24. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:0
Re: 24. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:0
Briga me za mesta na tabeli .. ja sam reko meni je svejedno dal smo 12 ili 4 ... ,prvi ili whatever..
A sto se ove tekme tice ,lepo je videti nova imena u timu ali ipak je po meni besmisleno ovo sto je Vigi uradio.
Da se razumemo .. ovo ima samo 1 dobru stranu a to je da vidimo rezerviste u takmicarkoj utakmici. I to ne 2 ili 3 nova igraca nego skoro celu postavu ,da pritisak bude nanjima. I reko bih da se bas i nisu proslavili..
Jeste igrali smo 80min za igracem manje ali mi smo Vojvodina ..korneri 14-0 ? jbt!!! sramno
Vigi je ovakve avanture trebo da radi davnih dana ali naravno ne ovako drasticne izmene.
Ali nema veze posto znamo da ionako ne mozemo biti prvi a drugo mesto meni licno nista ne znaci, mogu reci slobodno da do kraja prvenstva imamo samo 1 bitnu tekmu i to znam na koju tekmu se misli.
Da se razumemo .. nije ovo moja volja sto je tako ,nego upravo kluba za koji navijamo.
A sto se ove tekme tice ,lepo je videti nova imena u timu ali ipak je po meni besmisleno ovo sto je Vigi uradio.
Da se razumemo .. ovo ima samo 1 dobru stranu a to je da vidimo rezerviste u takmicarkoj utakmici. I to ne 2 ili 3 nova igraca nego skoro celu postavu ,da pritisak bude nanjima. I reko bih da se bas i nisu proslavili..
Jeste igrali smo 80min za igracem manje ali mi smo Vojvodina ..korneri 14-0 ? jbt!!! sramno
Vigi je ovakve avanture trebo da radi davnih dana ali naravno ne ovako drasticne izmene.
Ali nema veze posto znamo da ionako ne mozemo biti prvi a drugo mesto meni licno nista ne znaci, mogu reci slobodno da do kraja prvenstva imamo samo 1 bitnu tekmu i to znam na koju tekmu se misli.
Da se razumemo .. nije ovo moja volja sto je tako ,nego upravo kluba za koji navijamo.
Upravo to. Ako mi osvojimo kup i zadrzimo trecu poziciju, cetvrtoplasirani ide u Evropu.Casual wrote:Sve si dobro rekao. A s obzirom da se za trece mesto i za kup borimo sa istim protivnikom, jedino nas 5. mesto i ne osvajanje kupa izbacuje iz Evrope.Stexman wrote:Jel mozes ovo da malo pojasnis? Koliko ja znam mi imamo prava na 3 predstavnika u Ligi Evrope!? Sa obzirom da jedan od ta tri ide preko kupa, samo drugi i treci na tabeli idu u kvalifikacije za LE. Ili sam ja nesto pobrkao?Helm wrote:Pisao sam vec o tome, moramo pasti na 5. mesto i da izgubimo kup da bi ostali i bez Evrope.
Gledajuci snimak, crveni za Vuleta opravdan. Za prvi zuti ga razumem bila je gol sansa, ali za onaj drugi start rukom totalni debilizam.
Po sansama je delovalo kao da nas nema na terenu i da nas pretrcavaju kao od sale.
Lepo za nasu decu na terenu, ali iskren da budem ocekivao sam mnogo vise cak i sa igracem manje koji smo imali.
Po sansama je delovalo kao da nas nema na terenu i da nas pretrcavaju kao od sale.
Lepo za nasu decu na terenu, ali iskren da budem ocekivao sam mnogo vise cak i sa igracem manje koji smo imali.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Sramota, tako lako odustajemo od svega,taman malo zakuvamo i odma u misiju rupu, koje odmaranje igraca,od cega , pa imali su 3 meseca zimskih priprema.Pa sta da igraju Englesku ligu ,bili bi na aparatima.
