Uopšte mi se ne sviđa kako sve ovo izgleda i kuda vodi. Od Preletanovića, potencijnig odlaska malo juniora kod

pa sve do ovoga da protiv Ajaxa igramo u Topoli i još mnogo drugih stvari.
Trenutna uprava na čelu sa Zbiljićem ozbiljno troši sve kredite koje ima kod navijača. Neverovatno mi je da neke stvari ne znaju ili neće da prepoznaju, kao da rade tako da ih svi navijači omrze i da ih teraju kao da nisu svesni da su na tankom ledu od dolaska jer su stranački kadar, ja sam stvarno bez reči a tu najmanje zameram za malog juniora jer onaj ugovor i klauzula u njemu su morali biti stavljeni da proba da se uspegla situacija i sačuva mali Lane u klubu.
Ja se uvek vodim tim da su to pozitivne stvari da neko zatraži otkaz jer se pokaže pravo lice ali onda mora da se odgovori javno i da se uperi prstom u aktere tog događa i da se zabrani prilazak stadionu tim karikaturama. Nametanje te klauzule samo po sebi dosta govori. Zato treba javno da se reaguje ali to možemo od ovih da zaboravimo.
Ja sam ovde prvi gledao racionalno sve odluke da sagledam i da ih shvatim i prihvatim ako su prihvatljive jer sam takav po prirodi i ne pljujem po inerciji ali i kod mene ova uprava polako klizi ka takvoj okolnosti da ću ih javno terati iz kluba.
No sačekaću kraj prelaznog roka i sumiraću sve utiske nakon toga i izneti moje mišljenje ali mi se ovo uopšte trenutno ne sviđa !
Šta reći kada nisu prepoznali trenutak da vrate našeg Medojevića u klub.