Prelazni rok - leto 2005

limanfkv

Post by limanfkv »

Ja mislim da treba da pozovemo cigane da dodju u klub i kazemo uzmite slobodno sta god pozelite ,a nekom cudnom matematikom nama ce se to isplatiti... :x Sad ih bre treba dokrajciti,polako - jednog po jednog!
podbara wrote:Nude nam pola pola kad predje preko, sto i nije lose ali problem su opet nasi dugovi.
Ok ali ko garntuje da ce Stepanov uopste uspeti da se proda preko?I ukoliko uspe mislim da je njegov maximun 300.000.A i ciganima bas do jaja ide poslovanje kao i svim nasim klubovima.Kog igraca su oni prodali skoro i za koliko para?

Uostalom zasto bi mi najvecim neprijateljima pomogali?
BondNS wrote:Može i tako, ali u tom slučaju treba da se ponašamo kao Atletic Bilabao - niko ko nije Baskijac ne može da igra u klubu, odnosno, kod nas, niko ko nije iz Vojvodine ne može da igra u Vojvodini
Fuck the politic!
BondNS

Post by BondNS »

limanfkv wrote:
BondNS wrote:Može i tako, ali u tom slučaju treba da se ponašamo kao Atletic Bilabao - niko ko nije Baskijac ne može da igra u klubu, odnosno, kod nas, niko ko nije iz Vojvodine ne može da igra u Vojvodini
Fuck the politic!
Samo sam dao predlog da ako se vec ne zeli prodaja nasih igraca "beogradskim klubovima", treba ici do kraja, mada mi se cini da mi u skorije vreme necemo nikome prodati igraca, vec cemo ih samo ispracati u buduce klubove, u jake lige tipa madjarska, bugarska, kina, a ko zna, mozda se nekome posreci, pa ode i u Francusku 3 ili Norvesku 2.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
++ns++

Post by ++ns++ »

Kakav bre Franc!? E stvarno mi nije jasno cime vas je to impresionirao... pa koliko godina je tu, koliko godina cekamo da zablista, bar nekoliko utakmica u kontinuitetu, i to iskljucivo na nasem terenu, posto je na zalost takav mentalitet neupotrbljiv na strani...
Ja bih licno voleo nekog malo drugacijeg play-makera... nekog ko ima malo srca i laktova...

Voleo bih brate da mu se zahvalimo, neka ide decko negde, samo mesto zauzima mladjima... a to je mesto koje je u fudbalu najvaznije...
cvosa

Post by cvosa »

izgleda da ce samo belic i franciskovic promeniti sredinu...
ove sve ostale price su "lovacko-menadzerske" ...
pumapju se igraci preko novina, i izmisljaju potencijalni transferi, ali kad se na kraju sve sabere i oduzme, vidi se da se u fudbalu mnogo vise desava u novinama nego u realnosti...
zato sa mirom sedite, i samo se nadam da ce dinamo pancevo da ponudi nesto za marka jovanovica :)))))))) to bi nam bilo najvaznije ovog leta!!!
a i cemu nerviranje, kad za evropu licencu nemamo, a u 2. ligu ispasti ne mozemo!!!

opusteno samo :)))))
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Cvoso,ne pisi samo da bi pisao.Samo M.Jovanovic ima konkretnu ponudu i ako ne ode jedini krivac ce biti uprava jer je trazila veliko obestecenje.Franc kopa i rukama i nogama da ode ali su svi koji su ga do sad gledali odustali.Ostali za sada nista.Pozdrav.
Guest

