10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0
Utakmica bolja od dosada viđenih, ove jeseni, u Novom Sadu.Dosta lako smo došli do bodova i golova, tako da smo mogli u laganom tempu da meč privedemo kraju.
Osim Mrđe, nije bilo izrazito slabog igrača u našim redovima, ali nije bilo ni izrazito dobrog.Svako je ponešto uradio na ovom meču, samo je kapiten stajao kao drvo.Neko je već rekao da je Brkić pretrčao više od njega.Bruka kome je data traka.Bruka je i njegovo ponašanje na atletskoj stazi, pri povratku iz svlačionice, u stilu ,,ala Mijat kapiten".
Zadovoljniji sam zalaganjem igrača, ali ima još puno posla za Sosu.
Dosta čudan je bio izbor igrača za našu klupu, gde nije bilo mesta za Gorana Smiljanića, jer je ponovo vraćen u ekipu maestro Klovn Maksa Lilika
(hoćemo li od sledeće utakmice videti i povratak Rista Lakića u ekipu?).E onda bi baš bilo ..svi su tu, samo njega nema".
Zatim, zašto smo danas imali 2 štopera na klupi, ako smo već favorizovani domaćini? I zašto Pekovića (na 3:0) pre Karana?
Pozitivan potez trenera sa naše klupe je uvođenje Miše u igru, kao i aplauz (za njega) sa Zapada.Od čuda što se našao na terenu valda se momak i kratkotrajno onesvestio na sred igrališta.
Bambijevci slabi.
Sepuja dobar, ali nema s kim da odigra loptu i da mu vrate.Nekoliko puta je lepo primio i odložio, ali dalja veza bambijevaca puca kao truo konac.Spucao ga je i naš Pleč (nepotrebno sa leđa), što ga je žestoko iznerviralo i zamalo da se potuku.Zato su obojica opomenuti žutim kartonom.Zaista nesportski gest Pleča na centru terena.Istinski sam se iznenadio takvom startu Pleča, koji je kasnije i zamenjen, kao i Sep.
Sep je ispraćen u svlačionicu aplauzom sa Zapada, na šta je istom merom uzvratio
Uglavnom, to bi bili neki moji prvi utisci sa današnje fudbalske predstave Naše Voše, po lepom i sunčanom vremenu i odličnom terenu za igru.Uslovi su bili bolji nego predstava, ali su golovi ,,popravil učesnike" i utiske. Idemo dalje!
Edit Turija
sad sam video izjavu našeg trenera na konferenciji za štampu, i rekao bih da sam i sa njome zadovoljan.
Ako uspemo da ostvarimo Babićeve zamisli, mislim da ćemo imati uspeha.Stepi je sigurno bio veći šoumen, ali meni se (zasad) čini da je Babić mnogo ozbiljniji, savesniji, radniji i odgovrniji trener i čovek
Osim Mrđe, nije bilo izrazito slabog igrača u našim redovima, ali nije bilo ni izrazito dobrog.Svako je ponešto uradio na ovom meču, samo je kapiten stajao kao drvo.Neko je već rekao da je Brkić pretrčao više od njega.Bruka kome je data traka.Bruka je i njegovo ponašanje na atletskoj stazi, pri povratku iz svlačionice, u stilu ,,ala Mijat kapiten".
Zadovoljniji sam zalaganjem igrača, ali ima još puno posla za Sosu.
Dosta čudan je bio izbor igrača za našu klupu, gde nije bilo mesta za Gorana Smiljanića, jer je ponovo vraćen u ekipu maestro Klovn Maksa Lilika

Zatim, zašto smo danas imali 2 štopera na klupi, ako smo već favorizovani domaćini? I zašto Pekovića (na 3:0) pre Karana?
Pozitivan potez trenera sa naše klupe je uvođenje Miše u igru, kao i aplauz (za njega) sa Zapada.Od čuda što se našao na terenu valda se momak i kratkotrajno onesvestio na sred igrališta.
Bambijevci slabi.
Sepuja dobar, ali nema s kim da odigra loptu i da mu vrate.Nekoliko puta je lepo primio i odložio, ali dalja veza bambijevaca puca kao truo konac.Spucao ga je i naš Pleč (nepotrebno sa leđa), što ga je žestoko iznerviralo i zamalo da se potuku.Zato su obojica opomenuti žutim kartonom.Zaista nesportski gest Pleča na centru terena.Istinski sam se iznenadio takvom startu Pleča, koji je kasnije i zamenjen, kao i Sep.
Sep je ispraćen u svlačionicu aplauzom sa Zapada, na šta je istom merom uzvratio

