1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0
HAJDUK - VOJVODINA
Stadion: Gradski u Kuli. Početak: 17.30. Sudija: Igor Pejović (Subotica). Pomoćnici: Jovica Šavija (Nova Pazova) i Rade Vukelić (Subotica).
HAJDUK: Đuričić, Pavićević, Antić, Radanović, Bunjevčević, Stančić, Radivojević, A. Davidov, Osmanović, Stanić, Vasiljević.
VOJVODINA: Kahriman, Stošić, Pekarić, Đurić, Čotra, M. Davidov, Vukobratović, Kačar, Dobrić, Kizito, Ubiparip.
izvor;Sport.
Prema ovom sastav opet cemo igrati dosta zatvoreno,ali da ne izbaksuziram...Mozda Kiza bude igrao u napadu
Stadion: Gradski u Kuli. Početak: 17.30. Sudija: Igor Pejović (Subotica). Pomoćnici: Jovica Šavija (Nova Pazova) i Rade Vukelić (Subotica).
HAJDUK: Đuričić, Pavićević, Antić, Radanović, Bunjevčević, Stančić, Radivojević, A. Davidov, Osmanović, Stanić, Vasiljević.
VOJVODINA: Kahriman, Stošić, Pekarić, Đurić, Čotra, M. Davidov, Vukobratović, Kačar, Dobrić, Kizito, Ubiparip.
izvor;Sport.
Prema ovom sastav opet cemo igrati dosta zatvoreno,ali da ne izbaksuziram...Mozda Kiza bude igrao u napadu

-
bar da je Džimiju odzvonilo...Voja wrote:KRAJ!!! Zvoooonilo!!!!![]()

JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Ono što su kao naznačena pojačanja, skroz su me razočarala. Biću opet dosadan i reći kako srednji red uopšte ne valja (možda ovo i postane brend na forumu). Podrška od strane navijača je za 5*!!!! (sad učiteljice daju neke šape ali toga nema na tastaturi). Pojedini igrači se sramotno ponašaju na terenu. Trčkaraju, kao da su se podelili i igraju između dve vatre. Sponzor nam je porše 1,2,3,4,5,6 piči a ne 1,...2,...,3 - shvatili ste poentu da ne davim. Ovakav se fudbal više ne igra. Glupo rolanje naših veznjaka mi je ....
Pametan čovek se uči na tuđim greškama, glup na svojim (ni to nije strašno), a mi nikako da se dozovemo pameti !!!