Jasno je da je utakmica sa OFK bila zatvorena(neigranje Petra Grbica, poraz na Karadjordju...) ,jos pre njenog pocetka,nazalost cini mi se da smo i Hajduku nameravali prepustiti 3 boda,Vuletov crveni...,ali Kuljani nisu znali da je odrade.
Voleo bi sledece sezone da ispadnemo u prvom kolu ovog nizerazrednog takmicenja zvanog Kup, pa da nezavrsavamo sezonu usled sezone,vec da igramo za grb i navijace, ako je to nekome jos bitno.
Jasno je da je utakmica sa OFK bila zatvorena(neigranje Petra Grbica, poraz na Karadjordju...) ,jos pre njenog pocetka,nazalost cini mi se da smo i Hajduku nameravali prepustiti 3 boda,Vuletov crveni...,ali Kuljani nisu znali da je odrade.
Voleo bi sledece sezone da ispadnemo u prvom kolu ovog nizerazrednog takmicenja zvanog Kup, pa da nezavrsavamo sezonu usled sezone,vec da igramo za grb i navijace, ako je to nekome jos bitno.
Сачекај зар није паметније дати омладинцима прилику да се уиграју и стекну неки континуитет играња? За шта ми купимо бодове реци ми молим те? За титулу? За друго место? Реци ми само ко ће играти када оде Абу, Трајковић, Вулићевић...? Стварно смо мајстори, никада нам ништа није по вољи. Пуна подршка Вигњевићу у овоме. Треба размишљати унапред, треба правити тим. А тим се не прави преко ноћи. Треба да играју и да стичу исткуство поред старијих играча док су још ту. Другачији, и бољи, начин за напредовање не постоји.
Last edited by Passion on Sun Apr 21, 2013 7:12 pm, edited 1 time in total.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Slazem se u potpunosti.Grba_NS wrote:Puna podrska nasem treneru za postavu koju je izveo. Treba hrabrosti za ovako nesto, i nadam se da ce nastaviti ovim putem, narocito sad kad je gotovo izvesno da cemo biti treci - ni gore ni dole. Ocigledno covek ima svest kakvo blago medju klincima imamo, kao i cinjenicu da nas 3-4 nosioca igre gotovo sigurno napustaju na kraju sezone.
Slazem se sa Stevanom ali samo pod uslovom da ga ove godine osvojimo.
Passion, pazi ako je to tako kako kazes onda je to mogao i ranije da radi a ne non stop isti igraci da igraju.
Zasto Abu mora da igra svaku tekmu? Ili Vule recimo..
Zasto onda vadi Susnjara kad je Vule dobio crveni i fakticki igramo bez napadaca?
Zar nije logicnije bilo kada vec ne igra niko ziv iz prve postave ,ostaviti tog Susnjara na terenu ,izvaditi Marka ili Kosovica ,i preskakanjem sredine terena probati pobediti?
Jos samo da dodam da stara ortcana fraza steknuti iskustvo pored starijih igraca.. iskustvo se stice samo godinama,pa nisu oni pali s marsa pa da im nije jasno kako se igra fudbal...
To mi dodje kao takodje ona otrcana fraza.. kad izgubis pa neko izjavi da moramo izvuci pouke iz ovog meca .. pa ako neko mora 150 puta u karijeri da izvlaci pouke taj je onda gloop ko k***c!
Passion, pazi ako je to tako kako kazes onda je to mogao i ranije da radi a ne non stop isti igraci da igraju.
Zasto Abu mora da igra svaku tekmu? Ili Vule recimo..
Zasto onda vadi Susnjara kad je Vule dobio crveni i fakticki igramo bez napadaca?
Zar nije logicnije bilo kada vec ne igra niko ziv iz prve postave ,ostaviti tog Susnjara na terenu ,izvaditi Marka ili Kosovica ,i preskakanjem sredine terena probati pobediti?
Jos samo da dodam da stara ortcana fraza steknuti iskustvo pored starijih igraca.. iskustvo se stice samo godinama,pa nisu oni pali s marsa pa da im nije jasno kako se igra fudbal...