Uglavnom, to bi bili neki moji prvi utisci sa današnje fudbalske predstave Naše Voše, po lepom i sunčanom vremenu i odličnom terenu za igru.Uslovi su bili bolji nego predstava, ali su golovi ,,popravil učesnike" i utiske. Idemo dalje!
Edit Turija
sad sam video izjavu našeg trenera na konferenciji za štampu, i rekao bih da sam i sa njome zadovoljan.
Ako uspemo da ostvarimo Babićeve zamisli, mislim da ćemo imati uspeha.Stepi je sigurno bio veći šoumen, ali meni se (zasad) čini da je Babić mnogo ozbiljniji, savesniji, radniji i odgovrniji trener i čovek

Last edited by Turija on Sat Oct 31, 2009 9:43 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
taj njihov sukob traje jos od Cuke. I tada je Plec sa ledja ostrije usao u duel i caknuo Sepuju otprilike isto negde kod centra terena, pa su se i tada glavataliTurija wrote:Sepuja dobar, ali nema s kim da odigra loptu i da mu vrate.Nekoliko puta je lepo primio i odložio, ali dalja veza bambijevaca puca kao truo konac.Spucao ga je i naš Pleč (nepotrebno sa leđa), što ga je žestoko iznerviralo i zamalo da se potuku.Zato su obojica opomenuti žutim kartonom.Zaista nesportski gest Pleča na centru terena.Istinski sam se iznenadio takvom startu Pleča, koji je kasnije i zamenjen, kao i Sep.

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Posle dužeg vremena imalo se šta videti. Lepi golovi učinili su da sa stadiona konačno izađem zadovoljan. Neigranje Đurovskog, igranje Aleksića i respektabilna partija Tadića jeste ono što je dalo najveći doprinos pomaku u igri.
I vrapcima na grani jasno je da ove godine zvezda mora biti prvak. Mi ćemo na zimu biti u istoj poziciji u kojoj smo bili i prošle i pretprošle sezone. Teorija o tome kako treba graditi tim Vojvodine potvrđuje se, hteli neki to da priznaju ili ne. Dva puta smo propustili priliku da ovu ideju sprovedemo u delo. Budale se mogu prepoznati po tome što i treći put uspevaju da uprskaju stvar na isti način. Nemamo puno izbora. Zna se šta nam je činiti. Naravno, sve pod uslovom da hoćemo uspeh.
I vrapcima na grani jasno je da ove godine zvezda mora biti prvak. Mi ćemo na zimu biti u istoj poziciji u kojoj smo bili i prošle i pretprošle sezone. Teorija o tome kako treba graditi tim Vojvodine potvrđuje se, hteli neki to da priznaju ili ne. Dva puta smo propustili priliku da ovu ideju sprovedemo u delo. Budale se mogu prepoznati po tome što i treći put uspevaju da uprskaju stvar na isti način. Nemamo puno izbora. Zna se šta nam je činiti. Naravno, sve pod uslovom da hoćemo uspeh.
-
Hvala za informaciju - da ne krivimo (neopravdano) treneraSiva Eminencija wrote:Goran Smiljanić je povređen .Poslednjih sedam dana samo trčka oko terena .

