Prelazni rok - leto 2005

Stara Garda

Prelazni rok - leto 2005

Post by Stara Garda »

Posto je do sada Prijatelj imao samo ekskluzivne vesti,evo da ga ja preduhitrim-
danas je zahvaljeno na saradnji Aleksandru Canovicu :!:
neka ima vise srece u nekom drugom klubu.Srecno!
Dejan

Post by Dejan »

Nazalost sve vise i vise se prica da nam kapiten odlazi u cigane... :(
BondNS

Post by BondNS »

Znam da se mnogi ovde neće složiti sa ovim što ću reći, ali to je moje mišljenje. Što se tiče Stepanova (ili bilo kog drugog igrača u toj situaciji) nemam ništa protiv da ode u ciganiju. Evo mog "zdravorazumskog" objašnjenja... dečko je profesionalni fudbaler, što znači da igra za pare, a ako klub u kome igraš nema para da te plati, vreme je da razmišljaš šta ćeš dalje. Obzirom na kvalitet, može da bira između odlaska u neki klub, ispod evropskog/svetskog proseka ili da svoju sreću oproba u nekom od omraženih nam klubova. Problem je ono što će se desiti pri ugovaranju transfera i nakon odlaska. E tu treba sesti sa njim i objasniti mu da je on jedna od investicija F.K. Vojvodina i da bi bilo lepo da u saradnji sa svojim klubom izvuče maksimum i za jednu i za drugu stranu. Mnogo igrača je prelazilo u rivalske klubove ali za odgovarajuću cifru, a njihovo ponašanje na utakmicama protiv svog prethodnog kluba je uvek bilo sa maksimalnom dozom poštovanja, odnosno bez omalovažavanja (a ne kao onaj .......... pantelić koji je ljubio zvezdin grb posle gola protiv nas - prazno mesto popunite sami, nisam mogao da nađem prikladan izraz za njega, koji bi bio pristojan za pisanje na ovom forumu). Mi smo u velikom finansijskom sranju (da se izrazim najblaže što mogu) i dobro bi nam došle pare od transfera, čuli ste šta je PRIJATELJ rekao:
Nama treba godisnje do milion i po eura za funkcionisanje.Kada odbijemo pivaru Celarevo i sitne sponzore fali nam milion.E kad bi to obezbedili uz razumnu i postenu politiku kluba borili bi se za titulu
Ne kažem da će pare (koliko god možemo da dobijemo za njega) od njegovog transfera Vojvodinu večno izvući iz problema, jer bi bilo glupo tako nešto i pomisliti, ali gde i ko može da nađe stabilnog sponzora, spremnog da 1.000.000 € godišnje uloži u očuvanje mentalnog zdravlja navijača F.K. Vojvodine. Iako smo "stari i iskusan" klub, nismo naučili neke stvari, a bojim se da i nećemo još dugo, dugo vremena.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Stara Gardo,vest je bajata mesec dana.Canovic je predao papire za tuzbu jos oj,ha ali je u dogovoru sa upravom dobio odresene ruke a da ne podnosi tuzbu.Samo da su to odradili kako valja da ne bude posle jos i potrazivanje para.Nisam mislio da je to neka bitna vest pa je nisam ni objavio.Bice toga jos.Pozdrav.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Siguran sam da ce ovaj prelazni rok proci bez nekih zvucnih imena. Jasno je da moramo da se pojacamo u veznom redu i napadu. Od igraca treba probati da se zadrze Mandic,Franciskovic,Vukelja,Dundjerski + klinci. Mozda bi bilo pametno da se vrati neko od starih igraca. Pre mesec dana opet je sa nama trenirao Boris Vaskovic, da li se mozda iza toga nesto krije.
nboya
Administrator

Post by nboya »

