Trenutno igram sezonu 2018/19 (hladno ovih dana ...

)
Kao sto sam ranije pisao prve sezone sam uzeo duplu krunu , druge sezone sam se plasirao u ls i zavrsio kao treci u grupi i ispao u 1/16 finala uefa kupa... Od igraca nisam nikog dovodio sem Titona (poljak) i jednog kolumbijca napadaca(koji se zadrzao samo polusezonu pa je prodat za 2,5 M eura ) zavrsavam sezonu kao drugi u ligi a u kupu sam odmah ispao ...
U sezoni 2015/16 ipak idem u ls posto je koeficijent nase lige porastao ali u onoj tezoj grupi i tu me zreb pogleda i dobijem staru musteriju psv i prodjem dalje , dovodim afrikanaca na tone prodajem vukcevica , trajkovica i titona a dovodim Delaca. Ispadam iz ls kao zadnji u grupi samo 2 boda ... Od afrikanaca dvoijca se bas isticu i pocinju sve vise da igraju a ostali su na pozajmicama i imaju zapazene uloge u tim timovima ... Na kraju osvajam ligu i ispadam iz kupa u 1/4 finalu .
Sezna 2016/17 prodajem vulicevica 2m, delaca 3m, Sprema 1.5 , Ilica 2 i Ivanica 1 el monira 2m par afrikanaca koji mi nikad nisu ni nastupili za fkv vec samo na pozajmicama i od prilike od tih transvera sam zaradio preko 10 m eura, dovodim nekog klinca napadaca iz Sahtjora za 4.5 M eura , Danca (sa poljskim prezimenom) levi bek (free) golmana ceha za 300k, Pavlovskog za 1m, desnog beka iz hondurasa za oko 300k posto su svi sem danca imali po 18 godina nisam imao problema da igram sa vise stranaca u ekipi a i ova 2 afrikanca sto sam ranije doveo su blizu dobijanja naseg drzavljanstva ... I pred pocetak sezone Balsa se javlja i kaze kako je nasao sponzora za stadion 2.5m eura godisnje i da ce se stadion prosiriti za 5000 mesta do decembra ! lagano ulazim u ls i dobijam malo laksu grupu , Atletiko ,Seltik i Ajax. Nisam ni jednu izgubio kuci x sa atletikom i dve pobede protiv seltika i ajaxa u gostima sam izgubio 4:0 od atletika , dobio seltik i igrao x u amsterdamu . Zavrsavam kao drugi i idem dalje ! zreb mi dodeli anderleht , prva u briselu taman kad sam mislio da ce biti x mijat u 90+4 daje gol , kuci povede anderleht na kraju djurdjevic i kosvic preokrecu na 2:1 i tako prolazim u 1/4 finale protiv Man utd prva u mancesteru puknem 4:2 i kuci 1:1... osvajam titulu i kup ! prosek gledalaca na kraju sezone 10k !
Sezona 2017/2018 Dolaze Brkic (free agent ) , Peruanac iz cegre (arujo) za 1,8m i jos jedan peruanac napadac (free agent)
Ulazim direkt u ls (napreduje liga

) u grupi sam sa Man city , Psg i Rapid Bec

sa 7 bodova zavrsavam kao treci i idem u ligu evrope ! dinamo zg (rasturam ih obe ) pa idem na fiorentinu 3:1 u ns 2:3 u firenci 1/4 finala seltik 4:3 u ns u 2:1 u glazgovu , polufinale
Zenit 0:0 u ns i 1:1 tamo , prolazim u finale ceka me Juventus !!! Finalna utakmica (moram da prizanm da sam zapisao pre nje ) igram sa 3 zadnja vezna i vijam kontre ... prvo poluvreme 0:0 , u drugom poluvremenu negde 70 minut djurdjevic 1na 1 sa bufonom faul bufona direkt crveni i penal , puca kosovic i promasuje (kad nisam monitor razbio nikad necu ... ) iako ovi imaju igraca manje ja necu da zurim vec nastavljam po starom ... kraj regularnog dela i dalje 0-0 , produzeci 1:0 za juventus u prvom minutu , krecem u totalnu ofanzivu i krecu korneri i promasaji za 1 cm ... u drugom produzetku menjam napadaca ubacujem tog Peruanskog napadaca mesto pavlovskog i igram sa 2 spica negde 5 minuta pred kraj produzetaka Djurdjevic ga mece i idu penali ! penal serija 5:3 za vozu brka kapiten dize pehar ! posle 10 godina igranja fm konacno uzimam evropski trofej sa vosom !!! Osvajam i ovu nasu nesrecnu ligu relativno lako mada su me cigani pratili do 20tog kola ... Prosek gledalaca 14k
2018/19 Srbija, Cg i Bih ulaze u EU more engleskih i italijanskih klubova mi salje ponude za igrace ... tako prodajem Djurdjevica za 12M eura 20% od sledeceg transfera i 2 M posle 20 golova u ligi Arsenalu , Poletanovica u Cataniu za 6m . ne dovodim nikog vec ubacujem u vatru klince iz omladinske skole a ukrajinac i peruanac zamenjuju djurdjevica . U super kupu celsi koji me je odro 5:1... U ls sam drugi nosilac u grupi sam sa dortmundom , zenitom i glazgow rangers (kad su se pre vratili

) dobijam sve utakmice osim protiv dortmunda x u ns i 3:0 tamo ... Prolazim dalje i sad treba da igram sa atletikom ... E onda pravim OGROMNU gresku na polusezoni prodajem ukrainca (koji je za polusezonu dao samo 6 goliva ) za 16 miliona milanu racunajuci na peruanca (koji je dao 16 golova) i 2 klinca koji su solidni napadaci (za nasu ligu bogovi) e onda porto na zadnji dan prelaznog roka salje ponudu za peruanca od 800eura ( a gari je vredeo 3.5M ) i klub prihvati jer je imao klauzulu u ugovoru da moze da ode za 800k (nisam citao sta pise malim slovima ) tako da sada imam ogroman problem i zavisim od igraca od 19 i 17 god u napadu .
To je to za sada ...