Pomislio sam da je Goran možda, ne daj Bože, bolestan, ali nigde nisam to pročitao ili čuo, kao da se radi o rezervinoj rezervi, a ne (uz Aleksića) o najperspektivnijem našem fudbaleru

Ne znam samo kada će odgovorni u Klubu to shvatiti

Ipak se nadam da će Babić to brzo prepoznati i dati šansu Smiljaniću, kao što vraća na teren izvanrednog Mišu

Miša je jedini naš igrač, uz omalenog Janka Tumbasovića, koji zna da udari loptu glavom (zamislite ironije, kada je Tumbasević naš najopsnije igrač u skoku pred protivničkim golom, pored 190cm visokog nezamenjivog i ,,jedinog" centarfora Dragana Mrđe - koji mene najviše podseća na onog Dragana iz Ratkova, što izluđuje Limenog).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Goran Smiljanić je zasigurno nebrušeni dijamant našeg fudbala, igrač koji poseduje vanserijske fizičke karakteristike ravne standardima potrebnim za fudbalere svetske klase .
Potrebno je još samo / a to je očigledno najteži segment u brušenju mladih talenata /uskladiti njegov mentalni sklop sa snagom, brzinom i fudbalskim znanjem koje poseduje.
Na potezu je gospodin Babić.....
Potrebno je još samo / a to je očigledno najteži segment u brušenju mladih talenata /uskladiti njegov mentalni sklop sa snagom, brzinom i fudbalskim znanjem koje poseduje.
Na potezu je gospodin Babić.....
Ja bih pitao, kada ce on sam to shvatiti i prestati vise da se glupira i pocne da se ponasa kao pravi sportista i da iskoristi taj ogroman talenat i potencijal sto mu je bog podario! Ja sam spreman da kazem da je talentovaniji i od Aleksica, al sa ovakvim nacinom zivota i sa ovakvim ponasanjem mogao bi da bude samo jedanu nizu propalih talenata...Turija wrote: Ne znam samo kada će odgovorni u Klubu to shvatiti![]()
![]()
Meni je jedan od omiljenijih nasih klinaca, al nekad kad cujem i vidim sta radi toliko se iznerviram da bih mu samar udario da ga vidim, toliki ali toliki talenat ima, a on se ponasa kao igrac iz 6-te lige!
Grbo, ja bih se potpuno složio sa tobom, da se u našem Klubu, i u Prvom Timu, zaista, zna i poštuje red (Babić pokušava malo da ga ,,zategne") .
Jer, da je tako, sigurno na našem Stadionu ne bi nikad gledali, barem 4 igrača koja neprestalno gledamo.Ovako, jednima je FK Vojvodina majka, a drugima maćeha.Dakle, ni P od principa nema danas kad nas.
Doklegod je tako, mladi Smiljanić ima mesta pre kojekavih izvikanih likova.Da ga ,,ne driblaju toliko" možda bi odavno već postao naš najbolji igrač?
Vidiš i sam kroz šta je sve prošao Aleksić, a s te strane o kojoj govoriš, sigurno je daleko profesionalniji od Gorana. Pa, ipak, da se nije oglasio u medijima, bio bi i danas tu gde je Smiljanić.
Da je drugačiji ,,kućni red" i da igra u timu, Smiljanić bi sigurno dobio volju i elan za rad.Ovako: samo INAT (ne zaboravi: Sremac je on).Na žalost o tome je reč.
Da u Voši ima reda i pravde, bilo bi sasvim OK da se dečko vaspitava i ne pušta na teren, dok ne završi domaći zadatak.Pogledaj samo ponašanje naših novijih ,,kapitena" i biće ti sve jasno.Bruka, ne znaš za koga veća: Klub i njegove navijače, ili same te igrače.
Jer, da je tako, sigurno na našem Stadionu ne bi nikad gledali, barem 4 igrača koja neprestalno gledamo.Ovako, jednima je FK Vojvodina majka, a drugima maćeha.Dakle, ni P od principa nema danas kad nas.
Doklegod je tako, mladi Smiljanić ima mesta pre kojekavih izvikanih likova.Da ga ,,ne driblaju toliko" možda bi odavno već postao naš najbolji igrač?
Vidiš i sam kroz šta je sve prošao Aleksić, a s te strane o kojoj govoriš, sigurno je daleko profesionalniji od Gorana. Pa, ipak, da se nije oglasio u medijima, bio bi i danas tu gde je Smiljanić.
Da je drugačiji ,,kućni red" i da igra u timu, Smiljanić bi sigurno dobio volju i elan za rad.Ovako: samo INAT (ne zaboravi: Sremac je on).Na žalost o tome je reč.
Da u Voši ima reda i pravde, bilo bi sasvim OK da se dečko vaspitava i ne pušta na teren, dok ne završi domaći zadatak.Pogledaj samo ponašanje naših novijih ,,kapitena" i biće ti sve jasno.Bruka, ne znaš za koga veća: Klub i njegove navijače, ili same te igrače.
Iskren da budem, za te igrace sa strane me i nije briga iz prostog razloga sto nit su NASI, nit su TALENTOVANI, nit su MLADI! Mene boli kad nasi klinci rade sami protiv sebe, i sami sebi otezavaju situaciju da se probiju u nasem klubu(a svi znamo kako je tesko probiti se, al sigurno ne zbog jake konkurencije)! Mladi Smiljanic mora da pocne da radi za sebe, i da batali te lose navike, ima vremena za njega jos uvek, mlad je, al samo pod uslovom da pocne da se ponasa kao pravi sportista, ja bih rekao pravi primer mu je Boba Medojevic, docekao svoju sansu i izborio se za nju svojim zalaganjem i ponasanjem! A da se u nasem klubu ne postuje nikakav red to se slazem! Al kazem, takvim ponasanjem dodatno otezava sebi vec dovoljno tesku situaciju!
Grba_NS wrote:Mladi Smiljanic mora da pocne da radi za sebe, i da batali te lose navike, ima vremena za njega jos uvek, mlad je, al samo pod uslovom da pocne da se ponasa kao pravi sportista, ja bih rekao pravi primer mu je Boba Medojevic, docekao svoju sansu i izborio se za nju svojim zalaganjem i ponasanjem!