To mi dodje kao takodje ona otrcana fraza.. kad izgubis pa neko izjavi da moramo izvuci pouke iz ovog meca .. pa ako neko mora 150 puta u karijeri da izvlaci pouke taj je onda gloop ko k***c!

Ја само генерално подржавам то што ради. А то да ли ће он убацити све клинце у тим утакмицама или само неке, то је већ његова ствар - он је запослен као тренер, не ја. И не слажем се да је стицање искуства поред старијих само отрцана фраза. Да је отрцана фраза онда би на пример Арсенал био најбољи на свету, али од Анрија они немају искусног вођу који ће предводити те све младе играче, јел тако? За сада је океј, и мислим да ово може донети нешто боље. Са оваквом поставом на небитним утакмицама има шансе да неки клинац ''експлодира''.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Heh ,svejedno i dalje mislim da nisi u pravu posto znam da si i ti sam jos klinac ,ja bas i nisam, tako da znam dobro o cemu pricam.
Al nema veze, jedino sto mi se svidja sa Vigijem je to da tim i trener imaju taj pravi timski duh ,nesto sto odavno nisam video.
Al nema veze, jedino sto mi se svidja sa Vigijem je to da tim i trener imaju taj pravi timski duh ,nesto sto odavno nisam video.
Samo da razjasnimo, po tebi nasi omladinci treba da sede do neke 22. godine recimo i onda svi da se prekomanduju u prvu postavu jer ce tad vec biti iskusni? Svaki od tih ultratalentovanih omladinaca, bude li sedeo na klupi redovno narednih par godina moze komotno da se prekomanduje u trenere petlica umesto terena.shecky wrote:iskustvo se stice samo godinama,pa nisu oni pali s marsa pa da im nije jasno kako se igra fudbal...
I prijateljski savet, posto smo ovde svi mi nasi, mani se te diskriminacije po godinama. Momak zrelo pise i nema nikakvog razloga da se njegovi postovi ne uzimaju za ozbiljno.
Evo ja se recimo slazem sa njegovom konstatacijom, klincima trebaju iskusni igraci da posmatraju njihove kretnje i ponasanje na terenu kao i da od istih prime konstruktivnu kritiku u momentu kada im trener ne moze prici i objasniti sta su trebali da urade. A pazi, ne znas koliko ja imam godina, mora da sam klinac?
Nisam ja nista lose hteo reci stim ,nemoj da mi izvrces reci.
Jednostavno receno ovako kako je to Vigi izveo se ne radi.
Ne mozes staviti maltene celu postavu koja do sada zajedno tako nikada nije igrala pre.
Ako zelis da omatoris mladog igraca onda ga stavis sa starijima koji mogu da pokriju njegove eventualne greske(koje nece doci zbog neiskustva nego zbog straha) ,a to znaci da mozes staviti 2-3 max ,naravno pod uslovom da na samoj utakmici ides na pobedu.
Hipoteticki ,zamisli varijantu da smo pukli 5-0? Sta mislis kakva bi bila psiha tih momaka koji su igrali u subotu?
Sa kakvim samopouzdanjem bi igrali bilo koju narednu tekmu...
Jednostavno receno ovako kako je to Vigi izveo se ne radi.
Ne mozes staviti maltene celu postavu koja do sada zajedno tako nikada nije igrala pre.
Ako zelis da omatoris mladog igraca onda ga stavis sa starijima koji mogu da pokriju njegove eventualne greske(koje nece doci zbog neiskustva nego zbog straha) ,a to znaci da mozes staviti 2-3 max ,naravno pod uslovom da na samoj utakmici ides na pobedu.
Hipoteticki ,zamisli varijantu da smo pukli 5-0? Sta mislis kakva bi bila psiha tih momaka koji su igrali u subotu?
Sa kakvim samopouzdanjem bi igrali bilo koju narednu tekmu...
To je druga stvar.
Ja recimo isto ne bih stavio takvu postavu, i ne podrzavam sto je izmenio celu ekipu. Ali podrzavam sto ima ideju da pruzi sansu mladima.