" Dečko je pun zmajova! "
Nema baš puno šta da se kaže! Sjajni navijači i bezmudi igrači. Sem Kize ne znam da li je iko zaslužio da se pomene po imenu!
Još jedna sezona, još jednom kao kukavice....
Džimi, ako želiš da radiš nešto sto posto sigurno promašio si profesiju!
p.s. Malo sam preterao ali kakvi su oni dresovi! Kad je Vojvodina igrala u narandžastim dresovima? Kakvo je to vraćanje tradiciji? Ličili smo na neku komediju od Barcelone. Pošto nam dresove kreiraju debili iz agencije Marons mogu samo da se pitam na šta će dresovi da liče kad budemo igrali protiv Čačka!
p.s.2 Suđenje opet po starom, svaki kontakt je sviran u korist Kuljana.
Još jedna sezona, još jednom kao kukavice....
Džimi, ako želiš da radiš nešto sto posto sigurno promašio si profesiju!
p.s. Malo sam preterao ali kakvi su oni dresovi! Kad je Vojvodina igrala u narandžastim dresovima? Kakvo je to vraćanje tradiciji? Ličili smo na neku komediju od Barcelone. Pošto nam dresove kreiraju debili iz agencije Marons mogu samo da se pitam na šta će dresovi da liče kad budemo igrali protiv Čačka!
p.s.2 Suđenje opet po starom, svaki kontakt je sviran u korist Kuljana.
Last edited by Владика on Sat Aug 05, 2006 11:31 pm, edited 1 time in total.
Šta reći?
Sve je isto kao i ranije-što se igre tiče.
Ko da gol u Kuli, pobeđuje.Danas je Kahriman poklonio bodove domaćinu, uz pomoć još nekih aktera na terenu.Pošto smo morali, bez prilagođavanja, da izađemo iz ilegale na svetlost pozornice, ista nam je zaslepila oči.
Znam da dugo godina nemamo vezni red i igru, ali ovakvo tumbanje i konfuzija se retko viđa na prvoligaškim terenima.Da igrač koji igra prvu utakmicu bude u glavnoj roli sa pozicije beka, i onda odjednom u poluvremenu se zameni. Tuš prvi. Kiza vrati na beka, a mali Tadić stavi na levu stranu i lepo ta strana počne da funkcioniše i onda tuš.Odatle ga otera čuveni Petković.Pa, sledeći tuš: napolje Davidov koji je pokušao samoinicijativno da napusti mesto koje mu ne odgovara pored desne aut linije (idealno za Nastića) i na njegovo mesto dođeTadić (koji je levak), da bi se omogućilo levaku Petkoviću ,,svoja pozicija,, iz koje on kreće u napad na protivničku korner zastavicu i gol aut liniju.Zatim zasluženo izlazi Dobrić , Pa, opet pomeranje Tadića na Dobrićevo mesto.Mali Tadić se i tu dosta dobro snašao, ali u takvim okolnostima teško da se može dati gol.I, naravno utakmica završava sa 1:0.
U svemu viđenom samo navijanje je bilo odlično.Malo je utisak pokvarilo nepotrebno cimanja, na poluvremenu, nekoliko momaka sa policijom.
Po mom viđenju, solidno su odigrali Stošić, Pekarić, Kizito, Bošković (dobro se nosi sa odbranom, ali nema prave lopte), pa čak i Čotra, samo mu je natovareno preveliko breme na nejaka leđa, Davidov dobar kad je ušao u sredinu i mali Tadić, koji je pokazao u organizaciji igre volju, hrabrost i dosta dobru tehniku za pas igru i uz to: opasan centaršut.
Slabi su bili Kahriman, Đurić, Petković, Dobrić, Ubiparip (verovatno trema, mladost i neiskustvo) i Čović (ako se on sme ocenjivati, jer je ušao pred sam kraj utakmice).
Kačar ni slab, ni dobar.U defazanzivi dobar, u organizaciji igre neuspešan.
Videćemo kako će biti protiv Borca!? Kad se na desnu stranu vrati Nastić, nastupi Vujović, možda Despotović (koji u Kuli nije bio ni na klupi) pa i eventualno Braun. A, Davidov stavi na svoje mesto, koje ga je preporučilo prvoligaškim trenerima.
PS Da li neko zna šta se izdešavalo sa našim golmanom Ristićem?
Sve je isto kao i ranije-što se igre tiče.
Ko da gol u Kuli, pobeđuje.Danas je Kahriman poklonio bodove domaćinu, uz pomoć još nekih aktera na terenu.Pošto smo morali, bez prilagođavanja, da izađemo iz ilegale na svetlost pozornice, ista nam je zaslepila oči.
Znam da dugo godina nemamo vezni red i igru, ali ovakvo tumbanje i konfuzija se retko viđa na prvoligaškim terenima.Da igrač koji igra prvu utakmicu bude u glavnoj roli sa pozicije beka, i onda odjednom u poluvremenu se zameni. Tuš prvi. Kiza vrati na beka, a mali Tadić stavi na levu stranu i lepo ta strana počne da funkcioniše i onda tuš.Odatle ga otera čuveni Petković.Pa, sledeći tuš: napolje Davidov koji je pokušao samoinicijativno da napusti mesto koje mu ne odgovara pored desne aut linije (idealno za Nastića) i na njegovo mesto dođeTadić (koji je levak), da bi se omogućilo levaku Petkoviću ,,svoja pozicija,, iz koje on kreće u napad na protivničku korner zastavicu i gol aut liniju.Zatim zasluženo izlazi Dobrić , Pa, opet pomeranje Tadića na Dobrićevo mesto.Mali Tadić se i tu dosta dobro snašao, ali u takvim okolnostima teško da se može dati gol.I, naravno utakmica završava sa 1:0.
U svemu viđenom samo navijanje je bilo odlično.Malo je utisak pokvarilo nepotrebno cimanja, na poluvremenu, nekoliko momaka sa policijom.
Po mom viđenju, solidno su odigrali Stošić, Pekarić, Kizito, Bošković (dobro se nosi sa odbranom, ali nema prave lopte), pa čak i Čotra, samo mu je natovareno preveliko breme na nejaka leđa, Davidov dobar kad je ušao u sredinu i mali Tadić, koji je pokazao u organizaciji igre volju, hrabrost i dosta dobru tehniku za pas igru i uz to: opasan centaršut.
Slabi su bili Kahriman, Đurić, Petković, Dobrić, Ubiparip (verovatno trema, mladost i neiskustvo) i Čović (ako se on sme ocenjivati, jer je ušao pred sam kraj utakmice).
Kačar ni slab, ni dobar.U defazanzivi dobar, u organizaciji igre neuspešan.
Videćemo kako će biti protiv Borca!? Kad se na desnu stranu vrati Nastić, nastupi Vujović, možda Despotović (koji u Kuli nije bio ni na klupi) pa i eventualno Braun. A, Davidov stavi na svoje mesto, koje ga je preporučilo prvoligaškim trenerima.
PS Da li neko zna šta se izdešavalo sa našim golmanom Ristićem?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Videćemo kako će biti protiv Borca!? Kad se na desnu stranu vrati Nastić, nastupi Vujović, možda Despotović (koji u Kuli nije bio ni na klupi) pa i eventualno Braun. A, Davidov stavi na svoje mesto, koje ga je preporučilo prvoligaškim trenerima.

Sta mislis Turija,da imamo coveka u timu koji je u stanju sprovesti na delo to sto si ti naveo???
Sto se tice igre i rezultata u Kuli: BEZ KOMENTARA
p.s.Srecom SG nisi me ubedio da dodjem.I ovako pored radija me glava zabolela

-
Nema sta da te ja nagovaram ili ne(objasnio sam ti to jos pre godinu dana),ako je mogao PALIC CREW sam da dodje u Kulu,momci iz Coke,Deronja,Kikinde i ko zna jos odakle,bice ti jasno da Vojvodina nije onih 11 jadnika sto istrce na teren nego je Vojvodina brend zbog koga bi dosta ljudi islo i na kraj sveta.Voja wrote:p.s.Srecom SG nisi me ubedio da dodjem.I ovako pored radija me glava zabolela
p.s. ne zameram ti ja ne prisustvo,objasnio si mi svoj izostanak.Doci ces ti uskoro,za koju nedelju kad se karte budu menjale

O igri je Turija rekao,podbara napisao isto sto i ja mislim i gomila ljudi na tribini,ja samo da ponovim da bi za nas najvece pojacanje bilo kad bi Dzimi otisao.
Drago mi je sto sam na tribini danas video mnoge forumase,srce mi je bilo ogromno kad smo se pogledali svi na tribini i shvatili da nas ima oko 350 i da smo svi tu samo zbog Vojvodine,ma ko igrao za nju.
Hvala svima koji su pomogli oko pripreme i postavljanje parole za naseg Djuru.
Najveca zahvalnost grupama Over thirty i Ultra NS!!!