3. kolo 24/25: Čukarički - VOJVODINA 3:1 (3:1)

Locked
ogi
Administrator

3. kolo 24/25: Čukarički - VOJVODINA 3:1 (3:1)

Post by ogi »

kvojvodina.rs wrote:Бандовић: Поносан сам на ову екипу, морамо да наставимо овим путем

Тренер Војводине Божидар Бандовић поносан је на своју екипу након реванша са екипом Ајакса.

Фудбалери „старе даме“ вечерас су изгубили од Ајакса резултатом 1:3, поново су пали у финишу, као и у првом сусрету на „Јохан Кројф арени“, али Бандовић је поносан на издање својих играча у овом двомечу.

– Као тренер могу да будем поносан на овај двомеч и на начин на који смо се супротставили једном великом клубу као што је Ајакс и показали да је и Војводина исто тако велики клуб. Показали смо добру игру, висок интензитет, били смо у игри до 85. минута. У првом полувремену смо у дефанзиви стајали ниже, потом смо из контре имали смо шансу преко Михе у 45. минуту да смо дали гол, био би потпуно другачији меч. Другим полувременом сам такође задовољан, недопустиво је да нам два пута шутну из корнера. Изменама смо напали и кренули у офанзиви, дали тај гол, добро смо стајали, али смо онда примили други гол, који је превагнуо. То је квалитет Ајакса. Могу да будем презадовољан свиме што смо показали. Остаје жал због тога што смо испали, али победнички менталитет није таленат, већ припрема, фокусирање, дисциплина и ми као клуб и тим имамо визију. Десиће се још оваквих утакмица, али играчи треба да буду поносни на све што смо показали. Не треба да одступимо од циља, ово је огромно искуство, а ми смо показали да идемо у правом смеру. Приремамо се за Марибор, али се најпре окрећемо првенству, меч по меч. Хвала навијачима на подршци, били су фантастични – рекао је Бандовић.

Он је још једном подвукао да ће наставити да инсистира на нападачкој игри Војводине.

– Све ове утакмице које смо одиграли ове године то је наш стил, моја визија и како треба да игра Војводина. Морамо да имамо јак интензитет 90 минута. Посебно у првенству где ћемо желети да доминирамо. Тактички је најтеже да противника спустимо у ниску зону, а да стварамо шансе. То је прави пут, потребно је још времена, то не иде из месеца у месец, али смо за ових седам месеци много напредовали. Не говорим то због себе, већ због играча, јер они су ти који следе наш пут – истакао је Бандовић.

Одговорио је и на питање о изостанку Сеида Кораћа, који је опет остао на клупи.

– Ја не памтим када смо имали повреду, ми тога немамо. Надамо се да ће Алекса Вукановић бити у реду, добио је ударац. Кораћ је у реду, није играо јер сам сматрао да овај тим треба да игра. Он ће, као и сви добити опет шансу, имамо много утакмица, на свака три, четири дана и поново ће играти и поново ће помоћи екипи. Увек говорим да није битно колико одиграш утакмица, и ако је то 15-20, онда да на њима помогнеш екипи. Сеид ће наставити да нам буде важан – истакао је Бандовић.

Похвалио је и летња појачања, након констатације да је Сичење био један од најбољих.

– Сва појачања која су дошла, ја сам тражио, јер имамо одличан однос са клубом и руководством. Не бих причао о индивидуалцима. Појединац може да се истакне, голом или добром утакмицом. Сичење има квалитет и помоћи ће тиму. Није битно колико ћеш да играш, већ како и колико ћеш да помогнеш тиму.

За крај, Бандовић је изразио жељу да овакве мечеве Војводина игра на свом „Карађорђу“.

– Мени је лично жап што нисмо играли на „Карађорђу“, јер бисмо играли пред пуним стадином. Не волим изговоре, анализираћемо све, шта смо могли боље и шта можемо да поправимо. Мој сан је да играмо пред пуним „Карађорђем“, а надам се да ћемо то ускоро и имати. Нас не може ништа да деморалише, можемо само да будемо бољи и да из овог извучемо поуке и да идемо ка напред, ка циљу. Биће победа и пораза, али морамо да будемо ментално јаки за сваки следећи корак. Овакви мечеви само могу да подигну самопоуздање. Сви заједно треба да с еокренемо и спремимо се за Чукарички – закључио је Бандовић.
Београд, 04.08.2024.
Чукарички - ФКВ 3:1 (3:1)
1:0 - Кораћ (АГ) 19'
2:0 - Мело 30'
2:1 - Радуловић 37'
3:1 - Ковач 39'

Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Istocno stajanje

Re: 3. kolo 24/25: Cukaricki - VOJVODINA, nedelja u 20h

Post by Istocno stajanje »

Sa tim klubom se uvek mucimo. Mnogo su se bolje pokazali na pocetku prvenstva od TSC-a.
Imaju dobre napadace, ali dobro je da na pocetku igramo protiv takvih ekipa, jer nam je to dobra priprema za LK.
Nadam se da ce Meda dobiti sansu.
Uprava napolje!
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Sutra nedelja vecernji termin nema razloga da ne napunimo tamo onaj kavezcic da se oduzimo igracima za igre protiv Ajaxa i da ih ispratimo u lepom broju u Maribor.
Eto prilike svima koji nesto nisu zadovljni itd da dodju sutra i pokazu da su slaninari i na delu ne samo na forumu i tastaturi. Vidimo se sutra.
Maki

Post by Maki »

