I ja podrzavam!!!Brick Liman wrote:Podržavam! http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... o-Ferguson" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
A gde ti tu vidis coveka??Stexman wrote:Ja ne mogu da verujem koliko bezobrazluka ima u u ovom čoveku!?
"Samo gladni ljudi mogu napred. Zato sam pohvalio Perišića i Rakitića posle utakmice sa Letonijom. To je bila doktrina Slavena Bilića. Uvek treba osvežiti ekipu novim igračima. Pogledajte one balkanske bitange u Srbiji ili Bugarskoj. Siti su, njima ništa ne treba i zato tako prolaze. Ne smemo napraviti iste greške", rekao je Mamić.
Ima li uopšte? Dobili Metalac, Pazar i OFK jedino pod njim, i provukli se u kupu pod sumnjivim okolnostima. Bojovića još nije uveo u prvi tim, Vuka nema uopšte, Mojsova neće da izbaci iz prve postave, Brana i dalje starter, igru i dalje nemamo...Sve je i dalje isto.laki wrote:Pa koliko ova nasa skromna Vosa ima boljitka od dovodjenja novog trenera, koji i nije neka klasa.
Красић, који нас је одвео у Африку и Јовановић, који је нешто и показао на том такмичењу су главни кривци, могао је још да дода да су Видић и Станковић играли за цео тим и дали 200% својих могућности...."Задовољан сам радом селектора Петровића. Морамо признати да су њега и нас пратили велики пехови. Пола играча који су играли у квалификацијама не играју у клубовима, а проблем је и што поједини играчи, који су у претходном квалификационом циклусу били одлични, сада нису пружали ни 50 одсто од тога. Ту мислим на Милана Јовановића и Милоша Красића", рекао је први човек српског фудбала....
Spomenuo si one na koje se Mamiceva izjava zapravo odnosi, fss. Nije stvar u igracima.laki wrote:Ja se ne bih slozio s tom bitangom, mamicem. I u kvalifikacijama za svetsko su nam igraci bili siti pa smo bili 1. u grupi. Da nam je protiv Australije na kraju utakmice dosudjen cist jedanaesterac (i da ga naravno nije sutirao Vidic) prosli bismo u drugi krug. Problem krece direktno iz fss-a naravno. Tj problemi, a jedan od problema je i reprezentacija, tj dovodjenje idiotskog, u najblazem slucaju receno, trenera. Itd, da ne duzimo. Pa koliko ova nasa skromna Vosa ima boljitka od dovodjenja novog trenera, koji i nije neka klasa. A mi smo u reprezentaciji imali slucaj da posle jednog Antica dodje Zonpi! Strasno...
Uz svo duzno postovanje prema bivsem nam treneru, ja njega ne vidim kao a od nekog autoriteta, a konstatovali smo da nasem timu punom ,,vedeta" treba neko ko ce ih spustiti na zemlju i ukomponovati, vise nego postaviti neku ,,Murinjo" taktiku koju niko nece j... 2%.NSKrajisnik wrote:Ode Pizon. Rajevac prvi kandidant