Ne on, već svako od nas ima reč!
Mikrofon je vaš.
Promenjeno je to pravilo u medjuvremenu. Odsluzilo je koliko je trebalo, sad smeta. Kao i sve ostalo u zemlji Srbiji i ovo se po potrebi menja i prilagodjava da bude bas kako treba kad treba i za koga treba...Neizlecivi wrote: ↑Tue Feb 21, 2023 5:50 pm Jel moze neko da mi kaze sta je sa pricom da predsednik ne moze da bude stariji od nekih 72. godine recimo? Tu pricu su isti ti cigani gurali kada je za kandidata predlagan Bjekovic. Sada se godine ne pominju za vampira Dzaju.
Ja sam se izjasnio, sta mislim da je bolje, samo ne apsolutno.slanobarac wrote: ↑Tue Feb 21, 2023 8:24 pm @Turija majstor za relativizaciju.
Izjasni se jednom nedvosmisleno.
Izvini za lično obraćanje ali ovo sve okruglo pa na ćoše.
Sad malo fizike i filozofije...Turija wrote: ↑Tue Feb 21, 2023 8:57 pmJa sam se izjasnio, sta mislim da je bolje, samo ne apsolutno.slanobarac wrote: ↑Tue Feb 21, 2023 8:24 pm @Turija majstor za relativizaciju.
Izjasni se jednom nedvosmisleno.
Izvini za lično obraćanje ali ovo sve okruglo pa na ćoše.
Davno je rekao Anstajn da je sve relativno u svojoj Teoriji relativiteta.. Mislili smo da je vreme apsolutna kategorija, pa nije, mislili smo da je duzina apsolutna, pa nije. Rekao je da je samo brzina svetlosti apsolutna ( dok se ne dokaze drugacije). Jer, rekao je i da se Bog ne kocka ( cekajuci univerzalnu fizicku teoriju).
![]()
Ono što je do mene ja sam napravio i svoje mjšljenje dao.