Post by Guest »

prijatelju...veliki poznavaocu fudbalaaaaa da te pitam ....
mislis li da jos neko zna nesto, ili su tebi podarili svu pamet ovog sveta ( narocito vezanu za fudbal )
ja sam rekao da bi najveci uspeh vojvodine bio da se oslobodi marka glibavog jovanovica... a to da li ima ponude ili ne nisam rekao ...
znam samo da BELOSVETSKI MENADZERI ( poput jokse i kompanije) koji su se uzlepili za igrace zznaju dobro sta rade... pise se po novinama svasta, izmisljaju neki interesi za nase igrace, a od toga leba nema...
moja poenta je bila u tome da ... bilo kako bilo.... prelazni rok nema nekog uticaja na vojvodinu posto NIT MOZEMO U EVROPU NITI MOZEMO DA ISPADNEMO...
znas i sam... pise se malo kao trazi ga ovaj trazi ga onaj... i onda na kraju kad dodje ponuda nasi menadzeri kazu kao pa evo vidite koliko ima ponuda ...

sve u svemu... na kraju prelaznog roka se mozemo vratiti na ovu temu ... pa cemo da vidimo ko je bio blizi istini !!!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Guest,nisam ja nikakav poznavalac fudbala vec samo igrom slucaja poznavalac stanja u F.K.Vojvodini i prenosilac vesti koje se ne objavljuju nigde.Znam da su Franc i Beli slobodni igraci i da je naj realnije da odu zato sto nemaju obestecenje ali trenutno nema zainteresovanih za njih.A za M.Jovanovica sam napisao zato sto si napisao za Dinamo iz Panceva.Prilicno podcenjivacki za,mislim prvog strelca ekipe.Sta ce mo sa ostalima.Pozdrav.
Dejan

Post by Dejan »

Po Ns se suska da su neki ljudi iz Vose zainteresovani za Horvata i Filipovica iz FC.Novog Sada...Sada koliko su to istinite ili prazne price vreme ce pokazati...Mada dobro bi nam dosli :D
Guest

Post by Guest »

Belje bi ti bilo da radis svoj posao a ne da budes advokat Maradonin.
max

Post by max »

nije moguce da ce belic da ide :)))
nije valjda do toga doslo
a jeste ti "prijatelju"rece da je slobodan igrac a ne da ce da ide
imas li kakvih informacija ako ne nadje neki drugi klub koliko ce vojvodina ispastati?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Uopste nisam niciji advokat,ali ce ispasti da ce mo uzeti pare jedino za omrzenog lika ovog foruma.A za moj posao se ne sekiraj, ide odlicno.Pozdrav.
Guest

Post by Guest »

Do skupstine :!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:A za M.Jovanovica sam napisao zato sto si napisao za Dinamo iz Panceva.Prilicno podcenjivacki za,mislim prvog strelca ekipe.
Sa onoliko sanski koliko je imao,trebalo je da bude prvi strelac Evrope,a ne naseg prvenstva.I ko ovde potcenjuje Maradonu???
Mi samo iznosimo cinjenice,od kojih se ne moze pobeci.Covek ne zna fudbal i tu je kraj svake price.Zasto Mandica npr. niko tako ne potcenjuje???
Maradona se sam izborio za svoj status medju navijacima... jesam li ja kriv sto on ne zna da primi loptu,da je ustopa,smiri... nego se od njega odbija kao od balvana,jesam li ja kriv sto ne zna udariti loptu glavom (jooooooj kad se setim samo sanse na Marakani,sa 3 metra zicer po sredini gola,sam pred golmanom,on sutira loptu u visinu,iznad nivoa tribina,bruka...),jesam li ja kriv sto je sebican i trom.... jesam li ja kriv sto se gotovo svaki nas igrac proda u Kini,sem Maradone,a o Koreji i njihovom fudbalskom znanju da ne pricam.Jesam li ja kriv sto se on baca na igrace po nasem sesnaestercu.... I posle svega,da mi smo krivi.... da covek ne poveruje!!!

Prijatelju moj tj. nas,a zasto ti potcenjujes Dinamo iz Panceva???
Image
++ns++

Post by ++ns++ »

alo ljudi, opusteno... sta se lozite, ionako nece biti nista bitno...
Ko tu sta ima da suska po NS-u, pa nismo Inter da suskamo, ako uspemo da savatamo nekog lika u nekom selu ili nam se vrati neka isluzena raga iz Koreje ili Mozambika bice super...

