Трајковић и Мојсов су добили бодове јер су били веома добри у одбрани,без киксева...све што се дала чистити,они су почистили...мислим да би ово дефинитивно требао да буде штоперски пар Војводине у овој сезони.Тумбасевићу сам дао бод јер дефинитивно заслужује место у првој постови.Пожртвован опет,користан...и уместо њега из прве поставе треба да испадне,нажалост, Медојевић...
С овако кукавичком тактиком нећемо се усрећити.
3 - Вулићевић (контролисао десну страну, без грешке)
2 - Трајковић (сигуран у скоку, без замерке)
1 - Бркић (мало посла, али је пар пута правовремено истрчао што му понекад не полази за руком)
Искрено, тај 1 бод нисам знао коме доделити....појединце је било трагично гледати.
3 - Mojsov (Bez greske.)
2 - Vulicevic (Standardno se najvise trudio, i bio dobar u odbrani)
1 - Trajkovic (Nisam znao kome drugom da dam bod, a nismo primili gol, pa ko veli, aj drugom stoperu)
Mojsov 2 boda (bez greške, mada ono ispucavanje za žuti kvari utisak)
Lazetić 1 bod (za razliku od ostatka ekipe nije grešio u elementarnim stvarima, kao što su pas i centaršut, samo da popravi trčanje i biće dobro pojačanje)
Ostatak ekipe ne liči na fudbalere!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
3 - Trajković - Jako mi se sviđa, njegova borbenost zna da prouzrokuje neke nenormalne akrobacije.
2 - Vulićević - Uobičajena profesionalnost, jedini pokazivao neku inicijativu u ofanzivi.
1 - Mojsov - Uz Abua i Brku najstandardniji igrač u dosadašnjem delu sezone.
WestSide wrote:3 - Mojsov (Bez greske.)
2 - Vulicevic (Standardno se najvise trudio, i bio dobar u odbrani)
1 - Trajkovic (Nisam znao kome drugom da dam bod, a nismo primili gol, pa ko veli, aj drugom stoperu)
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
3 - Trajković - Jako mi se sviđa, njegova borbenost zna da prouzrokuje neke nenormalne akrobacije.
2 - Vulićević - Uobičajena profesionalnost, jedini pokazivao neku inicijativu u ofanzivi.
1 - Mojsov - Uz Abua i Brku najstandardniji igrač u dosadašnjem delu sezone.