Gojko Kacar wrote:
После незнам колико времена,коначно одлична партија Душана Тадића,и то не само због два гола.Солидна партија Воше,мада мора и може мнооооого боље,а овај тим има квалитет за то.Сад се тек види колико су глупости нашег капитена у утакмици са звездом,имале последица.Мада и да смо победили звезду цигани ће бити први,јер ће посланици у скупштини то тако да изгласају.Оваква лакрдија од лиге не постоји ни у некој аматерској афричкој лиги.Брзоноги лекић од два метра,који не уме правилно ни да хода побегне од центра одбрани Јавора по очајном терену
Па онда голман напретка који сам себи да гол,јагодина која изгуби од звезде у 10-ом минуту итд.А кад им ми дођемо сељаци се напале као да им живот зависи,што ћете видети у суботу.Овде као да постоји свето писмо по коме само близанци могу да буду прваци.
Оно што је јуче било добро је констатација да смо без много муке забележили победу.

Оно што је јуче било добро је констатација да смо без много муке забележили победу.
Mrdja je na vrhu liste strelaca,zajedno sa Tadicem i Lekicem.Drugo,na njegovo zalaganje niko ne moze imati primedbe.I ja sam pukao kad se protiv Zvezde ispromasivao,ali sta sad,jel treba da ga mrzim zbog toga?Nije htela da udje i kraj.Kakva je to glupost da je namerno promasivao?Pa ko je dao gol prosle sezone na Marakani za 0-1?Najzasluzniji je za bodove osvojene protiv Hajduka,Metalca,Bsk-a i Spartaka,to je cinjenica.Jel se Mrdja sam grabio za traku ili mu je dodeljena?Ok,naravno da svi vise volimo Vosinu decu i naravno da Zvezdino dete tesko moze da bude idol navijaca Vojvodine,ali,po meni,covek sasvim korektno igra i ne zasluzuje toliku netrpeljivost.
Na ovom forumu se Sepuja uzdize kao da je Bog fudbala i to samo zato sto nije dobio sansu u Vojvodini.Ispada da je veca legenda od Vujadina Boskova.Vise zalim za Trivunovicem,jer nam takav igrac fali,skoro je na Karadjordju,u dresu ofk-e,dokazao kvalitet.Hucisvili je simpatican i sve to,ali nemojte ici u drugu krajnost,za dve sezone imao je dovoljnu minutazu da utera bar dva komada,ali nije.Od kako je tu,izmenjalo se jedno sest trenera i kod svih je imao isti status,nemoguce da su bas svi u zabludi.Nikad ga nisam video da kida za Vosu u tih 10 min.sto udje,za razliku od Pekovica(njega,naravno,ovde svi pljuju,valjda zato sto je celav i sto ne lici na fudbalera)i Medojevica.
Vulicevic je odlican,zalaganje 100%.Kizito se vraca u prepoznatljivu formu.Tumbasevic sve bolji.Ima nade,idemo dalje.