BondNS wrote:Znam da se mnogi ovde neće složiti sa ovim što ću reći, ali to je moje mišljenje. Što se tiče Stepanova (ili bilo kog drugog igrača u toj situaciji) nemam ništa protiv da ode u ciganiju. Evo mog "zdravorazumskog" objašnjenja... dečko je profesionalni fudbaler, što znači da igra za pare, a ako klub u kome igraš nema para da te plati, vreme je da razmišljaš šta ćeš dalje. Obzirom na kvalitet, može da bira između odlaska u neki klub, ispod evropskog/svetskog proseka ili da svoju sreću oproba u nekom od omraženih nam klubova. Problem je ono što će se desiti pri ugovaranju transfera i nakon odlaska. E tu treba sesti sa njim i objasniti mu da je on jedna od investicija F.K. Vojvodina i da bi bilo lepo da u saradnji sa svojim klubom izvuče maksimum i za jednu i za drugu stranu. Mnogo igrača je prelazilo u rivalske klubove ali za odgovarajuću cifru, a njihovo ponašanje na utakmicama protiv svog prethodnog kluba je uvek bilo sa maksimalnom dozom poštovanja, odnosno bez omalovažavanja (a ne kao onaj .......... pantelić koji je ljubio zvezdin grb posle gola protiv nas - prazno mesto popunite sami, nisam mogao da nađem prikladan izraz za njega, koji bi bio pristojan za pisanje na ovom forumu). Mi smo u velikom finansijskom sranju (da se izrazim najblaže što mogu) i dobro bi nam došle pare od transfera, čuli ste šta je PRIJATELJ rekao:
Nama treba godisnje do milion i po eura za funkcionisanje.Kada odbijemo pivaru Celarevo i sitne sponzore fali nam milion.E kad bi to obezbedili uz razumnu i postenu politiku kluba borili bi se za titulu
Ne kažem da će pare (koliko god možemo da dobijemo za njega) od njegovog transfera Vojvodinu večno izvući iz problema, jer bi bilo glupo tako nešto i pomisliti, ali gde i ko može da nađe stabilnog sponzora, spremnog da 1.000.000 € godišnje uloži u očuvanje mentalnog zdravlja navijača F.K. Vojvodine. Iako smo "stari i iskusan" klub, nismo naučili neke stvari, a bojim se da i nećemo još dugo, dugo vremena.
Dodjoh, videh, slozih se
UPRAVA NAPOLJE!!!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Sto se tice Stepanova,izvesno je da bi trebao kod cigana,samo sto je problem sto oni nece a i nemaju para za obestecenje vec hoce da se utalimo sa njima kod njegove prodaje posle u inostranstvo a nama se to trenutno ne isplati.Sto se Vaskovica tice,covek ne igra godinu dana i ima unisteno koleno.Bio je na nekoj operaciji a kakvi ce rezultati biti ne znam.Covek nije bio los igrac ali bojim se da bi samo zauzeo mesto nekom mladjem a cim bi odigrao nesto otisao bi.Dundjerski ima neke ponude da ode preko a sta ce biti videcemo.Juce mu je umro otac,jedan od nasih navijaca sa zapada i ovim putem mu izrazavam saucesce.Pozdrav.
Joe

Post by Joe »

Koliko sam ja cuo zvezda je u minusu 5-10 miliona eura. Tako da je cini se u goroj situaciji od nas i ne vidim otkud im para za Stepanova. Uostalom sve je rekao prijatelj.
nemaju para za obestecenje vec hoce da se utalimo sa njima kod njegove prodaje posle u inostranstvo
Ja se samo pitam sto bi jedan igrac presao u jedan klub koji je u goroj finansiskoj situaciji od nas sem ako mu je "decacki san" da igra za taj klub, ili mozda zato sto nosi privezak sa grbom c.zvezde :evil:
Sto se tice priveska, zna Stepanov o cemu pricam.
BARABA

Post by BARABA »

Mislim da Stepanova treba pustiti-neka zaradi dečko, a i reprezentacija će mu biti mnogo bliže nego iz Voše.Svi dobro znamo da je dečko na svakoj utakmici ostavljao srce na terenu i da je bio pravi kapiten i vođa mladog tima.
Kao alternativa nameće se Đurić koji ima odlične predispozicije da bude sjajan tandem sa Pekarom.
Najslabije mesto u timu nam je napad i tu treba sprovesti radikalne promene-nekoliko napadača treba da igra u nižerazrednim klubovima(M.Jovanović,Maslić......)
Sledeća sezona biće u znaku STEFANA ĐUROVIĆA!!!!!!!!!!!!!!!!
MALI POKAŽI TATAMA KAKO SE DAJU GOLOVI I KAKO SE BORI ZA VOŠIN DRES
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ma neka ide Stepi.Puno je golova skrivio-sto direktno sto indirektno.Nisam video tako veliko pozrtvovanje ali neka.Samo jedno-placanje solarno-PARE NA SUNCE!!Nema rati,nema procenta,odmah ili nikako drugacije.Neka ide i Vukelja sa njim,pojacace nas!Isto vazi i za Marka.Mogu svi da idu,neka ostanu Pekaric.Mandic,Franciskovic,Dundjerski,Milutinovic i Despotovic+klinci koje treba vise da ubacujemo.Kiza bi bilo dobro da ostane,ali sa njim se ne zna.
Sledece sezone bih voleo da vidim Radivojevica iz Kule i Markoskog ili Mikica iz Zeleznika.Takodje bi mi bilo drago da se vrati Lekic iz Zeleznika,kojeg smo se po meni prelako odrekli.Moraju se dovesti 2 dobra napadaca,ali problem su finansije i nas ocajni skauting :oops:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Guest