Nije mi cilj da ti izvrcem reci, znam sta si hteo da kazes, ali bezveze je da koristis argument "nisi u pravu jer si klinac pa ne znas". Svako ima pravo na svoje misljenje i pravo da obrazlozi isto. Ako se ne slazete, to je skroz ok, ali ne znaci automatski da on nije u pravu samo zato sto ima ne znam ni ja koliko - 15, 16 godina.

Nije mi cilj da ti izvrcem reci, znam sta si hteo da kazes, ali bezveze je da koristis argument "nisi u pravu jer si klinac pa ne znas". Svako ima pravo na svoje misljenje i pravo da obrazlozi isto. Ako se ne slazete, to je skroz ok, ali ne znaci automatski da on nije u pravu samo zato sto ima ne znam ni ja koliko - 15, 16 godina.
Nisam moderator ali mi je jasno zašto postoji pravilo od ograničenom postovaju, tj 1 post u 6 sati ako se ne varam. Postaje zamorno pratiti temu ako se ona svede na repliciranja a materijala za isti itekako ima. Svašta sam ovde pročitao na 2 strane, od toga da nam je ofk-a pustila do toga kako omladinci nemaju pojma i sl. Ako želimo 11 Mitoševića u prvom timu za godinu-dve, tada trebamo igrati stalno u najjačem sastavu i ganjati tu imaginarnu titulu.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma slazem se Helm ,pa ja sam to hteo i da kazem,da fuzbal nije kao neki drugi posao..
Ti kad izadjes iz neke sr skole nemas 3 cuke o poslu s kojim ces se baviti imas strah bojis se svega i pritom nemas pojma
veruj mi znam.
E tu ti zaista pomazu stariji jer jedno je teorija a drugo je praxa.
Ali kod fuce bok te.. pa npr taj Nastic ne igra fudbal od juce.. igra ga vec sigurno 10 godina i nemoz reci da je za njega nesto strano kad igra u prvom timu.
Strano sa srtucne strane mu sigurno nije ali naravno da ima straha da se boji da ne zajebe nesto pa da on bude kriv zbog neuspeha itd itd ali to nema veze sa iskustvom posto ga on vec ima kao i svi ostali ,to vise ima veze sa psihom i samopouzdanjem ,a tu ti tesko moze Jokic pomoci osim ako je diplomirani psiholog
Ti kad izadjes iz neke sr skole nemas 3 cuke o poslu s kojim ces se baviti imas strah bojis se svega i pritom nemas pojma

E tu ti zaista pomazu stariji jer jedno je teorija a drugo je praxa.
Ali kod fuce bok te.. pa npr taj Nastic ne igra fudbal od juce.. igra ga vec sigurno 10 godina i nemoz reci da je za njega nesto strano kad igra u prvom timu.
Strano sa srtucne strane mu sigurno nije ali naravno da ima straha da se boji da ne zajebe nesto pa da on bude kriv zbog neuspeha itd itd ali to nema veze sa iskustvom posto ga on vec ima kao i svi ostali ,to vise ima veze sa psihom i samopouzdanjem ,a tu ti tesko moze Jokic pomoci osim ako je diplomirani psiholog

-
Apropo ove price o minutazi omladinaca.Treba nam B tim koji ce igrati drugu ligu, u kom ce pretezno igrati omladinci i igraci koji su na pragu A tima.Drugacije je igrati u takvom timu pred ocima strucnog staba A tima, nego na pozajmici u npr Sutjesci.
Pozdravljam potez Vignjevica da promeni postavu na ovom mecu.Ko zna kako bi tim odigrao da nije bilo iskljucenja.Vignja mora nauciti bolje da koristi izmene u toku utakmice.
Pozdravljam potez Vignjevica da promeni postavu na ovom mecu.Ko zna kako bi tim odigrao da nije bilo iskljucenja.Vignja mora nauciti bolje da koristi izmene u toku utakmice.