I.S 2010/11: 6. kolo JSL: FK Sloboda Point - Vojvodina
Vidi se kako smo igrali kad sve bodove pokupiše igrači iz zadnje linije našeg tima! Stvarno je to loše izgledalo, nije mi jasno da jednu jedinu ozbiljnu akciju nismo u stanju da napravimo za 90+ minuta.
Mojsov 3 boda
Trajković 2 boda
Ađuru 1 bod
Za Mojsova i Trajkovića važi da su pozatvarali šta su mogli. Jedino naglasiti da se žutaći ne smeju dobijati na onakav glup način.
Đura solidno odradio svoj posao na sredini terena. Nije mi jasno šta je naš trener hteo od veznog reda u sastavu Đura, Meda, Tumba!!! Verovatno ni njima trojici nije bilo jasno šta rade svi u isto vreme na terenu!
Očekivao sam više od Abubakara. Šta reći za naše špiceve, Jao i Bilbija nikako da krenu sa golovima, mada realno gledano nemaju ni dve upotrebljive lopte za 90 min.
Mojsov 3 boda
Trajković 2 boda
Ađuru 1 bod
Za Mojsova i Trajkovića važi da su pozatvarali šta su mogli. Jedino naglasiti da se žutaći ne smeju dobijati na onakav glup način.
Đura solidno odradio svoj posao na sredini terena. Nije mi jasno šta je naš trener hteo od veznog reda u sastavu Đura, Meda, Tumba!!! Verovatno ni njima trojici nije bilo jasno šta rade svi u isto vreme na terenu!
Očekivao sam više od Abubakara. Šta reći za naše špiceve, Jao i Bilbija nikako da krenu sa golovima, mada realno gledano nemaju ni dve upotrebljive lopte za 90 min.
-
- magistar cho
21 glasac,
Rezultat:
1.Mojsov 3 boda /47 glasova/
2.Trajkovic 2 /32/
3.Vulicevic 1 /24/
-------------------------------------
4.Ajuru /8glasova/
Trenutna tabela:

1.Abubakar Oumaru 10
2.Zeljko Brkic 8