Post by Guest »

E pa ja mislim da im ne smemo dati Stepija jer dosta vise toga!! nema vise prodaje beogradskim g.... pa makar i da je rec o nekom recimo najgorem nasem igracu..
A sto se dolazaka tice voleo bi da vidim u Vosi ,: Lomica ,Davidova,Milosevica(B.Dvor) ,Burzanovica,Lazara Popovica za sad recimo bi bilo dosta.
Duke

Post by Duke »

Kada je Morijentes svojevremeno hteo da napusti Real nezadovoljan minutazom, iz uprave su mu rekli: "U redu, tvoja cena je 30 miliona, a ako hoces u Barsu onda 45!"
Toliko...
You'll never walk alone!
BondNS

Post by BondNS »

Anonymous wrote:E pa ja mislim da im ne smemo dati Stepija jer dosta vise toga!! nema vise prodaje beogradskim g.... pa makar i da je rec o nekom recimo najgorem nasem igracu..
A sto se dolazaka tice voleo bi da vidim u Vosi ,: Lomica ,Davidova,Milosevica(B.Dvor) ,Burzanovica,Lazara Popovica za sad recimo bi bilo dosta.
Može i tako, ali u tom slučaju treba da se ponašamo kao Atletic Bilabao - niko ko nije Baskijac ne može da igra u klubu, odnosno, kod nas, niko ko nije iz Vojvodine ne može da igra u Vojvodini. Ovako smo usputna stanica beogradskim i crnogorskim mangupima, koji svim srcem vole zvijezdu.
Moj stav je da su svi na prodaju, ali po odgovarajućoj ceni. Ako budemo suviše izbirljivi ostaćemo i bez para i bez igrača. Naravno sve samo i isključivo za keš, nikakve nagodbe od sledeće prodaje i polovne igrače uz doplatu.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Brane

Post by Brane »

BondNS, potpuno si u pravu da treba traziti kes.
Medjutim, ja kao potpuni amater u domenu funkcionisanja fudbalskog kluba ali upoznat sa funkcionisanjem ostalih delova drustva mogu izneti sledecu hipotezu.
Ovde niko ne prelazi za kes, jer kesa nema. Ovde je sve burazerska ekonomija, dodjem ti, dodjes mi. Ja verujem da i mi tako "kupujemo" igrace.
Sve je ovo sr*nje, a sto nije sr*anje je pis*nje, sto bi rek'o Bora.
Dok se klubovi ne privatizuju ostaje nam da gledamo kako se "strucnjaci" tale. Uz sto manje nerviranja, ako je moguce.
I jos nesto, koliko moze da vredi komandant "stamene" odbrane osrednjeg prvoligasa najgore evropske lige?
I jos jos nesto, mozemo se mi okrenuti inostranstvu i traziti kes, kakav takav i odbiti talenje sa bilo kim ali onda bolje da nam ne usfale bodovi na kraju prvenstva jer ce biti kasno za talenje.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Zvezda je u vecim dugovima nego mi i kao sto Brane kaze od nje nema kesa. Nude nam pola pola kad predje preko, sto i nije lose ali problem su opet nasi dugovi. Ja bih ga dao jer posle duze vremena zvezda bi bila duzna nama sto bih opet uticalo na jako puno stvari. A takodje sam ubedjen da bih sa pola pola prosli bolje nego da nam odmah isplate neku cifru. Ako se dobro secam Sinisu smo im dali za data rekordnih 1000000DM + 15 ili 20 posto od transfera u Romu. E to je bio posao!
Locked