O Forumu i Sajtu

Sve o sajtu i forumu
budababa

Re: O Forumu i Sajtu

Post by budababa »

Čestitke za tauzendku :cheers:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa

Post by budababa »

U sekciji Download na naslovnoj strani sajta od danas možete skinuti još jednu knjigu čika Bore Mirosavljevića - Prva šampionska kruna. Knjiga sadrži obilje fotografija i zanimljivih priča iz perioda kada su crveno-beli krčili put ka prvom šampionskom peharu. Svakako vredi pročitati od korice do korice.

http://www.fkvojvodina.com/download.php
budababa

Post by budababa »

Statistika - januar 2012.

Image
Turija

Post by Turija »

Želeo bih da istaknem, i pohvalim, angažovanje i doprinos našeg forumaša Daljca, u podforumu ,Legende Kluba", da svoju ekskluzivnu kolekciju podeli sa nama (i svim posetiocima ovog Foruma), kao što to čine Podbara, Voja... i svi drugi forumaši, koji su se uključili u tu priču.
Hvala, još jednom, svima njima!Zadovoljstvo je čitati i videti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Turija wrote:Želeo bih da istaknem, i pohvalim, angažovanje i doprinos našeg forumaša Daljca, u podforumu ,Legende Kluba", da svoju ekskluzivnu kolekciju podeli sa nama (i svim posetiocima ovog Foruma), kao što to čine Podbara, Voja... i svi drugi forumaši, koji su se uključili u tu priču.
Hvala, još jednom, svima njima!Zadovoljstvo je čitati i videti.
Potpisujem!
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

U jednom trenutku, nakon utakmice sa Metalurgom:

Image
Oasis

Post by Oasis »

Sve redje pratim forum jer postaje stvarno nepodnosljivo. Uz duzno postovanje ja na svim topicima vidim prepisku dvoje ljudi.
njaks

Post by njaks »

Oasis wrote:Sve redje pratim forum jer postaje stvarno nepodnosljivo. Uz duzno postovanje ja na svim topicima vidim prepisku dvoje ljudi.
A sto se ne ukljucis u pisanje pa ce biti vise od dvoje???
budababa

Post by budababa »

Danas smo svi zajedno napravili lep jubilej, a to je da smo pre nekih dvadesetak minuta zabeležili i milionitu posetu sajtu fkvojvodina.com otkako se rade merenja preko Google Analytics-a (od 5. juna 2009. godine). Dakle, ovo je zvanična statistika, a stvarni broj je sigurno i dosta veći, pošto merenja nisu rađena od samog početka rada sajta, a imali smo i jedan duži period kada nisu beležene sve posete sajtu. Bez obzira na to, statistiku smo do sada izbacivali preko Google-ovog merača, pa i ovaj jubilej obeležavamo prema njemu. Hvala svima koji učestvuju u radu sajta i foruma i koji svojim prisustvom i diskusijama obogaćuju ovaj prostor :cheers:

Image
nboya
Administrator

Post by nboya »

Po Googlu jesmo presli milion od aprila 2009. Samo ta statistika nije bas tacna posto dugo vremena nije belezila sve posete, ali je Buda uvek nju objavljivao ovde. Tacan broj, po statistici na serveru je 1 378 543 posete od pokretanja sajta.

Eto, pokvario sam slavlje povodom milionitog posetioca :P
UPRAVA NAPOLJE!!!
simicpk

Post by simicpk »

Nas sajt je bio prikazan u jutarnjem programu na RTV-u.(5 sekundi :D ) Prilog je inace bio o drugoj sampionskoj generaciji. Ako neko nadje na youtube nek stavi.
ФКВ
Владика
Administrator

Post by Владика »

simicpk wrote:Nas sajt je bio prikazan u jutarnjem programu na RTV-u.(5 sekundi :D ) Prilog je inace bio o drugoj sampionskoj generaciji. Ako neko nadje na youtube nek stavi.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=JIfPT3IB ... ded#at=117[/video]
budababa

Post by budababa »

Statistika - februar 2011.

Image
Hadzi

nesto novo :P

Post by Hadzi »

ja sam dosla ovamo samo da bih saznala nesto vise o svom deda stricu dr. Kosta Hadzi je moj predak sa tatne strane tako da ako neko moze nesto da mi kaze bice mi drago ... hvala :)
Turija

Post by Turija »

podbara wrote:
simicpk wrote:Nas sajt je bio prikazan u jutarnjem programu na RTV-u.(5 sekundi :D ) Prilog je inace bio o drugoj sampionskoj generaciji. Ako neko nadje na youtube nek stavi.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=JIfPT3IB ... ded#at=117[/video]
Lepo je videti da je nekome, ko nije i poreklom odavde, posle skoro četvrt veka, FK Vojvodina i Novi Sad još uvek drag :!:
Gsn Ljubo :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply