danas je zahvaljeno na saradnji Aleksandru Canovicu

neka ima vise srece u nekom drugom klubu.Srecno!
Ne kažem da će pare (koliko god možemo da dobijemo za njega) od njegovog transfera Vojvodinu večno izvući iz problema, jer bi bilo glupo tako nešto i pomisliti, ali gde i ko može da nađe stabilnog sponzora, spremnog da 1.000.000 € godišnje uloži u očuvanje mentalnog zdravlja navijača F.K. Vojvodine. Iako smo "stari i iskusan" klub, nismo naučili neke stvari, a bojim se da i nećemo još dugo, dugo vremena.Nama treba godisnje do milion i po eura za funkcionisanje.Kada odbijemo pivaru Celarevo i sitne sponzore fali nam milion.E kad bi to obezbedili uz razumnu i postenu politiku kluba borili bi se za titulu
Dodjoh, videh, slozih seBondNS wrote:Znam da se mnogi ovde neće složiti sa ovim što ću reći, ali to je moje mišljenje. Što se tiče Stepanova (ili bilo kog drugog igrača u toj situaciji) nemam ništa protiv da ode u ciganiju. Evo mog "zdravorazumskog" objašnjenja... dečko je profesionalni fudbaler, što znači da igra za pare, a ako klub u kome igraš nema para da te plati, vreme je da razmišljaš šta ćeš dalje. Obzirom na kvalitet, može da bira između odlaska u neki klub, ispod evropskog/svetskog proseka ili da svoju sreću oproba u nekom od omraženih nam klubova. Problem je ono što će se desiti pri ugovaranju transfera i nakon odlaska. E tu treba sesti sa njim i objasniti mu da je on jedna od investicija F.K. Vojvodina i da bi bilo lepo da u saradnji sa svojim klubom izvuče maksimum i za jednu i za drugu stranu. Mnogo igrača je prelazilo u rivalske klubove ali za odgovarajuću cifru, a njihovo ponašanje na utakmicama protiv svog prethodnog kluba je uvek bilo sa maksimalnom dozom poštovanja, odnosno bez omalovažavanja (a ne kao onaj .......... pantelić koji je ljubio zvezdin grb posle gola protiv nas - prazno mesto popunite sami, nisam mogao da nađem prikladan izraz za njega, koji bi bio pristojan za pisanje na ovom forumu). Mi smo u velikom finansijskom sranju (da se izrazim najblaže što mogu) i dobro bi nam došle pare od transfera, čuli ste šta je PRIJATELJ rekao:Ne kažem da će pare (koliko god možemo da dobijemo za njega) od njegovog transfera Vojvodinu večno izvući iz problema, jer bi bilo glupo tako nešto i pomisliti, ali gde i ko može da nađe stabilnog sponzora, spremnog da 1.000.000 € godišnje uloži u očuvanje mentalnog zdravlja navijača F.K. Vojvodine. Iako smo "stari i iskusan" klub, nismo naučili neke stvari, a bojim se da i nećemo još dugo, dugo vremena.Nama treba godisnje do milion i po eura za funkcionisanje.Kada odbijemo pivaru Celarevo i sitne sponzore fali nam milion.E kad bi to obezbedili uz razumnu i postenu politiku kluba borili bi se za titulu
Ja se samo pitam sto bi jedan igrac presao u jedan klub koji je u goroj finansiskoj situaciji od nas sem ako mu je "decacki san" da igra za taj klub, ili mozda zato sto nosi privezak sa grbom c.zvezdenemaju para za obestecenje vec hoce da se utalimo sa njima kod njegove prodaje posle u inostranstvo
Može i tako, ali u tom slučaju treba da se ponašamo kao Atletic Bilabao - niko ko nije Baskijac ne može da igra u klubu, odnosno, kod nas, niko ko nije iz Vojvodine ne može da igra u Vojvodini. Ovako smo usputna stanica beogradskim i crnogorskim mangupima, koji svim srcem vole zvijezdu.Anonymous wrote:E pa ja mislim da im ne smemo dati Stepija jer dosta vise toga!! nema vise prodaje beogradskim g.... pa makar i da je rec o nekom recimo najgorem nasem igracu..
A sto se dolazaka tice voleo bi da vidim u Vosi ,: Lomica ,Davidova,Milosevica(B.Dvor) ,Burzanovica,Lazara Popovica za sad recimo bi bilo dosta.