5.kolo: Vojvodina-Metalac 1:1

Ishod:

Pobeda Vojvodine
44
94%
Nerešeno
3
6%
Radovanje gostiju
0
No votes

Total votes: 47

lesa

Post by lesa »

Ja bi sutra jos voleo da vidim Vuka (bolji pregled igre, bolji pas napred a defanzivne zadatke protiv ovakvih ekipa moze svako da odradi) na mestu Mede i Stevanovica na mestu Vulicevica (samo zbog kartona). Cisto dati sansu nekim igracima pred kup utakmicu, jer pretpostavljam da cemo u Petrovcu izaci sa manje, vise kombinovanim sastavom. Bilbija ili Yao mislim da ne menja mnogo.

Nadam se pobedi (bilo bi lepo ubedljivo) pred seriju teskih utakmica.
...ti si nasa prva ljubav...
Mare

Post by Mare »

lesa wrote:ja bi sutra jos voleo da vidim Vuka (bolji pregled igre, bolji pas napred a defanzivne zadatke protiv ovakvih ekipa moze svako da odradi) na mestu Mede i Stevanovica na mest Vulicevica (samo zbog kartona). Cisto dati sansu nekim igracima pred kup utakmicu jer pretpostavljam da cemo u Petrovcu izaci sa manje, vise kombinovanim sastavom. Bilbija ili Yao mislim da ne menja mnogo.

Nadam se pobedi (bilo bi lepo ubedljivom) pred seriju teskih utakmica
Sličnog sam mišljenja kao lesa, i ja bi sutra više voleo da gledam Vuka ili Tumbu na Medinoj poziciji. Mislim da nam je to trenutno najslabija tačka u timu, samo zato što Meda nikako da uđe u pravi ritam. Kako njega nikako ne ide (još od prvog dela prošlog šampionata), a rekli smo da ne volimo zagarantovana mesta, Vuk i Tumba su zaslužili da dobiju svojih 5 minuta i možda iskoriste tu šansu da obezbede sebi mesto u startnoj postavi. Kad već imamo adekvatne zamene, zašto ne probati sa nekim drugim, a Medi bi možda i prijala klupa da ga malo trgne iz učmalosti u koju je upao! Deluje mi bezidejno i bledo na terenu, siguran sam da bi Vuk a i Tumba sutra bili puno korisniji od Mede!
veso

Post by veso »

Mario Đurovski je najveći kreativac u ekipi Vojvodine,ne može on kvalitetno da igra u oba pravca,da bi odigrao dobar pas ili postigao gol ne sme previše da se zamara odbranom,zato pored njega treba da igra Janko Tumabsević koji će nadoknaditi njegovu slabu odbranu.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Moja jedina zelja je da Mitosevic dobije vise prilike da pokaze sta zna a zna mnogo toga,tako da ako vec Medojevic mora da bude starter,ne mora da igra svih devedeset minuta.Mislim da bi 60-30 bilo dobra podela u trenutnoj situaciji,mada u normalnim okolnista Vuk bi imao prednost.

Sto se tice same utakmice ocekujem ubedljivu pobedu,koju sam ocekivao i protiv Brdjana.A imali smo prosle subote uslove da je zabelezimo.Kako god pobeda sa tri postignuta gola bi trebala da bude realnost, izgovori se ne prihvataju.Naravno ocekujem i nastavak Brkine nesalvadivosti...
Buca

Post by Buca »

veso wrote:Mario Đurovski je najveći kreativac u ekipi Vojvodine,ne može on kvalitetno da igra u oba pravca,da bi odigrao dobar pas ili postigao gol ne sme previše da se zamara odbranom,zato pored njega treba da igra Janko Tumabsević koji će nadoknaditi njegovu slabu odbranu.
Na koliko dinara se ceni paprika na Novosadskim pijacama ?

Iako bi svi voleli da vidimo Vuka ili Tumbu pre Mede mislim da se to nece desiti a sad me je vec strah da se to nece promeniti ni do utakmice za parHtizanom.nadam se golu Bilbije 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
lesa

Post by lesa »

i da... dobro je sto se Mojsov vraca u startnih 11 jer je lepo imati stopera koji ume da povuce loptu kad gosti parkiraju aftobus ispred svog gola. Da je srece Vuk bi imao minimum 30 minuta po utakmici i startno mesto protiv Cuke, Metalca, Kule, ovakvih ekipa u kupu. Isto tako i Katai, Stevanovic i ostala omladina. Jer, primera radi, Katai je startovao protiv Chuke i bio zamenjen (ogradjujem se da nisam gledo utakmicu pa ne znam da li zato sto je lose igrao?) ali dosta je pokazivao ulazeci sa klupe. Mozda i oni deca osecaju neku vrstu pritiska kad su u prvoj postavi. Treba ipak to balansirati...
...ti si nasa prva ljubav...
aNS

Post by aNS »

veso wrote:Mario Đurovski je najveći kreativac u ekipi Vojvodine,ne može on kvalitetno da igra u oba pravca,da bi odigrao dobar pas ili postigao gol ne sme previše da se zamara odbranom,zato pored njega treba da igra Janko Tumabsević koji će nadoknaditi njegovu slabu odbranu.
Jedan Ћави и Инијеста могу да играју одбрану али Ђуровски не може.... :roll:
Ај молим те нађи Ђуровског на фејсу па га тамо хвали.
ssnigd

Post by ssnigd »

veso, milose, nenade, cizmo ili koji god da je lik iz uprave, ovim samo radite negativnu reklamu za Marija. Svaki post ti je isti.
On nikada nece biti fudbaler dokle god ne nauci da trci kao lud, i u odbrani i u napadu. Uvek ce biti samo neko ko ima njuh za fucu, ali nista vise od toga.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd

Post by ssnigd »

Da dodam jos, ubedljivom pobedom sa 3 i vise golova razlike, bi digli prasinu po novinama i o nama bi pocelo da se prica kao o nekom kandidatu za titulu, a to je ono sto ne zelim ponovo da citam i prozivljavam. Daleko od toga da ne bi voleo tako da pobedimo, ali najiskrenije ja bi bio prezadovoljan i sa pobedom od 1:0 uz jednu sigurnu i tecnu igru. Jer je takva pobeda ono sto ce nas ostaviti hladnima i mirnima i sa mnogo vise elana, bez lazne prepotencije i mnogo ozbiljnije cemo krenuti put Petrovca i Lucana, a onda sa grobljem da prsti sve na Karadjordju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dejan

Post by Dejan »

Metalac je sva tri puta porazen minimalnim rezultatom i imaju jedan neresen rezultat bez golova.
Rec je o iskusnoj i veoma neugodnoj ekipi koja dolazi po bod, i zato je izuzetno vazno da dobro otvorimo utakmicu. Kod njih ce verovatno poseban motiv imati Ljuba Nenadic(mada do sada nije bio standardan), dok od nasih ocekujem da se u strelce upise Nemanja Bilbija :wink:
Turija

Post by Turija »

kafe bagdad wrote:Koliko se ja secam to je bio Nesko Milovanovic mada on uopste nije los trener, ali stvarno smesno izgleda :)
Slažem se sa konstatacijom.
Mnogo je bolji trener, nego što izgleda.Slušao sam ga jednom na TV i ostavio je na mene sasvim dobar utisak.E sad, što je neumeren u jelu i svaka mu majica smeta, tj tesna, ide na drugi tabak :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
etxeberria

Post by etxeberria »

Po meni njihovi najopasniji igraci su Adamovic i Krasic, i ako se oni zaustave onda apsolutno nema nikakvog posla za Brku. Beto(n)ligar nije nista posebno, da nije afrikanac niko ne bi ni znao za njega...

Ocekujem laganu pobedu s 1-0, 2-0...
sam svoj najveci neprijatelj
šumar

Post by šumar »

Očekujem pobedu i Vuka u timu makar jedno poluvreme.I to umesto Merebašvilia.Objektivno, gruzijac je sem jednog poluvremena protiv Javora sve ostalo odigrao katastrofalno.
I da, vreme bi bilo i za Tumbu...
dulajlo

Post by dulajlo »

Grof Žekula wrote:Ovako:
3) veso stisni Shift dugme i koristi velika slova u postovima (već si upozoren na ono što moraš ispraviti i Ti i dalje "teraš" po svome)- nije neka nauka! Ako treba pomoć - pitaj! Evo, na današnjoj konferenciji, pored Milinkovića, govorio je i tvoj (i moj kad god dobro odigra i trči) "ljubimac" Mario.
ice

Post by ice »

Turija wrote:E sad, što je neumeren u jelu i svaka mu majica smeta, tj tesna, ide na drugi tabak :wink:
:lol:

Nije mi jasno otkud sad Bilbija da bude starter kada je Jao do sada mnogo više pokazao od njega?I to tako iznenada?Uglavnom, nadam se da će biti mnogo bolji nego onomad protiv Jagodine kada je bio starter.

Voleo bih da ove napunimo bez obzira na sve.
Locked