Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Uprava

Post by Deep Purple »

ernesto wrote: Sun May 29, 2022 5:12 pm Dogovorio sam se sa @Radoye, @Voja i @Turija da gostije za nekih 6 meseci , da mu damo vremena.
Zašto odmah ne dođe, pa za šest meseci da rezimiramo prelazni rok i ostala dešavanja?
Da nam približi neke ideje, šta želi da uradi u prelaznom roku itd itd...
Turija

Post by Turija »

Nemam u inboxu direktno to pitanje, ali u principu nemam nista protiv gostovanja Predsednika FKV na Forumu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Sun May 29, 2022 6:28 pm
ernesto wrote: Sun May 29, 2022 5:12 pm Dogovorio sam se sa @Radoye, @Voja i @Turija da gostije za nekih 6 meseci , da mu damo vremena.
Zašto odmah ne dođe, pa za šest meseci da rezimiramo prelazni rok i ostala dešavanja?
Da nam približi neke ideje, šta želi da uradi u prelaznom roku itd itd...
Ako dodje odmah samo ce ga ljudi iznapusavati k'o nesretnog Psiholjuba onomad. Ovako posle par meseci cemo videti vredi li ga uopste zvati ili ne.

Mislim, ne mogu da krivim nikoga od nas ko je frustriran ovim sto se dogadja u i oko kluba i na kakve smo niske grane spali, ali jbg ako iscimas da dovedes nekoga samo da bi ga na'ranili kurcem sledeci put nikoga vise neces moci da dovedes.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ernesto

Post by ernesto »

Ljudi samo malo strpljenja, radi se na svim poljima.
Bice i iznenadjenja :cheers:
Banujte me molim vas :beg:
slanobarac

Post by slanobarac »

https://nova.rs/vesti/politika/ovo-su-h ... unu-video/
Novi prilog za biografiju predsednika našeg kluba.
Sve ovo me jako podseća na dolazak Bate na čelo kluba. Kontroverzni biznismen sa puno para, medijski ispraćen, mnogo obećava i uz pomoć botova uverava da je baš on taj "spasilac" koji će izvući Vošu iz čabra. Daj Bože da grešim ali ponoviću po stoti put da mi ovaj čovek ne uliva poverenje.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Mon May 30, 2022 8:35 am https://nova.rs/vesti/politika/ovo-su-h ... unu-video/
Novi prilog za biografiju predsednika našeg kluba.
Sve ovo me jako podseća na dolazak Bate na čelo kluba. Kontroverzni biznismen sa puno para, medijski ispraćen, mnogo obećava i uz pomoć botova uverava da je baš on taj "spasilac" koji će izvući Vošu iz čabra. Daj Bože da grešim ali ponoviću po stoti put da mi ovaj čovek ne uliva poverenje.
@Slanobarac pre svega apsolutno se slažem sa tobom.
Ali ne vidim potrebu da se svaki tekst ovde objavljuje.
Svi znamo ko je i šta je Zbiljić i slični njemu i ne treba sad da nam se crta ovde to. Niko ovde njega lično ne podržava već isključivo da koliko god je to moguće uredi malo ovaj klub. Ako se gleda svetski fudbal retko ko je tu pošten. Od Oligarhije, Italijanskih porodica, političara do krvavog novca sa bliskog Istoka itd... Davno su takvi ušli u fudbal i oteli ga ljudima. Ne trebamo mi sad da govnima zatrpavamo Zbiljića. Zaslužio je makar malo kredita makar zbog OK. I to ne zbog rezultata uz malo ulaganja tu se stvori rezultat već eto zbog svega ostalog od marketigna do same atmosfere u klubu. A videli smo i da OK ne praštaju uspeh, šta bi nas tek čekalo u fudbalu... I ovaj upis nije da ja branim njega, baš me briga za Zbiljića ali ovo nije problem u Srbiji već svuda. U Grčkoj predsednici mlataraju pištoljima po terenu. Ima mala milijarda raznih primera.
Recimo imamo ovde Čukarički koji je kao neki primer privatnog kluba ali ja nešto sumnjam u tu priču. Filijalu im drži Dunjić. Mi kao navijači imamo samo dve opcije, da zažmurimo oko i pratimo ovo što se dešava uz neku nadu da će sutra biti bolje a i da će Zbiljić makar malo više od prethodnika da gleda malo manje svoj džep a više klupski interes. Ili da prestanemo da pratimo Vojvodinu i domaći/svetski fudbal.

A što se mene tiče nije loša ideja koju jenneko skoro spomenuo a to je da osnujemo i novi klub i nazovemo ga Vojvodina, koliko god da je u mojoj moći finansijski ja bih pomogao a možda i igrački :mrgreen:
@Turija trener a @Voja sportski direktor i da se ćeramo :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Mon May 30, 2022 10:11 am A što se mene tiče nije loša ideja koju jenneko skoro spomenuo a to je da osnujemo i novi klub i nazovemo ga Vojvodina
Ovaj mali što radi na strugu on će biti bek,
Komšija iz kantine-golman.
Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa - kak'i dva!
Ima da budemo najbolji! :mrgreen:

Ne planiram da se vracam uskoro, ali posto dokle god igram ovde planiram da polozim par trenerskih nivoa, tako da kad se vratim uvek mogu da podelim znanje engleskog nizeligaskog nabadanja lopte na krila. :greenbutt:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Mon May 30, 2022 10:11 am A što se mene tiče nije loša ideja koju jenneko skoro spomenuo a to je da osnujemo i novi klub i nazovemo ga Vojvodina, koliko god da je u mojoj moći finansijski ja bih pomogao a možda i igrački :mrgreen:
@Turija trener a @Voja sportski direktor i da se ćeramo :mrgreen:
Kakav bi se tu fudbal igrao... poznavajuci navedeni dvojac,niko ne bi bio prvotimac ako nema kvalitet,veze vam nista ne bi znacile. Garantujem da bi nam golman bio najbolji u ligi i medju prvim strelcima (ne iz penala,vec iz degaziranja),da sudije nijedan penal ne bi sudile protiv nas tokom cele sezone :mrgreen: ,a disa bi dao sve od sebe da dovede i odredjena extremna pojacanja (makar ih i lagao za plate :D ). Igralo bi se toliko atraktivno da bi imali najbolje termine na Areni :D
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/13155 ... avni-motiv
Ne kacim zbog demagogije, vec informacije da cemo u sredu ''saznati'' imena u sportskom sektoru.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@GospodinFKV Koju poziciju igraš? Štopera?
@Voja
Na mestu počasnog predsednika Đumi, na mestu predsednika @Slanobarac da vidimo kako će obezbediti budžet i kako će se nositi sa medijskim pritiskom i pritiskom navijača. Imaće opoziciju u vidu @Ernesto
Jedva čekam prvo gostovanje @Turije na forumu i da li će proći kao Đorđević :mrgreena id sportskog direktora očekujemo neke Skandinavce koji će dolaziti da rade sezonski :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Mon May 30, 2022 11:16 am @GospodinFKV Koju poziciju igraš? Štopera?
@Voja
Na mestu počasnog predsednika Đumi, na mestu predsednika @Slanobarac da vidimo kako će obezbediti budžet i kako će se nositi sa medijskim pritiskom i pritiskom navijača. Imaće opoziciju u vidu @Ernesto
Jedva čekam prvo gostovanje @Turije na forumu i da li će proći kao Đorđević :mrgreen:
Treba obavestiti Ernesta da nam niko vise nije potreban kao gost na forumu,dovoljni smo sami sebi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ulepsaste mi radni dan :mrgreen:
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

@Deep
I ja se slažem sa tobom. :mrgreen: Potpuno razumem šta si hteo da kažeš. Ali zašto mi moramo da pratimo svetske trendove? Ako već mora tajkun daj nekog pravog baju a ne skupljača starog gvožđa(tako je počeo). Ne ide mi u glavu to glorifikovanje novog predsednika pa to što je uradio u ok. Novi Sad je grad odbojke zadnjih 35 godina i trofeje smo osvajali mnogo pre njega a i mnogo vrednije. To su činjenice. Evo obećavam da ću se maksimalno uzdržavati od komentara na temu novog predsednika. I ovo što dam radio nisam to zbog njega kao takvog već zbog naše Vojvodine. Zaslužujemo mi to mnogo bolje. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

Žurnalov intervju sa novim predsednikom. Kaže da je klub stabilan, većina duga je otplaćena, najavljuje imenovanje sportskog direktora i trenera za sredu i puno pozitivnih dešavanja narednih meseci.
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... avni-motiv
Turija

Post by Turija »

@Deep :lala: :cheers:
To je taj smek navijaca Vojvodine da se nasale i na svoj racun.

Inace, sve si u pravu za ozbiljni deo posta. Jer, realno, sve mi ovo lici na pricu zena, kad kazu da su se mogle bolje udati ( ili muskarci bolje ozeniti). Da su mogle, udale bi se tako. Ko je lud da se uda gore?
Tako i sa Vosom sada. Bice sanse i za bolje. Medjutim, kada - to je tesko pitanje. Treba sad pustiti coveka da radi, pa da vidimo ima li pomaka do polusezone '22/23. Bilbordi su vec neki vidljiv pomak.

Meni je tu mnogo tanak UO za ambiciju Predsednika po svim pitanjima, pa i toj emocionalnoj vezi prema Klubu. Cak i tu je Zbiljic ispred, gotovo, svih njih. A, kako da oni smene sami sebe? Generalno, jako malo ljudi je visoko moralno, pa da da ostavke, posle neuspelog mandata i fijaska. Srozati Vosu na takav nizak nivo i reci sve je uredu, idemo dalje, treba ,,moci".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Mon May 30, 2022 1:45 pm Meni je tu mnogo tanak UO za ambiciju Predsednika po svim pitanjima, pa i toj emocionalnoj vezi prema Klubu.
Sad si me podstakao da se zapitam da l je veca ljubav prema Vosi kad si ovde na forumu ili kad si u klubu!? Ocigledno je da te dve ljubavi nisu isto,jer ko god je bio na forumu,pa usao u klub nestao je sa foruma... da li tada ljubav postaje jaca!? Koliko bih ja tek tada voleo Vosu!? Jel to moze da se poredi recimo sa ljubavlju kad si decko i volis siromasnu devojku i ljubavlju kad osetis da je vreme da se zenis,pa ti se ukaze prilika da upoznas jedinicu bogatog oca... i onda naglo zavolis bas nju...
Image
Post Reply