3. kolo 24/25: Čukarički - VOJVODINA 3:1 (3:1)

Stexman

Re: 3. kolo 24/25: Cukaricki - VOJVODINA, nedelja u 20h

Post by Stexman »

ДушанФ89 wrote: Sun Aug 04, 2024 11:04 pm Добро је само што се нико није повредио. Сад кад сам се мало охладио,а и кад видим овај терен, можда Бандовић није желео да ризикује нечију повреду?
Mi igramo ovde jednom godisnje, eventualno dva puta. Oni svaku drugu. Pa sto se oni ne ispovredjuju?
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Одложиш утакмицу са Новим Пазаром и онда изађеш са другом поставом против Чукаричког!

Па да ли сте ви нормални и зашто не?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Sun Aug 04, 2024 10:33 pm
Mark Renton wrote: Sun Aug 04, 2024 10:09 pm .
SVI U MARIBOR!!
Ode u BG 50 ljudi a svi u Maribor. :mrgreen:
Ja verujem da će ovaj tim posle Maribora ponovo početi da igra pravi domaći fudbal. Ovo danas nije realno.
Realnije je da odu ljudi u Maribor, nego u Bg, pa na produzeni vikend u Sloveniji, malo do Graca i Beca ili u Italiju.

Sto se tice same utakmice i rezultata, ne znam sta bih rekao.
Prvo sto ne znam, to je kakav tim imaju domacini, a drugo sta moze ocekivati od Vose? Ako ne trcimo do iznemoglosti, pisi propalo.
Ako se budemo borili, kao protiv Ajaksa, mozemo do ,aktivnog" rezultata.
Nasi igraci, ako se slabo krecu, pa nema veceg slobodnog prostora oko njih, dolazi do izrazaja tehnicka (ne)potkovanost ( tvrd prijem, netacna predaja i poslovicna neefikasnost). Sa druge strane, imamo 2-3 brza igraca, pa mozda i uteknu odbrani domacina?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo

Post by Danilo »

Iskljucivi krivac za ovaj poraz je Trener.Nemam reci za ovako losu taktiku i postavku.
Djordevica na pozajmicu negde da ga ne gledam, s obzirom da ima jos godinu dana ugovor i da ga motkom nemozes oterati.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Прелепо је сести и читати уписе хладне главе након Ајакса и свега, од сјаја до таме, буквално смо најгори, ја сам убеђен да би кикснули и да смо извели најјачи састав јер је то јебена чука која се увек извуче против нас или која увек проигра против нас и буквално су гори од близанаца...

Боље овако да нас спусте на земљу, полетели смо превише након две одличне партије против Ајакса, полако, две утакмице су одигране у лиги, ајде да се све сад потегне на Марибор и да се не направи брука... Божина кривица, признао је кривицу, идемо даље, оно је било мучење за гледање по оној ораници...

До пре 3 дана је положио, сад га терате... Полако, усро је, призно је, нек се искупи против Марибора, јебига, парирали Ајаксу сад су очекивања да ћемо прегазити све у првенству, а лига никад уједнеченија...

Од таме до сјаја, од пакла до раја...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Sto stalno spominjete los teren kao izgovor? I oni su isto igrali po tom terenu. Oni jedini nisu dozvolili da im se menja trava usred sezone! I samim tim su u prednosti, jer ne moraju da se sele na drugi stadion.

I sta cemo ako izgubimo od Maribora? Prodaja igraca i jos jedna teska sezona.
Ne mogu nikog naseg trenera da se setim da je ovakvu glupost napravio sa sastavom. Nema opravdanja, taj Cukaricki mi je posle blizanaca i OFK-a najomrazeniji klub, a on izvodi...
Uprava napolje!
Turija

Post by Turija »

Meni Cukaricki nista nije kriv, sto se tice igre i igraca, vec kako se oni medijski predstavljaju kao etalon, kako nasi klubovi treba da funkcionisu. I svi se ,primili" na to trgovacki, pa cim neki igrac nagovesti kvalitet - prodaji.

Drugo, godinama nas razbijaju na terenu, kao beba zvecku i niko u Klubu ne zna da spreci tu sramotu, kao i komentatore arene u ekstazi, kad Vojvodina primi gol.