Nadam se da je Meda registrovan i da će izvesti tim kao kapiten, jer ponoviću, ovo što smo gledali u Topoli za mene i nije Vojvodina, sa 6 stranaca i 4 bivša igrača Blizanaca u prvih 11. Mnogo je, kume. Zato je jako važno što se Meda vratio.
Čukarički je po meni jači od Maribora, tako da će ovo biti odlična priprema pred evropsko gostovanje gde možemo do prvih bodova posle niza godina.
Najviše me zanima kako će se naši novi bekovi snaći protiv Đorđa Ivanovića, zavisno na kojoj strani bude igrao. U prva dva kola je igrao desno i oba puta bio strelac. Ako prođu i ovaj test, položili su što se mene tiče.
VošaNS

Post by VošaNS »

Bandović u koži večitih: Sada će svi želeti da se dokažu protiv nas, Čukarički opasan u kontranapadima

https://meridiansport.rs/fudbal/bandovi ... na-izjava/

Maki evo igra Meda možeš na Brdo :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
N13

Post by N13 »

I opet ja sa pitanjem... ako neko poznaje taj deo Banovog Brda, gde je najbolje parkirati auto, bez da se luta previse?
Vidim da u ulici uz istocnu tribinu stadiona postoje neka parking mesta, ali nisam siguran da li ce tu biti dozvoljeno parkiranje za vreme utakmice? Bilo kakva sugestija bi dobro dosla :D
Uvek sam izbegavao u BG na utakmice ici kolima, trazio sam alternative. Ali buduci da je nedelja kasno vece, ovog puta mi je najlakse kolima.
CenejFCV

Post by CenejFCV »

N13 wrote: Sat Aug 03, 2024 6:58 pm I opet ja sa pitanjem... ako neko poznaje taj deo Banovog Brda, gde je najbolje parkirati auto, bez da se luta previse?
Vidim da u ulici uz istocnu tribinu stadiona postoje neka parking mesta, ali nisam siguran da li ce tu biti dozvoljeno parkiranje za vreme utakmice? Bilo kakva sugestija bi dobro dosla :D
Uvek sam izbegavao u BG na utakmice ici kolima, trazio sam alternative. Ali buduci da je nedelja kasno vece, ovog puta mi je najlakse kolima.
I ja sam kontao otici kolima mada nikad nisam isao tamo kolima. Ali prosli put kad sam isao tamo busom video sam da su 2-3 nasa auta bila parkiran odmah uz tribinu. Tako da cu ja verovatno probati tamo da se parkiram
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ako stignete ranije možete skroz do istočne. Ja se uvek zabodem u ulici levo, niže od stadiona. Stambene zgrade i isto je gužva. Generalno svuda je gužva, a možeš gde god je parking.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Можеш наћи и на гоогле мапс паркинга (барем мислим).
Надам се победи,гол Ивановића и Сеида у првих 11.
ssnigd

Post by ssnigd »

Hajde ljudi da ne pisete po forumu gde parkirate, pobogu... Admini, brisite ove komentare.
Posle bajke u kojoj smo ziveli i duela sa Ajaksom, sledi ono gde se pokazuje sta smo naucili iz ova dva poraza.
Cuka ozbiljan rival i prava priprema zrelosti za Maribor. I mentalne i takticke.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

ssnigd wrote: Sat Aug 03, 2024 11:25 pm Hajde ljudi da ne pisete po forumu gde parkirate, pobogu... Admini, brisite ove komentare.
Zasto?
Mislim da je jako pozitivno pomoci jedni drugima da nas sto vise ode na utakmicu. Forum je jedno od retkih mesta gde se te informacije i iskustva mogu razmeniti: kojim putem ici, gde parkirati bezbedno, na koju tribinu otici, i ostalo. Vezano je za utakmicu, a verovatno korisno za one koji bi radije uzivo da podrze momke nego preko tv-a. Kamo srece da nas je sto vise. A nismo svi clanovi grupe pa da idemo organizovano.
U redu mi je ako admini misle da treba da se brise i ne diskutuje o tome vise, ali bih voleo da prvo cujem za razlog.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

NIje baš da je nešto što moramo brisati, ali ovo je forum a neki servisni info sajt, meni je isto glupo da o tome pišete. Još kad je u pitanju utakmica gde će biti 500 ljudi a ne gostovanje u istočnom Londonu...
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

N13 wrote: Sun Aug 04, 2024 1:33 am
ssnigd wrote: Sat Aug 03, 2024 11:25 pm Hajde ljudi da ne pisete po forumu gde parkirate, pobogu... Admini, brisite ove komentare.
Zasto?
Mislim da je jako pozitivno pomoci jedni drugima da nas sto vise ode na utakmicu. Forum je jedno od retkih mesta gde se te informacije i iskustva mogu razmeniti: kojim putem ici, gde parkirati bezbedno, na koju tribinu otici, i ostalo. Vezano je za utakmicu, a verovatno korisno za one koji bi radije uzivo da podrze momke nego preko tv-a. Kamo srece da nas je sto vise. A nismo svi clanovi grupe pa da idemo organizovano.
U redu mi je ako admini misle da treba da se brise i ne diskutuje o tome vise, ali bih voleo da prvo cujem za razlog.
Potpuno se slazem sa napisanim.
Jedna od svrha foruma je i to da se pomogne njegovim clanovima informacijama od javnog znacaja, da se ne luta.
Kome to nije bitno, moze te postove da preskoci u citanju.
Ako treba nesto dalje i konkretnije, onda na pm.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Mora da se da šansa igračima koji nisu igrali protiv Ajaksa ili su igrali jako malo.Minimim 4-5 sveža igrača, što zbog umora, što zbog emotivnog pražnjenja.Čuka za nas zajebana ekipa koja dolazi u nezgodnom momentu.
Pobeda bi bila super, a ako bude i nerešeno neće biti loše.
Locked