Koliko znam, do plejofa mogu i kvalifikacije za Ligu Evrope. E sad, da li se menjaju neke propozicije - to ne znam.podbara wrote:Да ли може неко да објасни шта тачно није у реду с нашим стадионом? Просто је невероватно да овде могу да се играју утакмице квалификација за Европско првенство док на пример пред кола такмичења за лигу европе као не могу? Ала нам Уефа лупа шамаре, то је невероватно.
Ружнал wrote:Делегат: Стаменковић је ударен; Пискавац: Није истина!
Дисциплинска комисија ФСС одлучила је да суочавањем разреши инцидент који се догодио на „Карађорђу“ после утакмице Војводина – Слобода (2:1).
С једне стране стајаће делегат Ненад Николић, на другој тренер Ужичана Љубиша Стаменковић. Николић је у извештају са утакмице забележио да је Стаменковића пред свлачионицом напао један од навијача домаћег тима и ударио га у лице.
Тренер Слободе, међутим, изјавио је да се тако нешто није догодило и негирао наводе Николића.
Датум суочења није одређен, али је за овај случај веома важно да се утврди ко говори истину. Ако је тренер Слободе нападнут, Војводина ће бити кажњена због лоше организације утакмице.
Ако Стаменковић „победи“, биће интересантно видети како ће комисија проценити извештај делегата.
Prenosili bi i danas verovatno neki meč, ali danas je mega/giga/turbo dizel duel u basketu pa je sve ostalo nevažno.DekiFirma wrote:Sto je bitnije, a ono sto me najvise nervira, je to da jebena Arena koja ima ugovor sa Zajednicom da prenosi 3 utakmice po kolu, ne postuje isti.
Prvih par kola su prenosili 3 utakmice, pa su se spustili na 2 (medju tim utakmicama UVEK Partizan), a sad samo jednu (opet Partizan).![]()
Nemam problem sa navedenim klubom, ali imam problem sa tupavom Arenom koja nam pusta po 2-3 prenosa hrvatske lige i bosanske, a srpske ne.