорд у бројности на Карабурми.
Драго ми је што наш бивши тренер није одмарао играче(као што је урдио са глодарима) и да су пале разне дојаве и шпекулације о томе како ће нас Офк пустити. Све у свему ваља се ангажовати мобилисати за инвазију на Марков дан!
U sledecoj utakmici Abu igra 100tu utakmicu za Vojvodinu (izvor Mondo), pa neka je sa srecom.
mozda je 15000 malo preterano ali mislim da je 10000 sasvim realnoFCVNS1914 wrote:Od sutra vec treba poceti misiju "Invazija na JNA".Evo prilike za marketing kluba.

Sto se tice utakmice nije ispalo 0:3 kao sto se sve vreme pevalo u busu 11, ali bitan je prolaz.
Radoja resio mec, nadam se da ce to i njemu i ostalim 'omladincima' malo da poveca samopouzdanje. Prvi put se stize na vreme i prvi put se izlazi sa stadiona pre svih..blago je reci da sam bio sokiran

A da i pored toga sto su lazni stogodisnjaci mnogo mi je krivo sto ovaj klub nema malo vise navijaca, da se makar na ovako bitnim utakmicama ne skuplja cigansko-grobarska masa da bi pevala pola madjar pola ustasa

OOO KUPA FINALE!!!
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Ako je verovati nasim statisticarima ovo mu je bila 100taDekiFirma wrote:U sledecoj utakmici Abu igra 100tu utakmicu za Vojvodinu (izvor Mondo), pa neka je sa srecom.
http://www.fkvojvodina.rs/2013/04/ofk-b ... odina-1-1/" onclick="window.open(this.href);return false;U 22. minutu na sceni je Abubakar koji je odigrao 100. jubilarni meč u dresu Vojvodine
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Idealna prilika da se skupimo u jos vecem broju nego pre dve godine!Telep wrote:mozda je 15000 malo preterano ali mislim da je 10000 sasvim realnoFCVNS1914 wrote:Od sutra vec treba poceti misiju "Invazija na JNA".Evo prilike za marketing kluba.
Bilo bi mocno rasiriti transparent "15000 Firmasa, doslo je po ukradeni trofej kupa"uz odgovarajucu koreografiju.Imamo mnogo jaci tim od Jagodine.Ako budemo igrali kao u prvoj polufinalnoj utakmici razbicemo ih.A ako budemo igrali u grcu bice tesko.![]()
![]()
...
Iskreno se nadam da ce ovaj put finale proci bez podmetacina od strane policije, sudija, i cele te druzine, kao i da nece biti nepotrebnih politickih parola i vredjanja, pa da konacno uzmemo taj kup i dogodine se okrenemo osvajanju trece titule.

Interesantno je da nas Jagodina nije pobedila do sada.
Pobeda: 7
Nerešeno: 5
Poraz: 0
Dati/primljeni golovi: 17 : 6
Ono sto nama nece ici u prilog je sto ih poslednjih godina jako tesko pobedjujemo i to uglavnom sa minimalnim rezultatom.
Pobeda: 7
Nerešeno: 5
Poraz: 0
Dati/primljeni golovi: 17 : 6
Ono sto nama nece ici u prilog je sto ih poslednjih godina jako tesko pobedjujemo i to uglavnom sa minimalnim rezultatom.