10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0

Subotnja ocekivanja?

Mladi su i zeleni za nas, dobijamo ih!
35
88%
Ne "lezi" nam "Karadjordje", nereseno...
5
13%
"Odradice" nas radnici, poraz.
0
No votes

Total votes: 40

budababa

10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0

Post by budababa »

FK Vojvodina u subotu od 13h na svom "Karadjordju" docekuje Mladi Radnik iz Pozarevca, u utakmici koja ce oznaciti kraj prve trecine prvenstvene trke. Nakon tri posne utakmice kod kuce, kada su crveno-beli postigli samo jedan pogodak, ocekuje se da bi utakmica sa Pozarevljanima mogla biti dobra prilika da se popravi bodovni saldo, gol-razlika i obogati sekcija Vojine akcije za mesec oktobar. Vojvodina u zadnje tri utakmice sampionata nije primila gol, a Mladi Radnik ga nije postigao, te se nadamo da ce takav ucinak obe ekipe imati i nakon ovog meca. Nama ostaje da prisustvom na stadionu pruzimo podrsku Sosi i "lalama", a igracima zadatak da nas zadovoljne isprate sa tribina.
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:31 am, edited 2 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ne znam gde da stavim ovu fotku, a steta da je ne objavimo. Neka ovo takodje bude najava za naredni mec, a ako moderatori misle da sam skroz promasio, ne marim da je prebace negde drugde!!! 8)

p.s.

Popunjena je galeraja sa utakmice Spartak ZV - Vojvodina

Image
021

Post by 021 »

Očekujem poboljšanje u igri, kao posledicu odsustva Đurovskog. Nadam se da će na njegovom mestu zaigrati Aleksić. Bilo bi idealno videti Smiljanića uz desni bok, ali izgleda da je veća verovatnoća da se pakao kvalifikuje za zimsku olimpijadu nego da on zaigra. Zašto je to tako, nikada mi neće biti jasno. Ako ništa drugo, biće lepo sutra ponovo videti i pozdraviti Sepuju.
Turija

Post by Turija »

021 wrote:Očekujem poboljšanje u igri, kao posledicu odsustva Đurovskog. Nadam se da će na njegovom mestu zaigrati Aleksić. Bilo bi idealno videti Smiljanića uz desni bok, ali izgleda da je veća verovatnoća da se pakao kvalifikuje za zimsku olimpijadu nego da on zaigra. Zašto je to tako, nikada mi neće biti jasno. Ako ništa drugo, biće lepo sutra ponovo videti i pozdraviti Sepuju.
:hurray: :!: :!: :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Minja
Administrator

Post by Minja »

021 wrote:...ali izgleda da je veća verovatnoća da se pakao kvalifikuje za zimsku olimpijadu nego da on zaigra...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ssnigd

Post by ssnigd »

Po nekoj teoriji verovatnoce, mora i nas jednom krenuti na Karadjordju. Protivnicka ekipa je i vise nego idealna za ubedljiviju pobedu. Posto je titula daleko, tj. uvek je i bila, mogli bi i poneki atraktivan potez da vidimo sutra i malo fudbala da gledamo. No sve su to zelje, a videcemo sutra sta ce nam igraci prirediti. Nadajmo se najboljem.

Svako ko je u mogucnosti, sutra neka dodje na stadion jer mi drugi klub nemamo :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

А шта је са Мариом?Што он неће играти?
Buca

Post by Buca »

Bogdan96 wrote:А шта је са Мариом?Што он неће играти?
Jutros nakon sto se vratio iz Giardina je seo pa odgledao Farmu na pinku,pa je malo nazebao,ali kapiten mu je nabavio opravdanje :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Buca wrote:
Bogdan96 wrote:А шта је са Мариом?Што он неће играти?
Jutros nakon sto se vratio iz Giardina je seo pa odgledao Farmu na pinku,pa je malo nazebao,ali kapiten mu je nabavio opravdanje :wink:
:lol:
У питању је повреда коју је задобио у мечу против Младости.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

E konacno tim koji vredi,koji treba i mora da igra!!! Lepe akcije,mnogo vise kretanja,otvaranja...po 3-4 igraca u zavrsnici,napokon... Izuzetno sam zadovoljan,uzevsi u obzir nasa ranija izdanja kod kuce! :D
the Gari

Post by the Gari »

Posle utakmice na Banovom brdu i ovih 80 minuta na "Karađorđu", komotno možemo da kažemo da smo se nagledali Sepuje više nego što smo ga gledali dok je igrao u Voši! A igrao je... pa koliko i može i takvoj ekipi. Mladi radnik: nije baš da znaju da igraju, ali su bili jedna od naj (ako može tako da se kaže) "ferplejskijih" ekipa koje su dolazile u Novi Sad. Nisu došli da daju gol, ali najmanje su se izležavali, najmanje psovali, njihov trener nije uletao do pola terena da vija sudiju itd. za razliku od ostalih kreacija koje nastupaju u urnebesnoj JSL (uključujući starijeg jedojajččanog blizanca).

Bez konkurencije naša najbolja partija ove sezone kod kuće, a bili smo i u situaciji da vidimo kako to izgleda naš tim bez svetih vračeva Maria i Dragana the kapitena. Naravno tu je bio Slaven koji je poslednji put dodao loptu pre jedbo sedam kola! S druge strane Tumbasević sve bolji, Vule i Đura mogu da trče do sutra, naši klinci odlični (tj najbolji), štoperi standardni, Brkić ponovo pretrčao više od Mrđe. Ja poprilično zadovoljan.

PS Utisak dana - Mishina nova frizura! :P
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Bilo je muke do gola, ali je posle toga sve islo brze i lepse. Cini mi se da je i Tadic bio raspolozen za igru, narocito mi se dopao onaj pas petom u drugom poluvremenu. Steta sto slobodnjak Tumbasevica nije usao u gol. Utisak dana je ipak semafor koji je ovaj put radio kako treba od pocetka do kraja :D
Passion

Post by Passion »

Ја све нисам могао да поверујем својим очима...ал семафор је стварно радио свих 90 мин без икаквих прекида!Да ли је могуће да су после 3 месеца научили да рукују њиме :?: :!: :D

Post by Minja »

Popunio sam galeriju, ali neke fotke jednostavno ne mogu tamo da ubacim, a gre'ota je ne videti ih.

Image
Image
Last edited by Minja on Sat Oct 31, 2009 8:04 pm, edited 2 times in total.
Milan

Post by Milan »

kafe bagdad wrote:Utisak dana je ipak semafor koji je ovaj put radio kako treba od pocetka do kraja :D
Pažljiviji posmatrači su mogli uočiti da je semafor u jednom trenutku pobrljavio, ali ne treba cepidlačiti.

Što se utakmice tiče, očekivao sam rutinsku pobedu Vojvodine i to sam i dobio. Ne igramo još uvek Bog zna kako lepršavo, ali mi se čini da zalaganje podižemo na jedan viši nivo. Mrđu treba oterati govnjivom motkom! Što neko reče, Brka je pretrčao više od njega. Stoji i čeka da lopta nekim čudom prođe pored odbrambenog igrača, a to se dešava jednom u 10 utakmica. Aleksić nam je suvo zlato! Velika štata što je izgubio godinu dana za napredak. Kakva rutinska završnica! Mogao bi (M)Rđa da gleda i uči.

Utisak dana? Mrđin dolazak na klupu posle tuširanja sa mobilnim telefonom na uvetu!!!??? ALO, utakmica u toku, a ti pričaš mobilnim na klupi sa rezervnim igračima!!!??? Na šta je samo ovaj klub spao...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked