5.kolo: Vojvodina-Metalac 1:1

Locked

Ishod:

Pobeda Vojvodine
44
94%
Nerešeno
3
6%
Radovanje gostiju
0
No votes

Total votes: 47

mihailov

5.kolo: Vojvodina-Metalac 1:1

Post by mihailov »

Vojvodina će u subotu pokušati da nastavi vrlo uspešan niz od 3 prvenstvene pobede i 4 utakmice bez primljenog gola. U goste dolazi Metalac, još jedna ekipa iz društva najslabijih ove sezone sa samo jednim uknjiženim bodom.
Kvalitet je nesumnjivo na našoj strani i najveći protivnik možemo biti sami sebi. Milinković zna da nikako ne smemo da potcenimo rivala, kao i da će gosti "parkirati autobus" ispred svog gola. Najbolji lek za takvu odbranu jeste rani pogodak kako bi imali miran nastavak bez puno tenzije, napetosti i odugovlačenja.
Očekuje se malo puniji stadion, iako se najavljuje oblačno vreme sa mogućom kišom. Krenuli smo da pobeđujemo i uveren sam da će uspavane Novosađane zainteresovati rezultati tima u poslednje vreme. Nadamo se da će naši ljubimci uzeti ceo plen i steći neophodno samopouzdanje pred seriju težih utakmica koje dolaze!

Meč se definitivno igra u subotu, RTS će uprkos najavi prenositi ipak Spartak-Sevojno!
Last edited by mihailov on Sun Sep 19, 2010 8:55 am, edited 1 time in total.
Napred Voso!
Mare

Post by Mare »

Poslednja u nizu lakših utakmica, ovo se jednostavno mora dobiti pred seriju teških mečeva. Često smo baš na ovakvim malim utakmicama, odnosno na utakmicama gde smo unapred upisivali bodove na naš konto, padali i ostajali praznih šaka. Nadam se da ovaj put neće biti tako i da će naši puleni dati sve od sebe da svom bodovnom saldu pridodaju još 3 boda. Posle nam sledi teško gostovanje novom prvoligašu Slobodi, kući Partizan, onda malo lakše gostovanje u Kuli raspalom Hajduku (valjda će tako biti i kad mi budemo igrali sa njima), nakon toga opet par teških utakmica, OFK, uvek neugodni za nas Rad itd. Znači stvarno težak raspored. Ovo sve navodim kako bi dodatno istakao važnost osvajanja sva tri boda u subotu protiv Metalca. Tek sledi ono pravo pa da vidimo gde smo i koliko vredimo. Na osnovu do sada odigranog uključujući tu i pripremene mečeve čovek ne može da pravilno oceni potencijal FK Vojvodine.
ice

Post by ice »

Pred utakmicu sa Javorom bilo je reči o bunkeru gostiju.To nije ništa naspram onoga što će u subotu pokazati Metalac.Ionako su i oni u gostima defanzivna ekipa, ali ove sezone imaju problema i loše su počeli, sigurno će sve karte baciti na odbranu svog gola i pokušati da osvoje bod.Znaju da u otvorenom nadigravanju nemaju nikakve šanse protiv nas.Videćemo kako će se naši snaći u ovakvoj situaciji jer će igrati protiv totalnog bunkera.Nadam se da će Milinković naći recept za to.
Andreyos

Post by Andreyos »

Nadam se samo da nam se neće ponoviti kao prošle sezone Smederevo,jer tada je sve krenulo nizbrdo.Opet,sa druge strane,nakon naših dosadašnjih izdanja,zaista ne vidim kako bi ekipa poput Metalca mogla da nas iznenadi na Karađorđu.Neću da napišem da očekujem ubedljivu pobedu,ali zato očekujem da naši prikažu igru koja će biti dovoljna da se Metalac pobedi,bez da se nerviramo.Mnogo li je...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
the Gari

Post by the Gari »

Opa! Ponovo igramo sa "starim" znancima.

Ne znam da li im je taj gari još uvek trener (ne verujem s obzirom na JSL praksu hokejaških izmena "stratega"), ali ja ću se uvek s tugom, osmehom ili potpunom rezignacijom (u zavisnosti od raspoloženja) sećati "gospodina" koji je prošle godine "vodio" ekipu Metalca sa sve prevrnutom belom pamučnom majicom preko stomaka. Sve onako češkajući trbušinu u stilu nakupaca na Kvantašu.

I da, naravno... Imaćemo tu privilegiju da ponovo vidimo ekipu koja je postavila all time rekord Južnobačkog okruga u valjanju na travi. Mislim da im je klupski lekar nedelju dana posle utakmice vadio krpelje iz guzica. I što je najgore, to je ekipa koja nam je u drugom delu prvenstva 'ladno dala tri komada. E sad...