Franca niko nece!? Pa naravno, ja opet ponavljam, gde je nama transfer lista... zbog njega nam je Trajkovic sedeo na klupi, a sad ispade od njega igrac, cinjenica je da je najboji igrac lige, a gde je kod nas bio... ne pokrecem pricu o njemu samo konstatujem realnost. Treba bre da se zahvale momku pa nek ide u Spartak, da je bio nesto pa ne bi ga Partizan ispustio svojevremeno.

a i to vase prepucavanje, pa stvarno nema smisla... ko deca ste...
SLANINA

Post by SLANINA »

Fudbal: ZA VOJVODINU NIŠTA NOVO U PRELAZNOM ROKU
22.06.2005 Sport Dnevnik

Imena se još nagađaju

Prelazni rok za fudbalere profesionalce je u toku, a u novosadskom prvoligašu nema bitnijih novina. Sve je još uvek u fazi nagađanja, ali iz nekih nezvaničnih razgovora određeni zključci mogu da se izvuku.

Trasfer lista je, navodno sačinjena. Šef stručnog štaba Milan Đuričić i sportski direktor Dušan Mijić imaju spisak igrača na koje više ne računaju, ali i listu želja.

Nezahvalno je prognozirati ali sam učinak i minuitaža pojedinaca u prolećnom delu ukazuju da bi klupske boje ovog leta mogli da promene: Čanović, Bihorac, Maslić, Dragutinović...Golman Čanović već je dobio raskid ugovora na arbitraži, Bihorac i Dragutinović su nezadovoljni koliko im je pažnje posvećeno jesenas, a centarfor Maslić nije uverio ni struku, a ni navijače, da je pojačanje za Vojvodinu.

Ugovori su istekli Milanu Beliću i Ivici Franciškoviću. NJih dvojica bili su nosioci igre, ali je teško da će produžiti ugovore na "lepu reč". Francišković je dobio otvorenu ponudu Smedereva, jer trener Sivić u njemu vidi novog graditelja igre "oklopnika". Francišković bi pre u inostranstvo, ali pravih ponuda nema. Za Belića se šuška da bi mogao u Grčku ili u Poljsku, ali još nema konkretnih vesti u vezi s njegovim odlaskom. Jedinu ponudu "na stolu" Vojvodina je odbila. Za Marka Jovanovića poljska Amika nudila je 50.000 evra. Novosađani su procenili da ova suma ne zadovoljava njihove prohteve. Od igrača zvučnijeg imena, koji bi mogli da promene dres, je i Milan Stepanov. Odavno se šuška da bi mogao da se preseli na "Marakanu", ali nije isključeno da na zimu krene put Ukrajine. Ovakva solucija za Vojvodinu bi, sigurno, bila isplativija.

Kada je o listi potencijalnih novjlija reč, ona lepše izgleda nego što realno zvuči. Jasno je da Vojvodina nije u situaciji da izdvaja, ne velike, nego čak ni simbolične novce za dovođenje igrača sa starne, pa je sigurno da će se prevashodno osloniti na svoje fudbalere ustupljenje drugim redinama. Pre svih u Vojvodinu bi trebali da se vrate: golman Jović, igrač sredine terena Magoč i napadač Čović. Pored njih ne treba zaboraviti ni na Bunića i Cvetkovića.

Od fudbalera iz drugih klubova dres Vojvodine uskoro bi mogli da obuku Perić (Obilić), Samurović (Čukarički), Nastić (Železnik), a čak se spominje i mogućnost da u Novi Sad stignu i igrači takvog kalibra poput Rađenovića (Železnik) i Milana Davidova (Hajduk, Kula). Da li su ovo samo lepe želje ili realne procene, pokazaće se ubrzo. S. S.

AKO FRANCISKOVIC PREDJE U SMEDEREVO ONDA SMO STVARNO JADNI A I ON JE!
Locked