Slozio bih se i sa @Maretom, da bi bilo slicno i da je igrao prvi tim.
Ne mozemo da obezbedimo kontinuitet igara, ni fizicki, ni psiholoski na terenu, niti u struci i rukovodstvu uzlaznu ili bar ravnu liniju u funkcionisanju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Њима желим брз повратак у бг зону и да се више не враћају
slanobarac

Post by slanobarac »

Čitajući forum vidim da je @Voja bio u pravu. :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Mon Aug 05, 2024 7:54 am Čitajući forum vidim da je @Voja bio u pravu. :frown:
Nedavno sam slicno napisao i valjda cu uspeti da se pridruzim @Voji. Mnogi stariji forumasi su odustali odavno ( prvo od Stadiona, a potom i od Foruma).
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Edit: jeste bandović kriv za poraz, ali ne treba nikakvo prozivanje da je los trener itd.
[/quote]
Vreme ce pokazati klasičan dunster.Boza Dunster. To je pokazao i protiv Ajaxa i danas.Ali molim malo logike znalac nikad ni neće doći u ovaj mulj.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Nije teško biti pametan i reći da je Boža glavni krivac, ali daleko od toga da je katastrofa.
Previše je izmešao postavu i za moj ukus, ali sa druge strane treba imati muda za to i verovati u momke, a pokazao je da veruje. To je jako bitno.
Sada treba biti car i ne dozvoliti da se uvuče loša atmosfera u ekipu. Nadam se da neće biti egoista i da će podržati momke i da će mu oni uzvratiti.
Jbg, ovo zaista jeste postava koja je vrlo verovatno igrala prvi put zajedno, a ni jedan Liverpool nije delovao u takvim prilikama dobro prošle godine u utakmica u kupu.
Superpozitivno je što se to desilo sada. Samo da šef i ekipa prebrode ovo zajedno.
Boli koliko je to loše delovalo, ali jbg!

Što se tiče grupe koja ulazi kasnije, svako gostovanje sam bio svedok scene kako ih drže na autoputu. Nema to veze sa njima.

Sejo mora da se vrati na kolosek i zbog sebe i zbog nas.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote: Mon Aug 05, 2024 7:22 am Meni Cukaricki nista nije kriv, sto se tice igre i igraca, vec kako se oni medijski predstavljaju kao etalon, kako nasi klubovi treba da funkcionisu. I svi se ,primili" na to trgovacki, pa cim neki igrac nagovesti kvalitet - prodaji.
На које се играче овде мисли?

Исти тај Чукарички тренутно има Ковача већ сеему сезону који нам је јуче дао гол, Доцића већ девету сезону, Стевановића осму сезону, Роган њихово дете већ пета сезона, Цветковић 17 година и 22 наступа, Миладиновић трећа сезона и још га нису продали а тражена је роба.

Када смо ми осим Зукића некога толико задржали, у последњих 10+ година? Или било који клуб из Србије?

Утакмицу нисам гледао, по извештају делује да су имали још пар прилика поред голова и да смо били бољи у другом полувремену. Да ли је то реална слика?
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ne znam šta je Bandović istripovao da izvede tim kao da igra pripremnu utakmicu.
Malo da je osvežio tim sa 4-5 igrača, pa da kažeš da malo rotira.On sve kompletno promenio.
Neko je pisao da mi imamo dva rešenja za svaku poziciju.Sad se lepo videlo da nemamo, pre svega centarfora i u sredini igrača na Zukinoj poziciji.
Koraću je teško palo sedenje na klupi.Potpuno ga izbacilo iz ritma.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Turija wrote: Mon Aug 05, 2024 8:05 am
slanobarac wrote: Mon Aug 05, 2024 7:54 am Čitajući forum vidim da je @Voja bio u pravu. :frown:
Nedavno sam slicno napisao i valjda cu uspeti da se pridruzim @Voji. Mnogi stariji forumasi su odustali odavno ( prvo od Stadiona, a potom i od Foruma).
Veoma bih želeo da ljude mogu da banujem zbog toga što se ponašaju kao navijači blizanaca, ali ne mogu, uvešćemo haos na forum. Odavno pričam da ovo mesto pretežno pohode blizanački navijači, obučeni u naše boje, SNSovci po partijskom zadatku i sitno idiota koji iskreno vole ovaj klub.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Locked