Ja ću biti zadovoljan ako u subotu (na svoj rođendan) vidim dve stvari: da momci u crveno-belom pokažu da imaju ono što bi svi momci po definiciji trebalo da imaju i ako na kraju ti isti momci osvoje tri boda. Sve preko toga mislim da će biti debeli bonus. S poimanjem fudbala koji je predominantan u Srbiji (ključna reč DESTRUKCIJA), mislim da bih unapred prihvatio da ponovo pobediomo 1:0 nekim skrndavim golom u sedamdeset i nekom minutu. Ovo što gledamo do sada od Voše i nije tako loše, nadam se da se nećemo ponovo od svih ambicija oprostiti u septembru.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Koliko se ja secam to je bio Nesko Milovanovic mada on uopste nije los trener, ali stvarno smesno izgleda :)
kej

Post by kej »

Jeste Nesko Milovanovic, ali nije vise u Metalcu. Sad trenira Borac i uopste im ne ide lose.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

kej wrote:Jeste Nesko Milovanovic, ali nije vise u Metalcu. Sad trenira Borac i uopste im ne ide lose.
Tačno - Milovanović je u Čačku, a trener Metalca je Zvonko Živković.
the Gari

Post by the Gari »

kafe bagdad wrote:Koliko se ja secam to je bio Nesko Milovanovic mada on uopste nije los trener, ali stvarno smesno izgleda :)
A znam, nisam ja mislio ništa loše. Ne znam ja ko je čovek, niti pratim njegov rad, al' znam da mi je onomad bio apsolutni highlite cele utakmice sa svojom "upečatljivom" pojavom. :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
King

Post by King »

Mozda jednog dana bude trener Voše....
ssnigd

Post by ssnigd »

King wrote:Mozda jednog dana bude trener Voše....
Nece ovaj sigurno biti nama trener posebno posle onih lucanskih prasica od tri cetiri kile :mrgreen: :oops:

izvinjavam se za off....

Sto se tice Metalca. Koliko sam o njima citao po novinama, trener im konstatno najavljuje da ce biti bolje, sto govori kako igraju. Iskreno vise sam se bojao Cuke, nego sto se bojim ovih metalaca. Naravno da ih ne treba potceniti, ali jedna sigurna predstava i igra, uz tri boda naravno su obavezna. Ocekujem i da se broj ljudi poveca na svim tribinama. Moramo da pravimo uvertiru pred groblje :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Smatram da Metalac trebamo shvatiti ozbiljno, što ne sumnjam da će se dogoditi. Taktika koju Gosn. Milinković igra sa jednim zadnjim veznim daje rezultate protiv timova koji se ceo meč brane, nova je za naš tim i zato mislim da iz utakmice u utakmicu možemo da je usavršavamo. Iz izjava koje naši igrači i stručni štab daju sredstvima masovne komunikacije odaje se utisak da se sjajno slažu u timu i da su čvrsto na ubeđeni i svesni da mogu još bolje da igraju. Ne odaje se utisak euforije, što nas je krasilo prethodnih sezona. Sve se radi u tišini i tako mora da ostane! Sviđa mi se takvo shvatanje igre. Sve u svemu fudbal je jednostavna igra i najlepši je ako se jednostavno igra. Bilo bi lepo da pobedimo i u takvom raspoloženju da dočekamo sledeće mečeve. I ja očekujem dosta navijača, rutinsku pobedu i ceo stadion da peva „U Evropi ima jedan grad...”

Evo i lepih najava :arrow:

Image

Image

preuzeto sa http://www.firma1989.com/forum/
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
the Gari

Post by the Gari »

veso wrote:metalac nije imao sreće u prošlim kolima,nije nimalo naivna ekipa,treba se ozbiljno ući u utakmicu ,ovakve utakmice su najteže,zašto nema djurovskog za glasanje o najboljem igraču
Pročitaj malo teme na forumu, pogledaj pravila...
Tovari buraniju!

Milan

Post by Milan »

Mislim da je bio i previše puta upozoren...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ovako:

1) Sutra Mojsov ide na mesto halfa u paru sa Milovićem, dok je veoma blizu i da Bilbija započne meč. Prošli put pogodih postavu, ovako tipujem za sutra:

Brkić - Vulićević, Mojsov, Milović, Pavlović - Medojević, Merebašvili, Đurovski - Oumaru, Katai, Bilbija.

2) Utakmica narednog kola protiv Slobode Point Sevojno u Lučanima (pre toga u sredu je Kup) igraće se u nedelju 26. septembra, od 14h (direktno na Arenasport kanalu)

3) veso stisni Shift dugme i koristi velika slova u postovima (već si upozoren na ono što moraš ispraviti i Ti i dalje "teraš" po svome)- nije neka nauka! Ako treba pomoć - pitaj! Evo, na današnjoj konferenciji, pored Milinkovića, govorio je i tvoj (i moj kad god dobro odigra i trči) "ljubimac" Mario.
Locked