Na ovom forumu se Sepuja uzdize kao da je Bog fudbala i to samo zato sto nije dobio sansu u Vojvodini.Ispada da je veca legenda od Vujadina Boskova.Vise zalim za Trivunovicem,jer nam takav igrac fali,skoro je na Karadjordju,u dresu ofk-e,dokazao kvalitet.Hucisvili je simpatican i sve to,ali nemojte ici u drugu krajnost,za dve sezone imao je dovoljnu minutazu da utera bar dva komada,ali nije.Od kako je tu,izmenjalo se jedno sest trenera i kod svih je imao isti status,nemoguce da su bas svi u zabludi.Nikad ga nisam video da kida za Vosu u tih 10 min.sto udje,za razliku od Pekovica(njega,naravno,ovde svi pljuju,valjda zato sto je celav i sto ne lici na fudbalera)i Medojevica.
Vulicevic je odlican,zalaganje 100%.Kizito se vraca u prepoznatljivu formu.Tumbasevic sve bolji.Ima nade,idemo dalje.
- novosadjanin
Konacno jedna dobra partija na domacem terenu. Iako smo igrali sa 3 zadnja vezna, delovali smo mnogo ofanzivnije nego inace, formacija je cesto licila na 4-3-3 sa aktivnim ucescem bekova u napadu. Trkacki dobro odradjena utakmica. U prvoj postavi 4 igraca ponikla u nasoj skoli fudbala: Brkic, Tadic, Aleksic, Medojevic. Tu je jos i Smiljanic, najavljuje se na zimu povratak Mitosevica sa pozajmice... Sosa je odlicno vodio utakmicu. Izvadio je indisponiranog Mrdju (koji nam je doneo dosta bodova ove godine: Spartak, BSK, Metalac) i nervoznog Pleca da ne bi dobio crveni karton zbog eventualnog novog sukoba sa Sepujom, uveo Hucisvilija, Stjepanovica, Pekovica. Sto se Slavena tice, mislim da bi trebalo da budemo strpljiviji, treba ga istrpeti, on je veliki talenat, ima samo 21 godinu! Samo treba da nauci da se brze oslobadja lopte, sto je i Sosa juce primetio pa je podviknuo na njega i mislim da ce ga on dovesti u red. Takodje mislim da bi njemu vise odgovarala pozicija u sredini na kojoj igra Mario od ove spoljne na kojoj sada igra. Poseta juce katastrofalna, video sam sliku zapada na sajtu "napred vosa", jedva da je bilo nesto malo vise od 500 ljudi na celom stadionu, iako mi se cinilo dok sam bio na utakmici da nas je vise. Idemo dalje, ceka nas tesko gostovanje petoplasiranoj Jagodini koja je u dobroj seriji.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Stjepanović ima 22 godine,sutra mu je 22-gi rođendan,ali nevezano za to,kod fudbalera se gleda godište,a ne tačan datum rođenja.
Ima igrača i mlađih i boljih koje bi pre trebalo istrpeti i sačekati nego Stjepanovića,pogotovo ako ćemo od njihovih budućih transfera dobiti 100% zarade(od onoga što klub i inače na kraju dobije).
Ima igrača i mlađih i boljih koje bi pre trebalo istrpeti i sačekati nego Stjepanovića,pogotovo ako ćemo od njihovih budućih transfera dobiti 100% zarade(od onoga što klub i inače na kraju dobije).
Bato majstore vodi nas do titule